Tar en vegetar middag

  • 11.09.2015 - 19:40



Hei dere! Lenge siden nå? Vet ikke helt jeg. Dagene surrer og går i ett sett når man ikke har noen fast plan. MEN! Jeg kan meddele at jeg har fått meg ett intervju. Så nå er det bare vente til dato'en kommer og se hvor det går. Men jeg ser ikke hvorfor de ikke skal velge meg. Det skal endel til for å måle seg med min selvtillit og "stå på jeg skal fram" jobb innstilling.

Ellers, idag tok jeg meg tid til å marinere søtpotet. Liker at det ligger noen timer før jeg baker de, slik at de blir ekstra juicy. Nå er jeg og T stapp mette! Og hva er ikke bedre enn det når ingen dyr måtte dø? Ikke direkte iallefall. Hva vet vel jeg.

På menyen idag sto det: Marinert og bakt søtpotet med mais og hvitløksmør. Hint av sitrus. Wok grønnsaker og vin attåt.

  1. Bruk den super skarp kniv(søtpotet er som å skjære i stein) og kutt opp poteten i ønskede størrelser.

  2. Hell på olivenolje, eller annen nøytral olje.

  3. Hiv på noe salt og annet godt du måtte ønske av krydder. La marineres kaldt i minst 1 time. Helst over natten.

  4. Pakk inn i porsjoner, eller ha alt i ett. Stekes ved 220°C i 20-30 minutter. Server rett fra ovnen. Legg ved noe grønnsaker eller ass. salat. Gerne noe ost i terninger.



 

#blog #blogg #vegetarmat #vegeterianer #kjøtt #norskmat #norskegårder #middag #ikkekjeftpåmeg


Caroline 11.09.2015 kl.21:36

Åhh nam!

Vanja Karine 13.03.2016 kl.00:21

Drit bra med vegetarmiddag ;) Men dei aller fleste ostar har animalsk løype, som vil sei at dei bruka typ dyretarma og sånt i osten.
Skriv en ny kommentar
hits