Hvordan jeg takler idioter

  • 14.10.2014 - 09:50

Som nevnt i sikkert alle de siste innleggene mine, så er det en person i livet mitt jeg ikke blir kvitt. Og han insitrerer på å lage kvalme omtrent hver dag. Dette er ikke noe jeg innbiller meg, det handler heller ikke om at vi ikke kommer overens. For det gjør vi. Eller det gjorde vi. Vi hadde et skikkelig godt forhold til hverandre, hvor vi kunne småprate i flere minutter og gå hver vår vei med et smil.

Denne mannen har av en eller annen grunn bestemt seg for at det er gøy å leke med livet. Så idag, på vei til jobb: satte jeg meg på bussen, ørepluggene i. Og setter på en fransk dame som skriker lidenskapelig inn i ørene mine. Jeg aner ikke hva hun sier, men jeg føler det hun føler. Jeg sitter og ser ut av ruta mens jeg skriker inni hodet mitt alt jeg har lyst til å skrike til denne mannen. Det har gått for langt når det første jeg tenker på om morgenen, er de idiotiske tingene han sier til meg.

Det er så ille at når jeg kommer på jobb begynner jeg å google etter adferds problemer. Denne mannen KAN IKKE ha koblingene på rett plass. Google vet ikke hva som feiler mannen, jeg gir opp for nå. Drar inn i "kaffeståvå" som de sier her, og lager meg en kopp kakao. SÅNN! Da var det bare å sette seg ned å skrive ut frustrasjonen på bloggen.
Legger ved sangen, tenker den kan hjelpe flere med å få vekk frustrasjon, sanmmen med denne nydelige damen.

K5KAc5CoCuk

 

#blog #sinna #idiot #blogg #helvette

Skriv en ny kommentar
hits