Fikk jeg det jeg ønsket meg til jul?

 • 28.12.2015 - 16:23Som dere kanskje husker la jeg ut en ønskeliste før jul. Slik at alle kunne roe seg ned og tenke litt mindre på hva de skulle kjøpe til meg. Nå tenkte jeg å gå gjennom listen for å se om det fungerte. Her er altså listen jeg la ut: 

 

 • Ny mobil
 • Ny PC
 • Lyserosa neggelakk
 • Knivstativ
 • 2 i 1 trådløs støvsuger
 • Hoppetau
 • Massasje / restylane / manikyr
 • A4 ark plass veske
 • Nytt bilde av lillebror
 • Hammer og vater

 

Jeg kan vell si meg fornøyd med at endel ting på listen ble strøket av? Men nå har jeg snart bursdag, så da er det bare å lage ny liste. Stay tuned ;-)

Ellers er jeg super glad for de gavene jeg fikk! Ikke at jeg fortjente noen, men jeg fikk likevell. Jeg føler meg kjempe heldig for de. Jeg fikk også endel andre fine ting som ikke sto på listen. De personene som valgte å gå vekk fra listen er kjempe tilgitt. Det jeg jeg fikk fra de var så geniale og fine ting at det er rart jeg ikke har tenkt på det før. Takk igjen ♥


Dette er forresten lille pus. Men jeg kaller han nerva. Fordi han er helt paranoid all the time.

 

#blog #blogg #julegaver #ønskeliste #svada #tadetmedenklypesalt #smartestine #pus

https://www.facebook.com/smartestine/ 

2 kommentarer

Julemorgen

 • 24.12.2015 - 11:03God jul alle sammen :D ♥

Får starte med den klisjeen, ellers vet jo ingen at det er jul. Idag våknet jeg relativt tidlig. Som oftest våknet jeg tidlig for jeg må på do, men sovner fort igjen. Men idag var jeg så heldig at nissen hadde lagt masse fine meldinger på telefonen min, hvor det sto så og si en hel bibel om hvor forferdelig jeg er og at jeg burde falle utfor en klippe etc. etc....

Nå sitter jeg på det mørke kjøkkenet med 3 katter og en Lasse (goldenretriever) og drikker julekaffe. Har også en ansiktsmaske på så jeg kan føle meg litt mer fresh enn en manipulerende ettellerannet.

Jeg gjorde også et tappert forsøk på å skru opp vasken på rommet jeg bor på. Fordi sluken er så sinnsykelig tett. Men det gikk ikke. Jeg hadde hentet bøtte og hansker og var helt klar for å dra ut gammelt hår og kanskje finne noen smykker? Men nei.. Så nå er det kiwi og julekaffe til resten av familien våkner opp :D

 

#blog #blogg #julaften #ødelagt? #ekskjæreste #suger #glemdet

 

0 kommentarer

Katten som bjeffer

 • 20.02.2015 - 19:29

Jeg er nå pusevakt for 2 puser. Naboen sin voksne pus, og min bestevenninne sin lille kattunge(Louis). Louis er veldig rar, som alle kattunger. Hopper rundt, river ned ting og gnager istykker BH'en min. Jah, får ta det som en unnskyldning til å shoppe. Ellers er han ganske unik på flere måter. Jeg har bare hatt han i 2 dager nå, og venter at jeg vil lære flere unike ting om Louis innen han reiser hjem igjen. Det jeg merket meg spesielt igår, når han begynte å føle seg hjemme og slå seg løs. Er at han mjauer ikke. Istedenfor "mjaaauu" så sier han "mjah mjah mjah". Hahaha! Trodde først det var noe galt med han, før jeg tenkte meg om. Han bor sammen med en voksen hund, så jeg tenker han har det derfra.

Han er umulig å ta bilde av. Helg gal hele tiden, dag og natt. Fikk tatt ett nesten bilde av han igår da han endelig la seg litt iro. Men han er så nysgjerrig at han kan ikke ligge skikkelig stille engang.


#blog #blogg #katt #husdyr #kattevakt

2 kommentarer

Min nyttårsaften 2014-2015

 • 02.01.2015 - 16:15


Lasse ble litt redd og gjemte seg med tante. <3

Denne nyttårsaften ble vi å lage ny tradisjon. Jeg, mamma, Geir, Lillebror og Lasse dro opp til Lille tante og onkel. De hadde fyrt bål og måket fram verdens beste båtplass, oppå fjellet bak huset deres. Der kunne vi se hele Bjørnevatn og det som ble skutt opp bak fjellet. Plassen var så fin, og været så herlig. Vi var alle enige om at dette skal vi gjenta hvert år. Vi ble sittende til langt på natt. Jeg tar en slik feiring hver gang framfor en overfylt fest.

