Nye prinsesse negler

  • 09.01.2016 - 10:01Venstrehånda mi er så mye mer fotogen enn høyrehånda. Det kan skyldes at det er vondt for meg å holde kamera med venstrehånda. Kanskje... Høyrehånda er jo naturlig den jeg bruker mest i livet, og har også da litt tykkere fingre. Ikke så mye at jeg må skifte ring størrelse fra hånd til hånd. Men jeg kjenner det er litt strammere under ringene på høyre hånda.

Uansett, dette innlegget har jeg utsatt lenge pga det var altfor mange lørdager i ferien, så jeg har ikke fått sovet ut før nå. Nå er det derfor en rekke med blogg innlegg halvferdige klare for dere.

Disse neglene fikk jeg rett før jeg reiste til Kirkenes. De varte bare en uke, så ble jeg gal av å se utvekst. Alt jeg kunne tenke på var at det ennå var en uke til jeg var i Stavanger igjen og kunne få de fikset. Og at innen den tid ville jeg ha dobbelt så mye ettervekst. Da ble det til at jeg tok de av. Jeg går heller med naturlige kjedelige negler, en akryl negler med ettervekst. Ganske synn. Dette er de neglene jeg er mest fornøyd med. De var lange og fine, ikke minst rosa. Og ikke så tykke som første gang jeg prøvde ut Elin.Denne selfien tok jeg på min lillesøsters rom da jeg var i Kirkenes. Så her bodde jeg :) #koselig Nå tenkte jeg å ta på meg noen av de mange flotte treningsklærne jeg fikk til jul, og få åpnet plastikken på en av trenings-videoene jeg kjøpte for 2 år siden. Lål

 

#blog #blogg #negler #akrylnegler #rosa #barbie #prinsesse #bling #fobeddn #unfriend #kirkenes #juleferie

3 kommentarer

Hvordan behandle gutter

  • 01.01.2016 - 14:02

Denne frasen fikk meg til å dø imorges.  Haha! Nei jeg mener ikke alle jenter skal bli players, men når man går på high school/videregående er gutter gutter. Og de oppfører seg deretter. Derfor synes jeg denne var veldig korrekt for de som er der i livet sitt.

video:video

 

#blog  #blogg #latter #lol #love

2 kommentarer
  • Eldre innlegg
hits