New nails

  • 11.12.2015 - 17:50


Chiller hjemme hos Sil. Skal "Stjele" sko til julebordet, og drikke litt vin. Og selvbruningen godgjør seg som du kan se.

Det skjedde noe veldig overraskende. Husker dere det forrige innlegget mitt om mine første akryl negler? Fikk dårlig kritikk  fra både venner, kolleger og lesere. Jeg var ikke helt fornøyd etter å ha blitt fortalt av samtlige som hadde sett de, at de ikke var bra. Så jeg bestemt meg egentlig for å ikke gå tilbake, men heller prøve fjerne de hjemme. Så jeg kjøpte meg ett sett fra ebay for å få de fjernet, og glemme hele episoden.

Jeg hadde også lagt ut bilde av neglene på instagram, plutselig får jeg en kommentar fra Solange. Så jeg ringte og hørte... (fortsetter under bilder)Elin forteller at hun har tenkt på neglene mine, og vurdert å sende meg en melding siden dagen etter jeg dro. Hun forteller også at hun hadde glemt å gjøre noe for at neglene mine ikke skulle bule, men være rette. Vi avtalte at jeg kom innom salongen idag før 15:00. Da jeg kom, fortalte jeg at jeg var fornøyd med utseende, men jeg synes de var veldig bulkete. Og at jeg hadde brukt opp 5 filer på å selv prøve å få de flate uten å lykkes. (fortsetter under bildene)

Hun lo, og satte igang. Filte de ned og ga med en neglelakk som vil passe godt til kjolen jeg skal ha på julebordet i helgen. Jeg fikk ny time hos henne neste helg, ettersom hun ikke var fornøyd med noe med neglene mine. Så da skal jeg få helt nye uten å betale for de.

Tror jeg må ta med noe sympolsk for å vise at jeg setter pris på hennes vidunderlige kundeservice. Som hun sa "du har neglene, men det er mine negler du går med. Og jeg kan ikke tillate at du går rundt med de som de er nå". ♥

 

#blog #blogg #negler #akrylnegler #solangesalong #salong #solange

Nicole Touch 11.12.2015 kl.18:06

SÅ FLOTTE NEGLER. ELSKER FARGEN, OG DU HAR SÅ PENE HENDER! :O ØNSKER DEG EN FIN DAG <3

Sofie-Amunda 11.12.2015 kl.22:35

Så fine negler :)
Skriv en ny kommentar
hits