Bål lukten sitter ennå i klærne og litt i håret. Jeg reiser hjem imorgen. Folk på flyet får bare tåle litt bål. Jeg har forresten kjøpt meg nytt kamera! Gleder meg kjempemasse til jeg kommer hjem. Den ligger hos posten og venter på meg. Kommer til å knipse masse bilder med og av det. Så får dere se. Sist jeg kjøpte kamera var for ca 10 år siden. Det er rose, 10megapixel og har et flodhest klistemerke på. Det har ligget urørt i mange år, så var på tide med noe brukende.

Hvordan feiret du årsskiftet? Har du noen tradisjoner for anledningen?

#blog #blogg #nyttår #nyttårsaften #årsskifte #kirkenes #bjørnevatn

0 kommentarer

Årets siste treningsøkt?

 • 28.12.2014 - 14:57

Dagen idag begynte med at jeg måtte loffe meg ut av senga døds tidlig! Jeg og mamma kjørte Tommy til flyplassen, også fikk jeg ordre om å møte opp bak Rimi. Søster plukket meg opp, og dro meg med på trimmen i Kirkenes. Hun er helt gæ'ærn på å trene. Idag hadde hun rumpedag til min store fornøyelse. Er det noe jeg synes er verdt å slite seg ut for, så er det rumpa. Pump it up!

Jeg lånte klær av henne og stilte meg foran speilet på trimmen. Dæven tenkte jeg. Det ser jo ut som om jeg trener til vanlig. Sa jeg høyt til Julie. Hun sier seg enig, og kommer å poser lammi meg i speilet. Da ombestemte jeg meg. Det ser ikke ut som jeg driver å trener aktivt. Haha! Vi rekonstruerte hendelsene slik at du kunne få se. Nå ligger jeg i sengen og er klar for å dø i minst 2 dager. Jeg har vært med henne før, og det ender alltid i at jeg ikke kan gå på et par dager. Gruer meg. Kjenner allerede at kroppen sliter.

#blog #blogg #trening #søstre #rumpe #fitness

6 kommentarer

2. juledag

 • 27.12.2014 - 16:49

Two piecen min har jeg kjøpt hos nelly. men jeg tror de er utsolgt.Hoh! Igår ble jeg ganske kanon. Kvelden endte i at vi som bor i Stavanger satt og snakket om alt vi hadde lyst på fra Mc'donalds. Jeg ble så sulten at jeg gikk hjem og spiste alle middagsrester jeg kunne finne. Første delen av festen ble en foto fest. Vi spilte gammel god musikk, tulle musikk, lo og koste oss og tok tusen bilder. Idag våknet jeg med verdens største sult etter ritz pizza. Så da ble det ritz pizza til frokost, og nå bestilte vi igjen til middag. Den er så god!

Er det tradisjon der du bor å feire 2.juledag med fylla? Det har det alltid vært her. Pluss nå har vi oppgradert tradisjonen til å møtes alle vi jentene som vokste opp sammen. Vi sees ikke så ofte, så kjempe kjekt å holde kontakten vartfall 1 gang i året. Kjærestene våre var selvfølgelig også velkommen. Andre fest deltakere som også var ivrige etter å feire dagen, poppet innom nu og da. Men bildene fra de siste timene ble så uklare, og kanskje for flaue til å ta med her. Jeg lagrer de i mitt private bilde arkiv, så skal jeg ta de fram og le når jeg føler meg litt ensom.

#blog #blogg #pizza #ritz #ritzkirkenes #kirkenes #KKN

2 kommentarer

1. Juledag

 • 26.12.2014 - 00:59

 

Idag rømte jeg og Tommy til Lise rett før middagstid. Det var ikke med vilje, men jeg bruker endel tid på å gjøre meg klar. Er veldig flink til å danse og styre på med alt mulig mens jeg sminker meg. Prøver å bruke minst mulig tid, likevel klarer jeg å bruke 1 time på å ta på basic sminken. Da vi kom til Lise inviterte den snille mammaen hennes oss til å joine middagen. Vi fikk servert indrefilet av reinsdyr m/ tilbehør. Det smakte himmelsk! Møreste kjøttet på lenge. Tusen takk for maten :)

Jeg ser litt anspent ut på bildet. Jeg gjør det på alle gruppebilder. Føler ikke jeg kan bruke tid på å se "normal" ut, fordi da må de andre vente. Så da blir det bare *knips* også blir det som det blir. Heiv på noe stjerner kanskje det hjalp? :) Jah'

Jeg er forresten på leit etter ny sykepleier som sette juvederm. Så om du har gode eller dårlige erfaringer med behandlinger rundt stavanger/sandnes/forus så setter jeg utrolig stor pris på om du deler dine erfaringer med meg. Det ble litt vanskelig å opprettholde leppene mine når jeg bare er i Kirkenes 2 ganger i året. Spesielt nå i julen.

#blog #blogg #jul #1juledag #godmat #reinsdyr

2 kommentarer

Julaften

 • 25.12.2014 - 15:12


#DassSelfie

Nå har det vært mye kos med mat, familie, venner og gaver. Så bloggen ble satt nederst på prioriteringslisten som vanlig. Dagen igår ble en uber dag med masse god mat. Ribba til Geir ble så god (igjen) at jeg lot pinnekjøttet ligge. Jeg er egentlig en pinnekjøtt person, men når det kommer til juleribba som lages her i huset, er det ingenting som når like høyt opp.

Kvelden ble avsluttet med at SiljeM kom på besøk. Jeg, Tommy, støre søster og Silje spilte kortspill helt til de ble lei av at jeg vant hele tiden. Haha! Spillet heter 7Up. Vi lærte det av de 3 minste søstrene i flokken. Poenget er å få vekk alle kortene sine, og de man har igjen får man poeng for. Altså de med minst poeng vinner.

Jeg tenkte å la være å legge ut bilder av gaver og mat. Det er ikke alle som er like heldige som vår familie. Blogglivet kan virke ganske feilfritt, og det er ikke noe galt med det. Alle skjønner jo at livet ikke bare er en dans på roser, selv om man begynner å blogge. Jeg tar ikke hensyn til dette ellers, men når det handler om jul skal jeg ikke gni i trynet hvor godt vi har det. 

 
#jul #blog #blogg #julaften #7up #kortspill

2 kommentarer

4. søndag i advent (Kirkenes)

 • 21.12.2014 - 17:08

Idag har jeg og T tatt oss en tur til Finland. Det ble på kanten til snøstorm så hele turen ble bare skummel. Kamera fikk bedre sikt enn vi hadde. Men du kan likevel se hvor dårlig det var. På turen til Finland lå vi heldigvis bak en annen bil, slik at vi kunne følge lysene dens. Turen tilbake ble en gamble, men det gikk greit. Det var ikke alle vei-stikkene som var snødd ned, så fikk ca sett hvor veien gikk. Ellers fikk vi i oss ribbe Og kjøpte masse øl, kjøtt og godteri. Nå er vi uber forberedt for resten av vinteren (2 uker). Når vi reiser tilbake til Stavanger, er det jo ikke vinter lenger. Ingen snø = no winter.

Håper alle har en like koselig adventstid som jeg har. Er ikke noe kult å lese om alle barna rundt om i Norge og resten av verden, som bare gleder seg til julen er over. Egentlig skjønner jeg ikke den reklamen helt. Jo selvfølgelig blir det ekstra fyll i julen. Men om en har foreldre som ikke kan oppføre seg, regner jeg med de ikke klarer det resten av året heller. Så de barna gleder seg kanskje mest til de blir 16 og kan flytte vekk for å gå på vgs.

Nei nå er jeg så sulten at jeg kjenner hele dette innlegget fikk en sur tone over seg. Er ikke lenge til maten er klar, så jeg avslutter her. Når magen er full og humøret har reist seg, vil jeg prøve å lage en videoblogg. Selvfølgelig glemte jeg kamera i Stavanger, så det blir dårlig kvalitet. Jeg skal se hva jeg får til, men lover ingenting. Dagens antrekk ^
Kjole fra nelly, kardigan fra Cubus og tights fra polen.

 

#blog #blogg #advent #søndag #finland #kirkenes #snø #sne

2 kommentarer

Fra Stavanger til Kirkenes

 • 20.12.2014 - 13:43

Igår hadde vi flyturen fra helvetet. Nei ikke fra den gamle leiligheten. Den er jeg ferdig med nå. Fra nå av når jeg skriver helvetet mener jeg der Satan bor, og ikke Tore sin kjeller.

Jeg hadde bestilt flybilletter direkte fra Stavanger - Oslo - Kirkenes. Men viderøe  klarte lure meg til å kjøpe billige gode billetter,  for så og "kansellere" flyene og sette oss på det beste tilgjengelig. Som damen fra kundeservice  fortalte. Det ble altså å fly fra Stavanger kl10:05 til Bergen,  til Tromsø. Vente 3 timer i tromsø for så å fly til Vadsø - Vardø - Kirkenes. Landet kl.20:00.  Dette tok hele dagen og når vin kom fram var jo helt ødelagte. Det var det siste viderøe  ser til mine penger. Tid er penger og de skylder meg egentlig flere tusen.

Ellers var det utrolig godt å komme hjem til mor og resten av familien <3 Nå kan julen bare komme!

#blog #blogg #reise  #fly  #videroe  #vuderøe

0 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits