Jeg prøver Detox i 14 dager

  • 21.08.2014 - 18:16

"Frk. Sjokolade, brus og grandiosa hver dag" skal begynne på detox. Hvem hadde trodd det? For meg er det viktig å få fram at dette ikke handler om å gå noe spesielt ned i vekt, men heller å bli fornøyd med det jeg ser i speilet. Jeg har som personlig regel at jeg aldri veier meg i de periodene jeg føler meg tykk (ja tilgomed tynne jenter gjør det avotil). Det gjør jeg for å unngå at vekt skal ha noe med kroppsbildet mitt å gjøre. Jeg fokuserer heller på det jeg ser i speilet.

Det som får meg til å tro at jeg vil klare dette, er at jeg jobber mot ett enkelt mål som er oppnåelig. Og det er virkelig nøkkelen til å klare en så stor endring i matveien. Jobber du bare mot å bli tynnere blir du jo aldri ferdig. Å passe inn i buksene mine er enkelt i mine øyne, fordi jeg bruke jo den størrelsen for bare noen måneder siden. Finn ditt mål og prøv selv. Ikke at jeg oppfordrer alle til å bli mindre, men om du leser dette så er du jo interessert?

Min venninne Silje selger forskjellige produkter basert på Aloe vera og annet økologisk snacks. Etter flere ukjente jenter tok kontakt med meg på facebook og sa de hadde prøvd denne detox kuren, og at den funker! Så må jeg prøve også. Tilfeldigvis var det fra samme leverandør Silje selger for. Idag var jeg hos henne og hentet pakken som består av dette:

 
2 flasker Forever Aloe Vera Gel
1 boks Forever artic sea (omega3)
1 eske Forever active Probitic
1  boks Forever Fields of Green
1 boks Forever Calcium

+ En handy matboks veske og et hefte med diettforslag og informasjon.
Hvis du skulle ønske å prøve denne detoxen så kan de kontakte Silje på Silje.torland91@gmail.com


Må vell slenge med et "før" bilde for ordens skyld. Håper jeg passer inn i buksene mine igjen om 2 uker. <3

Jeg er kjempe giret på å sette igang! Dro rett på matvarebutikken etter jeg hentet pakken og kjøpte meg plommer, tørket frukt og nøtteblanding, fråsne bær og juice til smoothie, rett i koppen tomatsuppe og kullsyrevann. Dette handler ikke om å la være å spise, men å heller unngå de dårlige vanene mine. Så de første 4 dagene vil jeg gå mest på flytende diett, utenom frukten og nøttene da. Dette er for å få en pangstart, og jeg får i meg mye næring selvom det ikke virker sånn i mengden. Ønsk meg lykke til!

#blog #detox

-Mona Elise 21.08.2014 kl.18:20

Spennende :)

maiken moe 21.08.2014 kl.18:27

du er kjempe fin akkuratt sånn som du er jo ! Men veldig spennede diett ! har du oppskriften dag for dag også ? :)

Stine 21.08.2014 kl.18:42

maiken moe:Tusen takk :D Vil bare inn i klærnem ine igjen :/ Kjipt å måtte bytte ut hele garderoben.
Har ikke lest hele heftet så nøye ennå. Men det følger med noen få oppskrifter, og eksempler på ukesplaner sånn: morgen:*spis det her*, frokost *og der her*, mellommåltid bla bla bla, lunsj bla bla, mellommåltid bla, middag: smoothie <3. Hvis du skjønner x) Og noen smarte småtips rundomkring. Trur det her blir knallbra!

maiken moe 21.08.2014 kl.18:44

Hørtes ut som en super detox ! trener du samtidig da eller? :)

Stine 21.08.2014 kl.18:47

maiken moe: Nei jeg prøver heller å være generelt mer aktiv utav stolen på jobb, og gå mer i trapper og heller ta opp farten i oppoverbakker enn å bli sliten å gå som en slask. Har blitt litt lat i det siste nå når alt er så tilgjengelig i en storby...

Lill Falch 29.08.2014 kl.15:13

Så det andre innlegget ditt, med før og etter bilde! Ble veldig overrasket med at det fungerte så bra så fort! Hvor mye koster det for en slik pakke? :)

Stine 29.08.2014 kl.15:15

Lill Falch: Ja ble skikkelig happy da jeg sammenlignet bildene idag :) Kostet 1400kr. Hørte med flere selgere før jeg fikk det beste tilbudet av en god venninne. Du får med masse oppskrifter og ukesplaner. Så har ikke trengt å tenke så mye, bare følge planen.
Skriv en ny kommentar
hits