Dag 4 på detox diett

  • 25.08.2014 - 18:03

Jeg har så lyst på macDonalnds! OMG! Give it to me! Huff nei, etter helgens katastrofe diett ble det knall hard start idag. Lørdag var jo lørdag, så da får jeg spise hva jeg vil. Det har mamma sagt. Også kom søndag, da var vet kaffebesøk hos besteforeldrene til T. Da sier det seg selv at det ble mye gode kaker og boller. <3 Alle bestemødre er så flinke til å bake! nam nam nam! Så da ble det kaker til middag og kvelds...

Idag ble det nesten kake igjen. Hvorfor skal alle ha kakeselskap akkurat når jeg er på Detox? Idag fikk bedriften ny kontrakt med et selskap, så da ble det kake. Men heldigvis var det handlet inn fabrikkert kake som smakte likeså. Med min trente kaketunge etter nesten 4 års erfaring på konditori er jeg blitt ganske kresen. Så idag ble det bare en smak, også resten av stykket i søpla. Sorry jobben! Men jeg har heller ett par kviser mindre. Pluss det ga med skikkelig selvtillit i dietten min å klare å hive den i søpla.


Kjøpte meg ny topp i helgen, tok den på i mårrest uten å tenke noe mer på det. Kom på jobb med MEGA mye kløft... Det var ganske ubehagelig. Prøvde skjule den så godt jeg kunne. Måtte seff ta denne snappen da.

I helgen har jeg også funnet min nye tatoverings heltinne. Vurderer sterkt å fortsette på foten min å bare fylle den helt opp. Det ser jo helt insane ut! Pluss jeg kan ta alle tatoveringene jeg har tenkt på i alle år, uten at det blir "for mye".
#blog #detox

Skriv en ny kommentar
hits