Min ønskeliste hos Nelly

 • 31.01.2015 - 00:00

(Inneholder annonselenker)

Gold Clutch HER.   Blue earring cuffs HER.  Ankle wrap pump HER.
Marc by Marc Jacobs pengbok HER.  Cross crop top HER.  Blonde bluse HER.

Dette er mitt første forsøk på å lage en collage til bloggen. Det ble ikke helt forferdelig i mine øyne. Den blusen og de skoene er jeg helt in love med! Men jeg prøver å spare så mye jeg kan, vil nemlig kunne kjøpe bolig så fort som overhodet mulig. Derfor legger jeg alle kronestykkene mine i en stor krukke. Og legger av noen tusenlappen i måneden. Forhåpentligvis er jeg selveier senest i 2016. Krysser fingrene xxx. Legg gjerne igjen link om du har funnet noen skatter på Nelly. Jeg er virkelig fan av den nettbutikken. Utrolig bra og stort utvalg, og ikke minst rask levering! Eller om du har laget en collage med dine yndlinger så si gjerne ifra! Elsker å få inspirasjon fra andres stil.

#blog #blogg #nelly #wants #wishlist

2 kommentarer

Gale Silje + bursdagsgave fra Nelly = Nye Sko

 • 30.01.2015 - 22:23


Jeg fikk gavekort i bursdagsgave fra Nelly noen uker tilbake. De har også januarsalg, og ett par sko jeg har siklet på en stund var på tilbud. Med salgets prisavslag + gavekortet jeg fikk av de, ble de så rimelige at tilogmed en fattig lærling ikke kan si nei. Så da ble det mine første par med Vans. 


Jeg elsker skoene. Jeg bruker vanligvis 38 i sko, og disse passet perfekt! (Annonselenke) Du kan finne de HER. 
 

Sist helg var jeg på overnatting hos min beste jente Silje. Vi drakk vin, snakket shit. Du vet, vanlig vente kveld ting. En greie med Silje, at hun absolutt eeelsker sko. Hun har samlet flere hundre par sko opp igjennom årene. Noe vi alltid gjør, er å rote i sko-boden hennes etter en flaske vin. Vi prøver på de høyeste sykeste, og glemte skatter. Jeg ser mye opp til henne når det kommer til å sette sammen antrekk. Etter min mening er hun veldig flink til å finne de perfekte skoene til det perfekte antrekket. Det er også fordi hun har så mye å velge i. Men, denne gangen fant Silje noen glemte par, som hun mente hun aldri kom til å bruke. Hun begynte å gi meg ett par, to par, tre par og snart var vi oppe i 10 par sko!

Jeg begynte å føle meg litt dårlig for å ta med meg en hel hylle med sko. Men hun insisterte kraftig. Så vi inngikk et kompromiss. Hun får har et eksternt sko-lager hjemme hos meg. Her kan hun oppbevare sko og hente de når hun vil. MEN jeg får lov til å bruke de så mye jeg vil. Begge syntes dette var greit, ettersom hun sier hun aldri skal bruke de. Og jeg har ingenting imot å ta ibruk en liten del av min venninnes skatter. Her er noen av de som havnet på Siljes fjern lager:
 
#blog #blogg #vans #nelly #shopping #sko #nyesko #handmedowns

6 kommentarer

Oppmøte i Stavanger - Historisk politisk streik mot raseringen av AML

 • 28.01.2015 - 18:04

Kjempebra oppmøte i Stavanger idag! Godt jobba alle sammen. Det her burde sende beskjed så det hyler etter. 

I Stavanger og over hele landet var 1,5 millioner mennesker tatt ut i streik 28.01.2015, mellom kl. 14:00 og 16:00. Arbeid ble lagt ned av alle yrker. Tog, busser, trikker, det meste av kollektivtrafikk var stanset. Og tusenvis av arbeidere over hele landet møtte opp på bestemte plasser, for å vise sin motstand. I Oslo møtte mellom 8 - 10'000 mennesker opp utenfor stortinget. Det var allsang, og fakkeltog i Tromsø. Regjeringen har lagt ut et forslag om å endre aml på 9 punkter. De folk ser seg mest berørt av, er midlertidige stillinger og kutt i overtids betalingen. Dette godtar vi ikke fra en arbeidsminister. Hvem er det han arbeider for? Ikke arbeiderne hvertfall. Nei og fy og esj! Hvis de vedtar dette vil selv den norske befolkningen, ta ting til høyere grader enn sivil stående protest. 

#stavanger #blogg #blog #oppmøte #28012015 #aml #lo #streik #mittarbeidsliv #forsvaraml

2 kommentarer

Klar for streik

 • 28.01.2015 - 11:18

Nå er vi klare for å streike mot regjeringens forsøk på å rasere arbeidsmiljøloven (AML). Dette kan vi ikke godta. Hvis du vil lese mer om dette kan sjekke ut www.mittarbeidsliv.no

Vi markerer vår motstand ved å legge ned arbeidet vårt i 2 timer i dag. Fra 1400  til 1600.  I tillegg blir vi å stille opp på torget i Stavanger med plakater, for å understreke motstanden. Håper så mange som mulig møter opp. Dette er kjempe viktig. Om du har mulighet, så sleng deg med. Det er organisert møter i alle de store byene. Sjekk ut linken over for å finne hvor du kan møte. Sees der!

Her et ett par plakater jeg og KM laget helt selv igår.

#blog #blogg #aml  #streik  #lo #arbeidsmiljøloven #forsvaraml

2 kommentarer

GIVEAWAY: eyelashes

 • 26.01.2015 - 18:03

Jeg ønsker å vise hvor mye jeg setter pris på leserne mine. Derfor har jeg giveaway! Noe alle trenger, og man kanskje ikke husker å bestille i tide før en fest eller date. Er øyenvipper. Jeg bestiller fra utlandet, som alle smarte folk gjør. De er 10x billigere enn i norsk butikk, og etter min mening har de også høyere kvalitet og komfort. Jeg plukket ut 3 ganske forskjellige øyenvipper. Slik at så mange som mulig skal bli fornøyd med å vinne. I tillegg legger jeg ved 2 rabattkuponger fra yndlingsbutikken min, madame Madeleine. Bare i tilfelle du blir like forelsket i de som jeg er, og vil bestille flere. Vinneren blir trukket på random.org Good luck!

Det du trenger å gjøre for å delta er:

 1. Lik min facebook fanpage. HER

 2. Følg meg på instagram: @stinusn

 3. Legg igjen en kommentar under innlegget på facebook.

GITT VEKK :)

Q: Synes du dette var en bra giveaway? Passer det publikumet mitt, altså deg?

 

#blog #blogg #giveaway #eyelashes

2 kommentarer

Gruer du deg til mandagen? Prøvd dette

 • 25.01.2015 - 21:04

Jeg har nå tatt ut egenmelding for å slippe jobb torsdag og fredagen som var. Hvorfor, velger jeg å ikke dele på bloggen. Men det skal nok komme klart fram imorgen når jeg stiller opp på jobb. Dere som har lest bloggen min en stund, vet kanskje hva det handler om.

Jeg gruer meg litt, for jeg er ganske så plaget av en situasjon jeg ble satt midt oppi. Gud vet hvorfor. Jeg skal komme til bunns i dette dramaet. Om du lurer på hvorfor jeg er så uvell nå, så kan du lese ett følelsesladd innlegg jeg skrev i sommer om hvordan noen fikk meg til å psykisk knekke sammen. HER finner du innlegget Jeg har blitt utsatt for trusler og MYE hersketeknikker av enkelte. Dette er lenge siden. Jeg trodde vi hadde ordnet opp. Det virket slik en lang stund. Men nå igjen, blir jeg forskjellsbehandlet. Gudene, igjen, vite hvorfor...SÅEH. Idag har jeg sittet og sett på Jenna Marbles videoer. Jeg er ikke fast følger av henne, men nu og da sjekker jeg ut hva hun har laget. Jeg kom over en kjempemorsom video hun hadde laget om selvbruning. Jeg tok derfor fram det jeg hadde av selvbruning og satte igang. Jeg begynte først med en fuktighetskrem som gir en slight tan. Så gikk jeg over til en spray tan som skal gi meg en dypere farge. Å være brun gir meg en bedre selvfølelse. Jeg ser friskere ut, og det er alltid ett pluss. Nå har jeg akkurat laget meg en kopp grønn te. det skal visst være godt for kropp og tarmsystem. Forhåpentligvis våkner jeg i morgen med en jevn og fin brunfarge, og ett uthvilt sunnt sinn. Wish me luck! Ha forresten ALDRI honning i grønn te. Det smaker drit.

Det er viktig å bruke en god tan-hanske for et jevnt resultat. Om du ikke er kjempe smal og/eller myk, så er det godt å ha en venn til å hjelpe deg med å nå ryggen. Jeg fikk hjelp av pus:


Den utrolige morsomme, insiprerende, humr løftende "self tan" videoen til Jenna:

7 kommentarer

Jentekveld VIDEO

 • 25.01.2015 - 16:59Igår overnattet jeg hos min kjære Silje. Vi spratt en flaska sjampis, og åpnet en 4 flasker rose vin. Ingen overraskelse, kvelden handlet mest om sladder. Og vi lærte å kjenne hverandre ennå bedre. Hemmeligheter ble delt, og vi ble begge ganske sjokket over hva den andre hadde å fortelle! Det er utrolig at man kan ha vært bestevenner siden 1.klasse, men det er ennå såå mye man ikke vet om hverandre ennå. Personlighetsvis så kjenner jeg henne inn og ut. Men når det kommer til livserfaringer har vi ikke delt alle med hverandre ennå. Det tar utrolig lang tid å fortelle 24 år med erfaringer fra 2 personer. Så vi deler litt hver gang, og koser oss og ler av hverandre.

Kvaliteten på bildene ble ikke de beste, vi var altfor opphengt i hverandre til å sette opp kamera og ta perfekte bilder. Jeg fikk heller ikke til å snu videoene blik at de ble "rett vei". Aner ikke hvorfor. Når jeg spiller de av på PC'en er de vanrette. Men når jeg laster de opp på youtube så blir de loddrette.. Ennåying! Hvis du vet hvordan man endrer dette, please let me know! Ellers håper jeg alle andre også er dårlige idag, og gruer seg til jobb imorgen.

Konkurranse tips: Sjekk ut konkurransen min HER.2 kommentarer

IKEA skruing for 1

 • 22.01.2015 - 15:59

Tips: Sett opp håret når du begynner å bli varm.

Til ettertanke: Stativet ble høyere enn meg, og har plass til 2 rader med sko. Avotil, hvis du glemmer å måle, så kommer du hjem med ett produkt som var besre enn det du hadde planlagt. Defor, ikke mål opp plassen du skal ha møbelet. Bare kjøp på måfå så treffer du blink. Jeg snakker av erfaring, jeg gjorde jo nettopp dette for 30 minutter siden. Sjekk forresten ut konkurransen min HER.

#blogg #blog #IKEA #skru #verktøy #best #mcdonalds #belønning

8 kommentarer

Dina sjekket ut nykåken min

 • 20.01.2015 - 23:00

Dina kom innom etter jobb. Dette er første gang hun besøker meg etter jeg flyttet. Hun har faktisk også flyttet siden sist vi møttes! Tenkte å muligens sjekke ut hennes nye crib imorgen. Får se hvor seint det blir på kvadrat først. Hun er ikke kjempe fan av vin. derfor Laget jeg drink til henne, og tok ett glass rosé til meg selv. Mens hun satt og suttet på drinken, tok jeg bilde av henne. Jeg mener folk er finest når der er natulige. Folk inkludert meg selv, blir litt stiv og unaturlig når de vet en linse er på dem. Snappet to kjappe bilder etter hverandre. På det første bildet ser du hvordan Dina er natulig, mens på bildet til høye han du se hvordan hun anstrenger seg for å være pen nok for kamera.

Ellers laget vi mat og prata shait. Så måtte vi løpe til bussen. Det var kjempedigg. Elsker at vi skravler slik at vi glemmer av tiden. Da fikk jeg forbrent de kaloriene. Supert!

PS! sjekk ut konkurransen i forrige innlegg, om du ikke har bedre å gjøre.

#blog #blogg #matlaging #Dina #venninne #drink #god #nam

#tihi

0 kommentarer

Søndag

 • 18.01.2015 - 15:18

Da var søndagen kommet, og jobb igjen imorgen. Igår fikk jeg besøk av Hanne. Hun syntes litt synd på meg siden jeg avlyste festen. Så vi drakk litt og snakket shit. Kjempe koselig! Fikk tilogmed bursdagsgave. Så dagen ble ikke så verst likevel. Idag har jeg vasket gulv og ryddet masse mannshit. Nå har jeg akkurat begynt på julegavene. Alltid godt å være tidlig ute. Prøver å få T til å vaske sitt rom. Haha, føler meg litt som en masete mor iblant. Men vi har søndag som fast vaskedag, så da er det bare å holde opp hver sin ende av avtalen! Søndag er egentlig hviledag, men jeg har organisering som terapi, så stresser ikke akkuart.

Heldigvis har jeg noe å se fram til. I mars skal jeg og Silje reise på Nicki Minaj konsert i Oslo. Vi blir der i 2,5 dager. Det kommer til å bli så gøy! Vi har kjent hverandre siden 1.klasse på barneskolen. Men vi har aldri reist på jentetur sammen! Sprøtt. Nå var det virkelig på tide, så vi bestemte oss for å dra på konsert. Jeg er ikke nr. one fan av Nicki. Men jeg synes hun har fengende musikk. Derfor blir det en kjempe bra kveld med vin å live konsert. Gleder meg!

#blog #blogg #søndag #vaskedag

0 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits