Akryl negler - min første gang

  • 06.12.2015 - 08:55Siden dette er min første gang, og mange kanskje vurderer dette!? Har jeg valgt å ta bilder underveis. Jeg anbefaler å gå i kommentarfeltet og lese Leif sin kommentar før noen av dere gjør dette. Det blir ikke bare før og etter bilder, men litt om hvordan det oppleves for en førstegangs "akryleren", og hvordan hele prosessen er. Første deg er å finne tupper som passer, og lime de på. ↓

Deretter ble de klippet til den lengden jeg ønsket. Jeg har ALDRI hatt så lange negler før. Det blir litt øvelse å trykke på både mobil og PC. Jeg sendte en snapchat til min søster underveis. Språket mitt var så dårlig at hun spurte om jeg var full. Haha :D 

Nå skal det jeg regner med er selve akrylen på. Her brukes løsemiddel og en spesial børste. Børsten dyppes først i løsemiddelet, deretter i pulveret etter den fargen du selv har valgt. Jeg ønsket hvite tupper som fader ut i rosa. Litt som en fransk manykyr ombre. ↓Hele opplevelsen var veldig avslappende. De som jobbet der snappet spansk og hørte på musikk fra sitt hjemland. Jeg fikk litt lyst til å dane, men trippet bare litt med beina under bordet. ↓ Da var vi halvveis, nå er det bare det rosa som gjenstår. ↓

Jeg ble veldig/litt bekymret over hvor klumpete neglene mine ble. Men jeg stoler på eksperten. Orker ikke være den kunden som sitter å stiller spørmål om al hun gjør. Jeg venter alltid til slutt resultatet før jeg sier noe om noe jeg eventuelt skulle være missfornøyd med. Hun hadde en elektrisk fil hun filte de flatere med. Det føles litt skummelt, som når du er hos tannlegen kanskje. Men hun hadde full kontroll, og jeg kjente ingenting. Kanskje bare litt mentalt ubehag. Skulle gjerne filt de masse mere. Hehe. ↓Etter filing, topplakk og blå tørte lys. Ble dette resultatet: Nå SKAL jeg slutte å bli negler, og jeg tror også jeg vil bli bedre på å ta vare på hendene mine. De er alltid tørre og sprekker rundt neglene. Jeg var hos //Solange Frisør// i Stavanger, og det kostet meg 450kr. Gleder meg allerede til de er vokst ut!

Resultatet ↓


 

#blog #blogg #salong #stavanger #pedersgata #akryl #akrylnegler #førstegang #stepbystep #stegogsteg #sartestine #skjønnhet #fiksepåutseende #utseende 


Alexandra Flaa 06.12.2015 kl.09:56

Selv har jeg bare prøvd gelénegler, har hørt at acryl er så skadene for neglene.. Men det ble fint!

Stine 06.12.2015 kl.10:34

Alexandra Flaa: Takk :D
Har hatt lyst å prøve gele også :) Hvordan er det når de setter de på? Ja hun slipte ned min negler før hun satte igang. Men ettersom jeg viter negler, tenkte jeg dette var en bra måte å slutte på :)

Alexandra Flaa 06.12.2015 kl.10:47

Der filer de neglen din først, og legger på lag med gele også tar du fingrene inn i en UV lampe :) For noen kan det gjøre bittelitt vondt, men det gjør at det blir en del av din egen negl. Jeg blir alltid fornøyd med det! Hvis du vil kan jeg sende deg bilder på facebook av negler jeg har hatt før? :)

Mari Brennhovd 06.12.2015 kl.10:56

kjempeflott! jeg har også hatt lyst på acrylnegler en stund :))

Stine 06.12.2015 kl.11:17

Mari Brennhovd: Hvis du ikke klarer ha fine naturlige sterke negler, så anbefaler jeg det virkelig :D Jeg tørte ikke legge ut "før" bilde, så ufine var de.

Stine 06.12.2015 kl.11:18

Alexandra Flaa: Høres ganske smart og skikkelig ut sånne gel negler også :D Ja send meg bilder så jeg får se! Elsker plutselig negler x)

Ella&Anne 06.12.2015 kl.11:19

Så kult det ble!

Stine 06.12.2015 kl.11:19

Ella&Anne: Takk :D

Lotte 06.12.2015 kl.12:36

Jeg elsker akrylnegler! Det eneste er at neglene blir helt ødelagte når man tar dem av </3

Leif 07.12.2015 kl.19:27

Det gjør faktisk vondt inni meg å se så mye tull skrivd om negler på et sted! akryl og gele negler er faktisk samme sak! bare forskjellige måter å herde de på, akrylnegler skal støpes på din egen negl og tipper er egentlig bare en nødløsning for å gjøre det fort og billig (og ofte galt). og blir neglene ødelagt av å ta av akrylen, er det feil satt på! en naturlig neil tar ikke skade av hverken gele eller akryl som er lagt på riktig måte! du hverken trenger eller skal file ned din egen negl for å legge gelenegler (eller akryl)! du kan gjøre det om du ikke er proff og for å "feste de", noe som er helt unødvendig! og for å oppsumere det hele: det elendige resultatet ditt gjennspeiles bare i den latterlige lave prisen du betalte!

Stine 07.12.2015 kl.19:40

Leif: Tusen takk for kommentaren din :) Elsker å bli utdannet. Dette er noe jeg har null peiling på. Synes det er godt at de som leser bloggen min kan se kommentaren din. Og ikke minst meg selv. Personlig gjorde jeg dette etter anbefaling fra en venn, og jeg ønsker å slutte bite negler. Ser selvfølgelig at pris gjenspeiler resultat. Heldigvis betaler jeg godt for sprøytene jeg har satt i leppene.
Skriv en ny kommentar
hits