Prøvde han å sjekke meg opp?

  • 14.08.2014 - 09:10

Det merkeligste skjedde mens jeg ventet på bussen idag. Eller kanskje ikke så veldig merkelig, men jeg fikk vartfall uro i meg av det.

Jeg står å lener meg mott holdeplass stolpen med paraplyen i hånda, bare sånn i tilfelle. Og veska full av mat. Det er sykt mye mat som skal konsumeres iløpet av en arbeidsdag, i tillegg liker jeg ikke å drikke vannet fra jobb, så har med meg en god mengde kaldt vann også. Iallefall, jeg har stått der i noen minutter, så legger jeg merke til en mann som går bak holdeplassen og blikkene våre møtes (veggene er gjennomsiktige). Han kommer bort til meg å spør om jeg skal ta buss nr. 9, jeg svarer ja. Han går så og ser på bussruten og kommer tilbake for å opplyse meg om at bussen kommer 07:52. Jeg svarer ok.

På morgenen er jeg alltid veldig trøtt og spiser ikke før jeg er på kontoret, itillegg er jeg ikke opptatt av å skaffe meg nytt voksent mannlig bekjentskap. Så jeg er høflig og smiler men svarer kort for å vise at jeg ikke er interessert. Men han gir seg ikke, han begynner å spørre meg om et arr jeg har etter en piercing i ansiktet, og sier jeg må ha det resten av livet. For så å fortelle meg at det er veldig skittent på bakken og jeg burde ikke ha vesken min der. Han lurer også på om jeg setter vesken min på sengen når jeg kommer hjem. Wtf?

Jeg svarer for å få han til å slutte å snakke om bakterier, at jeg setter alltid sko, jakke og veske fra meg i gangen hjemme før jeg går inn. Mannen finner flere tema, han spør meg hva jeg synes om merket Opel. Jeg svarer hva jeg synes og at jeg ikke kan så mye om biler. Han spør om jeg kan hjelpe han siden jeg er så flink til å snakke. (Han var selv av utenlandsk opprinnelse, som jeg forstod det på norsken hans). Bussen kom og avbrøt oss, jeg ble lettet men samtidig litt nervøs. Kom han til å sitte sammen med meg hele bussturen? Jeg tror han tolket at jeg småløp mot bussen riktig. Men nå lurer jeg på, prøvde han å sjekke meg opp? Isåfall satt jeg heller igjen med en følelse av  å være kritisert enn komplementert. Det at han også lurte på hvor jeg skulle og hva jeg jobbet med, får meg til å tro at jeg kanskje møter på han igjen? Hvordan tolker du det?

#blog #blogg #stalked

mnee 14.08.2014 kl.09:13

Jeg trur jeg ville tolket det på samme måte som du gjorde o.o Håper du får en super dag :D hadde vore kosleg med en kommentar tilbake :)

Ann-Elin 14.08.2014 kl.09:19

Rar måte å sjekke opp noen på, men jeg hadde nok også syntes det var rart.

stein åge lundebø 14.08.2014 kl.12:11

Hehe han prøver å sjekke deg opp ja og var nok skikkelig nervøs og ikke rart så vakker du er :)

Så stakkars fyren som ikke fant bedre måte å sjekke deg opp på en det :P tehe

Får håpe han ikke er stalker då når du sa hvor du jobber :P

Emily - Student i Australia 14.08.2014 kl.15:47

Jeg vet ikke. Har noen ganger opplevd at gutter med utenlandsk opprinnelse gjerne er mer frempå når de ikke kjenner et menneske enn norske gutter. Kan hende det bare er slik han er vant med?

Emilie - jente på deltid 14.08.2014 kl.15:49

Jeg har blitt oppsøkt av slike personer mange ganger, og siden jeg alle gangene har vært i gutteuttrykk, så tviler jeg på at de var på sjekkern. Noen personer er bare veldig kontaktsøkende, og om han var av utenlandsk opprinnelse så stemmer dette enda bedre, da det i andre kulturer er ganske vanlig å snakke med den fremmede sidemannen på bussen osv.

Men jeg var ikke der, så jeg skal ikke si det med sikkerhet.

Nina Maria 14.08.2014 kl.18:21

Er ikke godt å si... noen er jo bare pratsomme.... Håper hvert fall at du slepper å møte på han igjen om du følte deg ubehagelig.

Ha en fin kveld videre :D

Stine 15.08.2014 kl.15:10

Emilie: Jeg tror du og de andre med samme mening har rett. Jeg opplevde ikke han som om han var på sjekkern, derfor det var så wierd. Men er nok bare jeg som er en typisk nordmann.

Stine 15.08.2014 kl.15:11

Ann: Ja det var merkelig, men har nå konkludert med at for han er det normalt å slå av en prat med en fremmed... Var bare veldig rart for min del :S

Stine 15.08.2014 kl.15:12

mnee: Takk :) God helg <3
Skriv en ny kommentar
hits