Vinner av giveaway :D

  • 14.08.2014 - 19:52

Først vil jeg takke for mange fine kommentarer i det siste <3, det gjør meg varm på innsiden å se at noen er genuint intersessert i det jeg skriver, Det gir ekstra motivasjon til å komme gjennom en tung dag, eller nå langsiktige mål. Nå har altså blogsoft kommet inn i morgenrutinen min under dynen sammen med instagram og facebook. Det har vært minimalt med haters, men de ler jeg av. Elsker å se folk drite seg ut med usaklige rage anfall, og det kan jeg ikke være alene om.

 

Tilbake til saken, jeg ble ganske usikker på om alle som meldte seg på skulle få være med i trekningen. Men ble enig med meg selv at jeg får ikke sove i natt om jeg utelukker noen. Grunnen til at jeg tenkte å ekskludere noen, var fordi flere skrev de likte meg på facebook for å få ekstra lodd uten å faktisk gjøre det. Men jeg skal ikke være den store stygge ulven, så alle fikk være med. Kun de som faktisk hadde likt med på facebook fikk 2 lodd i trekningen selvfølgelig.

Vinneren ble en jente ved navnet Marita! Jeg sender deg en e-mail så sjekk mailen din :) Ellers tusen takk til alle som meldte seg på, kjempe gøy!
#blog #giveaway

Henrik Sortland 15.08.2014 kl.13:51

Herlige bilder! :)

Utrolig fin blogg du har forresten! Jeg startet selv å blogge igjen etter en lang pause, hyggelig om du tar en titt!<3
Skriv en ny kommentar
hits