Hvordan behandle gutter

 • 01.01.2016 - 14:02

Denne frasen fikk meg til å dø imorges.  Haha! Nei jeg mener ikke alle jenter skal bli players, men når man går på high school/videregående er gutter gutter. Og de oppfører seg deretter. Derfor synes jeg denne var veldig korrekt for de som er der i livet sitt.

video:video

 

#blog  #blogg #latter #lol #love

2 kommentarer

Julebordet gjennom min mobil

 • 20.12.2015 - 22:31

Da jeg først kom meg til Oslo satt jeg i ca 1 time og ventet på at min kollega som jeg skulle dele leilighet med, skulle lande og komme seg til sentrum. Satte på en koselig liten kafè, og drakk en latte så sakte som mulig. Det var døds kjedelig å sitte alene! Alle andre satt i par å koste seg med mat og diverse. Og der satt jeg og stirret ut i lufta. Hadde forresten ett heftig blåmerke fra innflytningsfesten min. Fikk flere spørsmål om den ila kvelden... O.o

Da hun endelig fant veien fram, sjekket vi oss inn på Oslo Apartments, og gikk tilbake til den koselige plassen for å spise. ville jo ikke bli kanon drita bare på velkomstdrinkene senere på kvelden. 

Ja, så ble vi klar for julebord. Vi måtte selvfølgelig knipse uendelig antall selfies på badet. Jeg la merke til hvor tynn jeg var blitt av å bo alene og bare spise grønnsaker... Så nå sitter det en pakke på posten fra gymgrossisten og venter på meg. Måtte kjøpe noe proteinpulver. Nei jeg bruker det ikke for å erstatte måltider, men heller legge til det jeg ikke orker mekke.Dagen derpå.. Nuff said...#blog #blogg #julebord #2015 #jul #fest #mat #oslo #oslove #utpåtur #ikkeistavanger


1 kommentar

Hva jeg ønsker meg til jul

 • 03.12.2015 - 21:21Jeg har hatt så lyst å blogge. Men om hva? Livet mitt er bare jobb, jobb og jobb. Vell, jeg har kjøpt meg en ny topp (den på bildene), også har jeg også på meg den Mac leppestiften jeg kjøpte, som dere ikke fikk se sist. Så dere får se den i dårlig lys idag.

Det ble uansett til at jeg prøvde ta bilder av meg selv med mobil kamera. Noe som er utrolig vanskelig! Skulle ikke tro det men det er det. Jeg har ikke helt oversikten over hvor tripoden til kameraet mitt er. Eller... jeg later som jeg ikke vet, fordi jeg gidder ikke sette det opp. (Dårlig blogger).

Men her er en liste over hva jeg ønsker meg til jul så langt, utenom fred og familiekos. Som selvfølgelig ikke trenger nevnes ettersom jul ikke er noenting uten. Gleder meg sinnssyk til å komme hjem igjen. Kan se for meg at lillebror er blitt kjempe stor siden sist jeg så han!

 

 • Ny mobil
 • Ny PC
 • Lyserosa neggelakk
 • Knivstativ
 • 2 i 1 trådløs støvsuger
 • Hoppetau
 • Massasje / restylane / manikyr
 • A4 ark plass veske
 • Nytt bilde av lillebror
 • Hammer og vater

Sånn, da vet du hva du skal sende meg :)

 

 

#snubla #blog #blogg #mac #overfladisk #jul #ønskeliste #selfies #selfie #selfieslut #tripodmissing #tripod


3 kommentarer

Nye Mac lebestifter

 • 01.12.2015 - 22:03

Hei alle og ingen :) 

 

Nå har det vært veldig mye på engang her. Jeg har mistet jobben og kjæresten. Jeg har fått ny jobb og flyttet ut fra kjæresten. Det har påvirket mine resultater i den nye jobben min, og igjen har skapt stress. Som der igjen har gjort alt verre. Skikkelig snøball effekt.

Endelig har jeg slått meg til ro igjen. Nå bor jeg alene i verdens søteste lille jente leilighet. Skal legge ut noe bilder når jeg har fått støvsuger i hus, og absolutt alt er der hvor det skal av ting. Jobben er blitt enklere, for nå handler bare hverdagene om meg selv. Det er utrolig deilig! Selv om jeg er blakker enn en oter så kunne jeg ikke brydd meg mindre. Livet går videre. Jeg fokuserer heller på å tjene penger til neste lønning. Idag har jeg vært ute på en liten shopping med min gode kollega Lene etter jobb. Der ser du bildene ifra.


Jeg fant 2 nye Mac leppestifter jeg ble forelsket i. Denne "Matte Royale" var de dessverre utsolgt for. Så da gikk jeg hjem med bare den ene "Men Love Mystery". Er du ordentlig heldig får du se meg bruke den imorgen!

Nå er det snart julebord, og det gleder jeg meg masse til! Eneste er om jeg skal ta meg rå til ny kjole? Skal skal ikke?

