Dårlig samvittighet

 • 28.02.2015 - 14:02

Hater når det går noen dager mellom bloggingen. Føler jeg svikter. Denne gangen er det fordi jeg har blitt ganske sjuk, vet ikke helt med hva. Så vær tålmodig med meg, er snart oppe og går igjen. Tenkte lage ny video om hårfarging. Er det en god ide? Den første jeg lagde var fordi jeg forberedte håret mitt til å farge det videre. Jeg hadde ingen intensjoner om å være platina igjen. Vartfall ikke med en grusom hjemme-bleiking! 

Tror jeg har fått en en form for intens influensa. Så jeg må gjøre alt i saktefilm, og ikke ha mye lys og bråk rundt med. Når jeg har hatt en samtale med noen, så er helt totalt svimmel og må legge med ned. Så prøver å snake minst mulig. Håper det går over snart. Spesielt siden jeg har endel planer denne helger jeg ikke kan baile fra. Imorgen har jeg avtale med tatovøren min, så gleder meg kjempe masse!! Håper bare tilstanden min ikke blir verre. Blir uansett ikke å avlyse, får bare dra ut å ha vondt mens jeg blir stukket med nåler. ♥ Ønsker alle en god helg 


#blog #blogg #syk #sjuk #helpme #tattoo

3 kommentarer

Myter om langt hår

 • 24.02.2015 - 18:17Jeg har lest flere artikler den siste tiden om hvordan det er å ha langt hår. Jeg kan ikke si at alle er sanne, mens andre er ekstremt reelle. Det som står i kursiv er påstanden, og det i vanlig tekst er min erfaring. Ellers vil jeg si, at det å ha langt hår lønner seg til tross for alle de negative sidene. Det er jo så utrolig fint å style med store krøller og man kan leke seg med forskjellige oppsett :) Så det er bare å spare!

 1. Hår i rumpessprekken
  Husker ikke hvor jeg leste om dette. Men det er veldig sant.  Spesielt i dusjen. Alt det løse håret renner ned og bosetter seg øverst i sprekken. grøss :S Løsningen er høyt trykk på dusjen og spyle, så slipper du dra ut ett og ett hår. Blææh! Får helt kreglå av å tenke på det. 
  Bekreftet!
   
 2. Håret setter seg fast overalt
  - Enten det er et høyt skrik eller et kort au - det er veldig vondt når håret setter seg fast på forskjellige steder. Knapper, dører, glidelåser, setebeltet, strikker og vesker. Enkelte må virkelig knytte håret opp igjen eller rive det løs.
  Bekreftet MEN! Om du virkelig setter håret fast på alle disse merkelige stedene, burde du revudere å ha langt hår. Det går fint ann å passe på HVOR håret ditt henger. Mitt største problem er at kjæresten legger seg på håret mitt. Det merker jeg selvfølgelig ikke før jeg skal reise meg, og det FORT! Auuuu!
   
 3. Håret plager andre
  - Ikke bare er det plagsomt for deg selv , men det lange håret kan også plage andre. Når det blåser for eksempel, da kan langt hår treffe folk som går bak deg på gaten. Dødsflaut!  
  False!! Dette er jo bare en fordel. Det er et tydelig tegn på at folk ikke respekterer intim-sonen din. Håret bare "føkk åff you stranger".
   
 4. Håret er alltid iveien
  - Langt hår er nesten alltid iveien, med mindre man sitter helt stille. Når man lager mat, når man spiser, når man gjør husarbeid og når man pusser tennene. Ikke så rart at de med langt hår setter det opp i en knute når de er hjemme.
  So fucking true!!
   
 5. Håret tar lengst tid av alt på morgenen
  -
  Spesielt hvis man har dusjet. Særlig hvis håret er tykt i tillegg! Da kan det gjerne ta fire til fem timer før det tørker ordentlig. Jada, det finnes hårføner, men det er ganske slitsomt å tørke langt og tykt hår i en halvtime.
  Bekreftet!! men... Jeg mener at om du virkelig vil ha langt hår så finner du løsninger på dette. For eksempel dusjer jeg ikke håret om morgenen, det er jo bare å be om å komme forseint på jobb. Vask håret etter jobb, pass på at du ikke sover på håret ditt. Sleng det bak deg opp mot veggen. Når du våkner trenger du bare stelle luggen litt, og tørrshampoo er en stor hjelp. Med mindre du ruller rundt som en maniac, da må du dusje eller sove med flette.

 6.  Langt hår avslører deg når du røyter
  - Alle mister litt hår hver dag. sånn er det bare. Problemet med å ha langt hår, og å miste hår, er at det syns så urolig godt. Og alle vet at det er ditt. Klogger dusjen, setter seg fast i klær og ikke minst ekkelt. Vil gjerne unnskylde på vegne av jenter med langt hår, de kan ikke noe for det!
  Bekreftet! Ok seriøst. Hvor mange deler du dusj med? Har du ikke god oppdragelse og tar vekk håret i sluken etter du har dusjet? Esj! Ellers er jeg personlig flink til å børste håret, og går ikke å drar fingrene gjennom håret hele dagen. Da unngår man å framprovosere røyting. Ta det heller med børste før du går hjemmefra og etter du er kommet hjem.
   

Kilder: http://stylista.no/trender-og-guider/6-problemer-for-oss-med-langt-h%C3%A5r - instagram - herogder
#blog #blogg #langhår #myter #bekftet #avkreftet

14 kommentarer

DIY - Ombre - Videoblog 6

 • 22.02.2015 - 19:41

Det er søndag, og lite å gjøre. Som vanlig leste jeg blogger, og prøvde finne en blogger jeg vil følge. På min leting fant jeg et innlegg med hår inspirasjon. Masse fine farger, fletter og jenter. Da ble det videre til youtube, hvor jeg så hvordan jenter lager disse kule kombinasjonene av farger selv. Jeg har også overflod av skjønnhetsprodukter. Deriblant en gammel eske med hårbleking. Så da var det bare å sette igang! Denne hårblekingen var jeg avhengig av da jeg var blondie. Vil du oppnå maksimal blondhet, så bruker du denne.  Akkurat nå sitter jeg her og føler meg som 30% barbie. Haha! Gleder meg til å style det "nye" håret. Men først! Rett i dusjen og kure shiten ut av håret. Eller inn i håret? idk.. Gjøre det friskt igjen vartfall.

PS! Om det blir tar litt lang tid, så er det mulig å skru opp hastigheten på videoen i instillingene.

0 kommentarer

Honning & sitron Muffins - Et sunnere alternativ

 • 21.02.2015 - 21:57


#selfie

Nå koser jeg meg skikkelig. Har laget meg en T ett par gode drinker, og skal endelig teste ut en av oppskriftene i boka jeg fikk av Silje. Fikk den i innflyttingsgave  av henne og P (bland 5-8 andre gaver, hun er så søt å skjemmer meg bort). Har lest igjennom den, og her finner oppskriftes på eksklusive muffins til alle anledninger.  Boken passer meg perfekt, for jeg elsker å bake. Men har størst interesse for muffins. Har prøvd å lage oppskrifter selv, for de på google sucks ass. Nå har jeg endelig en bok som er utfordrende. Idag gikk jeg for ett sunnere alternativ. Muffins som passer til frokost, eller hvis du vil kose seg uten dårlig samvittighet etterpå. Her ser du boka og ingrediensene:

 #blog #blogg #drink #lørdagskveld #lørdag

 

4 kommentarer

Katten som bjeffer

 • 20.02.2015 - 19:29

Jeg er nå pusevakt for 2 puser. Naboen sin voksne pus, og min bestevenninne sin lille kattunge(Louis). Louis er veldig rar, som alle kattunger. Hopper rundt, river ned ting og gnager istykker BH'en min. Jah, får ta det som en unnskyldning til å shoppe. Ellers er han ganske unik på flere måter. Jeg har bare hatt han i 2 dager nå, og venter at jeg vil lære flere unike ting om Louis innen han reiser hjem igjen. Det jeg merket meg spesielt igår, når han begynte å føle seg hjemme og slå seg løs. Er at han mjauer ikke. Istedenfor "mjaaauu" så sier han "mjah mjah mjah". Hahaha! Trodde først det var noe galt med han, før jeg tenkte meg om. Han bor sammen med en voksen hund, så jeg tenker han har det derfra.

Han er umulig å ta bilde av. Helg gal hele tiden, dag og natt. Fikk tatt ett nesten bilde av han igår da han endelig la seg litt iro. Men han er så nysgjerrig at han kan ikke ligge skikkelig stille engang.


#blog #blogg #katt #husdyr #kattevakt

2 kommentarer

Nytt

 • 18.02.2015 - 20:59

Inneholder annonselenker.
Nå er jeg så sinnssykt sugen på sommer! Er lei av mørkt å kaldt og esj... Gleder meg til å gå uten skjerf, votter å tjukk jakke. Dra på stranda etter jobb å treffe kjentfolk. Håper min gamle jobb venninne kommer tilbake da. Gjør du det Lene? Jeg savner deg :( Min single blide venninne som dro meg ut av sofaen og med på ting. Redd meg fra vinter pondusen. Både igår og idag fikk jeg pakke i posten. Igår fikk jeg tingene som ligger her nede. Og idag fikk jeg noe stoff jeg skal sy gardiner av. Ikke noe spennende å vise fram. Ellers  går nå dagene. Igår var det tentamen på fagprøven, tror det gikk passe bra. Måtte bare krangle litt med en maskin, men fikk det til tilslutt! Akkurat NÅH ligger jeg som kjent i sofaen, men jeg venter på en liten pus. Jeg skal nemlig være pusevakt for Silje's lille baby. Hun og mannen skal ut av byen fram til søndag, så da passer tante på den minste. 


Verdens beste tørrshampoo HER, skikkelig god Blush brush HER og ny hvit eyeliner HER.

Alt er kjøpt hos blush. Jeg har sluttet å handle på blivakker etter jeg fant ut at de selger falske produkter.

#blog #blogg #sminke #tørrshampoo #dior

5 kommentarer

Fant blomster på naboens trapp

 • 15.02.2015 - 15:19

Så igår.. Dere som leste innlegget jeg skrev. Om hvordan jeg begynte å grine fordi jeg ikke fikk noe, etter å ha bygget opp forhåpninger i over 1 uke. Vell, idag fant jeg blomstene mine. De lå på naboens trapp!

Naboen er borte, og jeg har avtalt å mate katten dems. Igår kom katten inn til meg så jeg ga h*n mat her. Idag gikk jeg opp for å fore katten. Da så jeg 2 roser i plast fra blomsterbutikken. Jeg matet katten, koste og snakket masse shit til den. Før jeg gikk hjem igjen, klarte jeg ikke dy meg til å se hvem som sender roser til noen som ikke er hjemme. Til min store overraskelse står det mitt navn på lappen! De har vært her igår, og lever til feil dør. Jeg ble kjempeglad, og lurte fryktelig på hvem de var fra. Det kunne jo ikke være min samboer.

Jeg klarte ikke la være å tenkte; hadde disse kommet til riktig dør, hadde gårsdagen utspilt seg ganske annerledes enn hva den gjorde.  Men det skjedde altså ikke. Så igår ligge i fortiden som en var årets hittil verste dager. Jeg klarte nesten ikke få av meg skoene fort nok. Jeg slenger meg nedpå sofaen og drar opp plaster og ut med kortet. På kortet står det "Every love story starts with someone taking the first step". Hææ? Har jeg hemmelig beundrer? Jeg mener, en som virkelig prøver å få meg? Jeg snur kortet, og der står det at zalando setter pris på meg og bloggen min. Og at de håper å høre fra meg i år også.

Så dum, så lurt, så glad! Tusen takk zalando <3 Dere reddet min uromantiske helg. Det er ingen bedre følelse enn å få noe "ufortjent".

 #blog #blogg #zalando #vanentines #bedresentennaldri #zalandofirststep

2 kommentarer

Valentines - som forventet?

 • 14.02.2015 - 15:56

Ja her er vi igjen. På den beryktede dagen. Jeg kan jo starte med å si at jeg har aldri i hele min oppvekst, brydd meg om denne dagen. Har behandlet den som en helt vanlig dag alltid. Og det har de fleste gjort rundt meg også. Med årene har jo denne amerikanske tradisjonen kommet sterkere og sterkere til oss i Norge. Og jeg må innrømme at etter jeg ble sammen med T, har jeg blitt smittet. Det er veldig koselig å ha en dag der en ferier kjærligheten uansett om den havner på en mandag, tirsdag whenever. 

Vi hadde vært kjærester knapt noen måneder. Så kom valentines. Jeg husker jeg lå å dro meg i senga hans mens han var på jobb. Jeg hadde verken jobb eller skole å tenkte på. Gledet meg bare til han kom hjem, som jeg gjør hver dag. Tenkte heller ikke på at det var 14.februar. Men så kom han skjønneste hjem. Hadde dratt fra jobb tidligere for å handle til meg. Jeg fikk alle typer godteri i hjerteformer. Jeg ble så glad! Jeg har aldri før fått noe uten at det har vært bursdag eller jul. Dette fikk meg opp i skyene. Tenk at en mann ville dra å kjøpe meg hjerte formet sjokolade, bare fordi samfunnet sa dette er dagen å gjøre det.

Jeg elsker kjæresten min, og at han gjør slike ting jeg aldri har opplevd før, har fått meg til å falle fortere og hardere for han. MEN, selvfølgelig er det ett "men" her. Ellers hadde ikke denne teksten eksistert. Nå er vi her igjen. På den beryktede dagen. Jeg har vært oppmerksom på at denne dagen skulle komme i over 1 uke. Dagen kom, vi sto opp. Pusset tenner, tok en dusj. Gjorde det man gjør. Jeg visste fra igår at planen for idag var å lage en god middag hjemme. Men jeg tenkte at nå lurer han meg, og vil jeg skal bli ekstra overrasket imorgen(idag) ved å legge "falske" planer.

Morgen timene går. Jeg venter. Ingenting skjer. Så jeg spør "Hva er planen for idag?" "Skulle ikke vi lage en god middag her hjemme da?" Spør han tilbake. Faen. Jeg vet ikke hva som skjedde. Jeg begynte å gråte. JEG! Jenta fra nord,stor og tøff, begynner å grine fordi jeg ikke fikk en hjerteformet sjokolade på dagen samfunnet forteller mannen min at han skal gjøre det. Huff, stakkars han. Han sier han forstår reaksjonen min når jeg forklarer at dagen betyr mye for meg, pga følelsene jeg har fått fra førstegang han kjøpte hjerteformet sjokolade.

Vi dro på Mcdonalds for å handle frokost/lunsj/middag. Mens vi sitter i drive threw'en ser jeg alle mennene som løper fram og tilbake. Noen løper inn, noen løper ut. De som løper ut har med seg roser. OH NO! Here we go again. "Buuuuuuhuuuu" Vell, nå har jeg delt min domskap. Sånn har min dag vært så langt.


Love ju poo ;*

 #blog #blogg #stavanger #valentines #samliv #kjærester #grining

4 kommentarer

Etter-effekten av kurset

 • 13.02.2015 - 21:31

 

Nå har jeg jo vært på dette kurset, og kommet hjem. Var på jobb idag. Prøver å la alt synke inn av det jeg ble lært. Det var litt som å være tilbake på skolebenken. Lange timer med masse nytt å sette deg inn i. Bare at det var med andre voksne mennesker, og vi trengte ikke "hall pass" for å gå på do. Hihohaha.. Ellers var det kjempegod mat på hotellet. Vi oppholdt oss på Sola strand hotell. De som er kjent i Stavanger vet vell hva jeg snakker om? Bodde på spa avdelingen. Hadde med meg badetøy, men det ble så lange dager og alt for mye god mat. Så når jeg hadde sjansen til å gjøre hva jeg ville, ble det halvtimer i hotell senga. 

Jeg har fått så mye historie, informasjon og statistikker. Masse politisk historie, og dagsaktuelt. Ikke minst nervepirrende spontane innlegg på talerstol. Noe jeg er glad vi jobbet med. Nå gjelder det bare å stå framfor forsamlinger hver gang jeg har sjansen. Øve, øve, øve. Så blir jeg vant med det med årene. Det viktigste jeg tar med meg videre, er at vi kvinner må lære oss å være mindre fiendtlige mot hverandre, og ikke gjøre alt til en konkurranse. Vi kan lære mye av mennene. Slappe av, ta det chill. Og man trenger ikke ha kjent noen i mer enn noen minutter for å kunne ha det kjempekjekt ilag. Alle har noe til felles, så det skal ikke være noe iveien til at vi ikke kan komme overens med hverandre. I det minste ikke i korte perioder f.eks. business.

Kurset het kjerringa mot strømmen, og holder av Industri Energi. Og jeg anbefaler det for alle kvinner som trenger en boost og økt selvtillit. Jo mer kunnskap du har om hvordan verden er idag, jo mer selvsikker blir du. Jeg har blitt oppfordret til å si minst mulig om hva som skjedde på kurset. Dette er for å ikke skremme vekk de som trenger det mest.


#blog #blogg #kurs #IE #kjerringamotstrømmen


1 kommentar

Videoblogg: Hotell rommet mitt

 • 11.02.2015 - 12:06

Wææh! Jeg er på kurs som nevnt tidligere. Har akkurat laga video i forbindelse med det. Skummelt! Jeg skulle snakke om et tema jeg ble kjent meg igår. Og jeg skulle ikke fortelle om det nei, jeg skulle finne LØSNINGER på det! Det er ikke ett lett problem, og jeg aner ikke hva vi skal gjøre. Men hele greia var jo mest for å øve seg på å ta seg ut foran kamera. Jeg ble litt inspirert til å lage en videoblogg, så da gjorde jeg det også.

Jeg var først ut å spilte inn min video, nå har jeg god tid på rommet mitt til å vente på at alle blir ferdige, og lunsj. Etter lunsj skal vi se alles videoer, og kritisere hverandre. Det er den skumle delen! Jeg snakket om noe jeg ikke vet så mye om. Så jeg forventer kritikk på usikkerhet og at jeg sa "åsså, åsså, åsså". Men får se. Får forhåpentligvis noen positive kommentarer også. Som ikke går på utseende. Haha :)

Nå har nervene mine roet seg nesten helt ned. Er ikke så lett når jeg sveller nedpå med kaffe, man må jo holde seg våken. Ellers koser jeg meg masse. Jentene her er så fantastiske og inkluderende. Noe jeg prøver å være selv. Utenom under frokosten, jeg er ikke er morgen menneske. Det kommer skjeden et ord utav meg før lunsj.

#blog #blogg #videoblogg #video #hotel #hotelliv

0 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits