Du har bart, du vet det bare ikke ennå.

  • 07.08.2014 - 19:20

Fjern barten damer! Er det noe jeg har lagt merke til etter solen sto ordentlig opp tidlig i vår, er at ALLE damer har bart. Ja vi har dun i hele ansiktet, men spesielt på overleppen er det ikke så veldig usynlig.

Det begynte med at jeg helt tilfeldig glodde på en frøken på bussen, hun hadde så voldsomt mye blond bart. Så begynte jeg å observere alle damer jeg kom nært nok og i godt nok lys. (Ja dette høres veldig rart ut, men jeg har aldri nektet for at jeg er veldig spesiell). Deretter stilte jeg meg foran speilet hjemme, dro opp persiennene og lot solen strømme inn. Satte ansiktet mitt i den spesielle vinkelen hvor barten skal komme til syne. Og gjett hva!? Det gjorde den.

Hvis du ikke har meldt deg på giveaway'en min ennå, så kan du vinne 2 søte jente gensere. Innlegget finner du HER HER HER. Tenkte å la det gå en uke fra jeg la det ut til en heldig får dem.

Jeg som ALLE andre damer har bart, og den har jeg nå begynt å fjerne. Dette kan ikke være en nyhet, spesielt ikke for alle streite mannfolk som tilbringer livet sitt med å stirre på oss damer. De er vel kanskje bare for redd til å gi beskjed? Jeg har iallefall BEFALT min lover boy om å gi beskjed om han legger merke til noe uønsket hårvekst. Det er ikke noe jeg blir flau over å høre, jeg vil bare fjerne problemet om det er der.


Produktet som er valgt er en etsende krem jeg kjøpte i Polen for 10kr. Den er mild, har Aloe Vero og annet fancy shit. Funker helt fint. Og det beste med det er at kyssene blir 100x mer følsomme. Nå kommer all kontakt rett på leppene uten å bli dempet av dunet.

 

Emilie - jente på deltid 07.08.2014 kl.20:46

Tja, min bart har vært synlig siden jeg var cirka 14. Men det teller vel ikke? :p

Andrea 07.08.2014 kl.21:15

Herregud, du vet hvorfor vi har lyst dun i ansiktet? Bart er ikke noe stygt, fordi det ikke syntes! Og ja, med mindre noen leter etter bart i andres ansikt da. Da finner man det alltid. Hvorfor skal man fjerne noe bare de få som leter finner? Han kjæresten din var mest sannsynlig ikke obs på det før du i det hele tatt sa det. Gutter ser ikke detaljer, og tror du da de ser bartene våre som bare syntes såvidt i et spesielt lys og en spesiell vinkel? Ærlig talt.

07.08.2014 kl.22:12

må man bruke voks eller noe sammen med den kremen eller?

Junehg 07.08.2014 kl.22:49

Finner bloggen din veldig underholdende, mest grunnet skrivemåten din. Gøøøy! :D

Stine 08.08.2014 kl.07:56

Junehg: Likte virkelig å våkne opp til kommentaren din :D Blir litt redd når folk ikke skjønner skrivemåten min. Takk <3 <3

Stine 08.08.2014 kl.08:00

Anonym: Jeg bruker bare denne kremen, ikke noe voks. Den har jeg på i NØYAKTIG 5 minutter også er det bare å skylle godt. Funker fint. Men vær forsiktig om du tenker kjøpe en etsende krem, å kjøp en som er ment for ansiktet. Håper det hjalp <3

Stine 08.08.2014 kl.08:01

Emilie: Ååh nei det ble en annen sak. :/

Leftover 08.08.2014 kl.13:13

Haha. Jo, jeg ser det, mange jenter har dun på overleppa, men de fleste har gjerne så lyst hår der at man skal ganske tett oppi for å se noe :P Egentlig har det ikke slått meg å være noe problem.. Men når du fjerner håret... Er du ikke redd for å få tagger liksom? Det må være forferdelig usexy å kline med en jente som har tre-dagers bart liksom :P

Stine 08.08.2014 kl.14:24

Leftover: Har fått reaksjoner fra kompiser på facebook når jeg delte innlegget, hvor flere innrømte å ha sett dette, å synes det er uattraktivt.

Etter jeg begynte med dette opplever jeg meg selv som en bedre kysser, fordi jeg blir mer følsom ettersom dunet ikke blokkerer kontakten. Og nei det blir ikke tagger fordi kremen etser vekk helt ned inni roten. Har brukt dette på leggene i mange år og det har resultert i generelt mindre hårvekst.

T 26.08.2014 kl.20:50

ANDREA; For en latterlig kommentar til dette innlegget, du burde dessverre skamme deg.. Første spørsmål, hvor gammel er du ?

Har du sett hvordans dagens mote er ? hva press som ligger for yngre kvinner?

Alle damer har dessverre bart, og hvis noen ønsker å finne måter å løse sine problemer, isteden for slik som jeg tolker det gror du en stor enn som jeg aner du har under nasen? LOL!
Skriv en ny kommentar
hits