 

#blog #blogg #mac #sminke #jobb #hverdag #samlivsbrudd #stress #nullstress #detordnetseg #liveterok

10 kommentarer

Jeg er blitt forsidepike

 • 27.10.2015 - 21:16Husker du da jeg skreiv at jeg var klar for photo shoot, og vi sprang i trapper og latet som om vi var normale? Vell nå plutselig gjorde en bekjent meg oppmerksom på at det var lagt ut ett bilde fra den dagen. Jeg trodde det skulle bli flere bilder. Men er litt glad det ikke ble det? Var mye tulling og når jeg ler ser jeg ganske skjev ut, så like greit. Det er nok flere enn meg som får litt nerver når noen andre holder kamera?

Så nå er jeg offisielt forsidepike for industri energi sin hjemmeside. Lål :D 

#blog #blogg #photoshoot #foto #photo #industrienergi #ie #fagforening #model #forsidepike #industrienergiung #mordilikermegbest

2 kommentarer

I'm back! For now..,

 • 05.10.2015 - 19:08

Jau da var jeg her igjen. På bloggen altså, har ikke endret lokalaksjon så veldig. Har akkurat spilt inn ny video, og skal til å sette meg ned å redigere den. Er skikkelig trøtt, men man må faktisk ta seg tid til hobbyene sine. Bare jobb og ingen lek er ikke noe liv. Ikke at det ikke er kjekt på jobb, men man må også bruke den kreative delen sin. :-)

Slapp av, brukte ikke samme camera til videoen som jeg brukte til dette bildet. Wish me luck med lyden!#blog #blogg #shotrs #jente #norge #norway #norwegiangirl #mordiermann #brunogblid #video #påvei #gleddeg #ellerikke #idc #fishface


2 kommentarer

Oppdatering

 • 23.09.2015 - 18:44Hei :)

Nå har jeg vært opptatt denne uken med opplæring i den nye jobben min. Det er litt lengre dager enn hva jeg er vant med. Og en helt annen måte å jobbe på. Derfor har hodet mitt vært fylt med nye inntrykk, og jeg er ganske klar for senga når jeg kommer hjem. I tiden framover vil jeg fokusere mye på jobb, og bloggen blir satt ganske på sisteplass. Håper ingen blir altfor skuffet over dette. Men bloggen er jo faktisk en hobby, bloggingen kommer når jeg har overskudd og ekstra inspirasjon. Jeg er kjempe glad i alle leserne mine! Om dere vil slippe å sjekke bloggen min hver dag, så kan dere like facebook siden min og få på veggen deres når noe nytt har kommet ut.

Beste Hilsen
Smarte Stine 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

#blog #blogg #blogger #jobb #arbeid #opplæring #hektisk


2 kommentarer

Jeg er ansatt

 • 18.09.2015 - 15:41Hallo venner :)

Som dere kanskje ikke vet, mistet jeg jobben og kjæresten ganske samtidig. Idag startet jeg dagen med å deppe drikke. Vin til frokost og lunsj. Så tok jeg den sørgelige turen til NAV aka. sosialkontoret. Jeg gikk meg vill og vandret rundt i Sola sentrum til jeg var nesten edru. Så fant jeg fram. Og når jeg står og venter på bussen hjem, hva skjer? Jo min nå nye sjef ringer og forteller at han ønsker å ha meg med på teamet! Super duper uber nyheter. Jeg har hatet å være sosial hore, hente ut igjen skattepenger som gjerne skulle vært brukt til annet.

Til alle som hater NAV'ere: Slapp av! Jeg fikk bare med meg 1700 kroner. Så får ikke betalt husleien engang denne måneden. Jeg ødela ikke for deres barn eller eldre. Relaaax. Fikk litt piss av en venn pga dette, så tenkte bare gi beskjed til de som måtte tenke det samme.

Slik har egentlig livet mitt vært hver gang jeg leter etter ny jobb. Hvis jeg får intervju, har jeg hittil alltid fått jobben. Er invitert på 2 nye intervju også, som jeg nå må si at jeg ikke kan komme på. Og jeg er IKKE lei meg.

 
Bildene er fra rett før jeg dro på intervju.

#blog #blogg #ansatt #anettmeg #intervju #nailedit


8 kommentarer

Vlog: Hente pakke i posten

 • 16.09.2015 - 18:08

Hvis du har lyst å gjøre meg kjempe glad, så kan du trykke på knappen over overskfiten her, og stemme på meg til Nordic blogger "peoples choise award" Husk å skru på full HD ;-)

 

Lol jeg gikk faktisk 5 km tilsammen til og fra posten. Ikke rart jeg ble døds tørst.

 

#blog #blogg #vlog #videoblogg #youtube #meg #norwegiangirl #scandinavia #tananger #postennorge #posten #gåtur #arbiedsledig #intervju


5 kommentarer

Videoblogg under redigering

 • 16.09.2015 - 15:42

Da prøver jeg meg igjen på å bruke dette Pinnacle programmet som bare fusker.. Men skal prøve så godt jeg kan å få lyden til å bli litt ok. Ikke at jeg kan bestemme. Men merker at om jeg er litt ekstra tolmodig med Pinnacle så vil det ikke blir like bad. Wish me luck!


Trykk på bildet :O

#blog #blogg #videoblogg #vlog #inthemaking 

0 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits