Chocolate party

  • 30.08.2014 - 18:55

Idag ble det turen til Stavanger sentrum for å lage all slags av sjokolade. Det ble trøfler, cupcakes og mouse med bringebær-sprit bunn. Du kan trygt si alle satt og var kvalme etterpå. Måtte dessverre dra tidlig fra festen, for skal nemlig ha girl night med min bestevenninne Silje <3 Hvis du vil kan du gjerne følge med på instagram @stinusn og/eller facebook(link).

Jeg vet at dette går rett imot dietten min, men det driter jeg i for det er lørdag! Da spiser jeg akkurat hva jeg vil uansett hva diett eller treningsplan jeg skulle være på. Må forresten si tusen takk for alle kommentarene på 1 ukers resultatet mitt♥. Det har gitt meg utrolig mye motivasjon til å fortsette. I ukedagene er det veldig rundt å gå rundt med bare grønnsaker og frukt. Man må jo spise evig mye for å bli mett! Så tusen takk igjen for fine kommentarer.

Vi rullet trøfler, satt de til avkjøing, også rullet vi de i smeltet sjokolade før de ble satt til mer avkjøling. Super bra gruppe prosjekt med litt vin. Det ble mange gode lattre og interessante samtaler. Vi var 3 normenn, 1 engelskmann, 2 spansjoler og 2 canadere. Det ble nesten litt julesteming, så vi utvekslet tradisjoner. De hadde visst ikke hørt om adventkalender før, eller julebukk. De hadde og noen rare tradisjoner. Tilogmed en som er ulovlig nå, noe som gikk ut på male ansiktene svarte og leppene røde...

Jeg er egentlig litt på farten nå, så beklager kvaliteten på innholdet i dette innlegget. Nå er det på med pysjen, vinen i veska og avgårde kåre!

#blog #chocolate #party #sjokolade

Iselin 30.08.2014 kl.18:56

Ååå det så godt ut :o

daydreamersdiary 30.08.2014 kl.20:01

hørtes og så utrolig godt ut! :)

Jeanett 03.09.2014 kl.14:23

Omg!! så drit godt ut :)
Skriv en ny kommentar
hits