Smarte Stines påske :)

 • 31.03.2015 - 19:51Etter jobb idag har jeg bare ligger på sofaen og glodd serier. Og blåst litt mye penger på nettshopping. Men det var gøy. Og det blir enda gøyere når pakkene kommer i posten! Det er verdt å ha noen litt voldsomme nett handler, enn å dra å små shoppe hele tiden.

Endelig er påsken er da! Påsken er en av mine favoritt høytider. Det er fordi man får bestemme selv akkurat hva den skal inneholde. Påske form eg er null stress. Tenkte ta en dagstur og renne på ski i en bakke et sted. Er flere å velge mellom, så tar det en dag med fint vær.

 

#blog #blogg #påske #nullstress #lovingit

0 kommentarer

New HOT trend !

 • 29.03.2015 - 17:21

Nå er det mye nye tattoverings trender i vinden. De jeg har lagt ekstra merke til, er de midlertidige tatoveringene. Da kan man pynte seg opp for en dag, uten å forplikte seg til det. Pluss de er veldig fine! Dette fås kjøpte i de fleste accessory butikker. Jeg kjedet meg litt ista, så jeg bestemte meg for å starte en egen trend. Nemlig å fylle inn de tattoveringene man har med farger! :D Alle kan dette. Er som å farge i tegnebøker fra barnehagen.

 

 

Jeg brukte hvit kajal, rød lipliner og noe glitter øyenskygge. Tatoveringen er på høyre armen, så jeg klarte ikke helt å holde meg innenfor linjene. I tillegg har PC'en min bestemt seg for å klikke helt. Del lever sitt eget lit. Åpner ting og tang, plutselig lyd og for det meste ikke lyd. Så nå sitter jeg med en PC fra 2011 jeg tenkte reformatere, og se om den er brukar. Den er lite brukt så regner med den skal funke. 

#blog #blogg #tattoo #tattoveringer #trendsetter #drittpc

4 kommentarer

Hvordan jeg koser meg alene

 • 27.03.2015 - 23:35

Nå er endelig helgen her. Nå er det bare jobb mandag og tirsdag så har jeg faktisk ganske lenge fri. Føles lenge vartfall når dagene ellers er så like. Tenkte stikke opp på fjellet, eller ta en road trip ett sted. Tar det på spraket. Skal i første omgang slappe heeelt av og lade batteriene. Det er utrolig hvor sliten man blir noen ganger. Idag har jeg sett på at Dina tok hull i navvlen. Eller, jeg var i rommet med henne, og stirret inn i veggen. Vil ikke se på når de stikker.. Pinglete sånn.

Nå har jeg chillet med oppvask og en ny super deilig Te. Den fant jeg på indiska i Stavanger. Kjøpte i samme slengen en Te-holder-ting med bling på. Er så mye fint i den butikken. Skal dit å handle masse rart når jeg eier egen kåk.

Det er rart at alltid når en prøver å kose seg med litt lesestoff, så får man vondt uansett stilling. Det er ingen måte å sitte eller ligge på, som funker i mer enn 10 minutter. Tung å leve!

Uber godt luktende og sterk Te, ikke ha i for mye, mindre enn du tror du trenger.

Viktig å strekke ut både hår og kropp etter en hard runde med magasin-lesing.

 

#Blog #Blogg #te #indiska #stavanger #Te #T

1 kommentar

27.03.2015

 • 27.03.2015 - 16:42


Jeg har funnet verdens fineste furte sang. Den er så søt, og er laget i sammarbeid med ei norsk jente fra Vadsø. Det er en av nabo byene hvor jeg kommer fra, så det er litt kult.(?) Hun er utrolig flink å synge, og har oppnåd mye til å være 17 år gammel. Ville bare dele den med verden. (Fordi hele verden er jo innom denne bloggen ofc). Håper den faller i smak :)

 

 

#blog #blogg #musikk #makemeabird #youtube

2 kommentarer

Waist training

 • 24.03.2015 - 19:32Dette må være den lateste og eldste formen for trening. I det minste en godt andreplass under å spise slankepiller. Igår fikk jeg pakke i posten fra favoritt butikken min. De selger absolutt alt i alle prisklasser. Dere som liker å være økonomiske skjønner nok hva jeg prater om.... Ebay yeybei! Jeg har en fra før, men den var for stor. Så jeg bestille fra en annen leverandør, i samme størrelse. Og denne måtte jeg virkelig presse på meg! Den første jeg kjøpte var nok i amerika size. Har lest at i starten skal man ikke gå med den mer enn 1 time hver dag. Så jeg starter rolig. Den var umulig å bøye seg i den. Måtte sette meg ned på knærne for å få tak i ting på gulvet. Haha!

Jeg har sett kjendiser som kardashian søstrene, snooki, jwow og flere andre jeg ikke husker navnet på, bruke disse. Nei, de er ikke forbildene mine. Følger bare allslags folk på insta. Jeg har ikke tenkt til å gå så ekstrem at jeg knekker uten å ha den på. Det er mest for å utøve og øve på selvkontroll. Når du har denne på er det ganske umulig å spise, sitte eller slaske. Ett godt tips er å ha den på mens en gjør husarbeid. Da blir man ikke å kjede seg med å bare sitte stiv som en pinne. Eller bli fristet til å snackse mens man arbeider. Fordi du blir konstant påminnet av de skviste nyrene dine; at du prøver å finne #sommerkroppen2015.

 

#blog #blogg #waisttrainer
 

10 kommentarer

Jenter og reglene våre

 • 22.03.2015 - 21:53


Jente verden er veldig merkelig. Dette er ikke noen nyhet. VI har mange uskrevne og skrevne regler. Og vi gjør mye uten å tenkte oss om. Som dette fenomenet: "Pene jenter menger seg med stygge jenter, for å føle seg bedre". Det er like sant som at "Stygge jenter henger meg penere jenter for å kamuflere seg". Altså, i en venninnegjeng med masse modell-lignende jenter er det en mindre perfekt jente som gjemmer seg. På ett bilde av jentegjengen ser det ut som en gjeng pene jenter. Men ser du på de en og en, er det en eller to som ikke når helt opp til de andre. 

Men med disse to fenomenene i spill i samfunnet, burde ikke alle jenter ha nullet ut hverandre? De stygge gjemmer seg i flokker av de vakre. Og de vakre har stygge venninner for å stråle sterkere. Da burde vi egentlig stå på nøytral grunn, og alt kropps-press forsvinne. Mattestykket sier det, men slik er det ikke. Pluss + pluss = minus??

Min konklusjon er at dette er noe noen engang i tiden la merke til. Og nå står det som en sannhet, noe det ikke er. Personlig har jeg blitt venner med mine venninner fordi vi har klikket umiddelbart. Kjemien vår passer sammen. Jeg ville aldri hengt med noen, og kaldt de en venninne om jeg ikke følte meg 100% meg selv med de. Det å basere venninner på utseende er jo bare sprøtt. Eller? Gjør vi dette ubevisst, eller er det en stygg usannhet? Uansett så vet ikke jeg om jeg er stygg eller pen. Tror de fleste jenter er usikre på det. Dette er noe jeg tenkte på i trafikken idag...

 

 

#blog #blogg #jenter #regler #meangirls

5 kommentarer

Ett steg nærmere sommerkroppen - Preikestolen

 • 21.03.2015 - 20:03

Fra venstre: Mamma, meg, Kaia, Tommy og Marianne ^

Endelig skinner sola på vestlandet! Det utnyttet vi fullt ut. Vi tok oss en tur inn til Strand, og gikk opp til Prekestolen. Jeg har egentlig avtalt med meg selv å gå opp dit 1 gang i året, men dette ble bare min 3. tur siden jeg flyttet hit i 2011. Mamma er ennå på besøk, så det ble hennes første tur. Det var endel snø oppover, ganske skummelt enkelte partier. Anbefaler de som har tenkt å gå opp der i nærmeste framtid å gå med ordentlige fjellsko, helst med brodder. Moren til T og lillesøsteren hans ville også være sporty, så de ble med. Knall tur! Elsker å gå opp der. Utfordrer både frykten og balansen. God trening for ryggen er det også. Eneste minuset må være at man går å ser ned hele tide, det belaster nakken ganske mye. Får ta en tur til når snøen er borte, så kan vi heller se på utsikten.  Bilturen hjem satt jeg bare og sov hele veien. Nå er det snart biffmiddag. Mamma må jo få smake kjøtt fra Norges beste slakteri, Idsøe.

Mamma og meg på "trollstien" ^

Mine og mamma sin fot utenfor Preikestolen. Veldig modig gjort av oss! ^


 Meg og mamma på Preikestolen ^

#blog #blogg #preikestolen #stavanger #strand #topptur

6 kommentarer

Dagen for hjemreise

 • 19.03.2015 - 21:14

Venninnetiden endte i at vi gikk nedover gaten og sang "forelska i lærær'n" med hjemmelaget tekst, mens vi leitet etter nattmat. Favoritt resturanten vår McDonalds var desverre stengt klokken 2-3 på natten.. Men den lokale kebaken var kjempe god så ingen problem. Er det noe vi kan så er det å tilpasse oss.

Akkurat nå sitter jeg hjemme, har fått hentet mamma på flyplassen også. Var dårlig vær i forblåste Tromsø, så ett forsinket fly ble til at hele reisen ble forsinket. Men da fikk jeg litt ekstra tid på å rydde. Ellers er jeg bare i klagehumør, så prøver å ikke skrive for mye, da blir det bare deprimerende å lese. Snakkes imorgen eller til helgen. Her er noen bilder fra Oslo turen som dere aldri har sett før: wooow!

 

#blog #blogg #oslo #reiserhjemidag

3 kommentarer

2 glade jenter klare for konsert

 • 17.03.2015 - 23:20To gode venninner klare for Nicki konsert. Den er ferdig nå, men bildene er fra før vi dro.  Vi har akkurat kommet tilbake til rommet vårt nå, og slapper av med noe vin. Skuffende nokk ble det ikke servert alkohol på konserten. Så vi kom dit brisen og dro edru, super gira og med øresus. Ellers var det kanon opptreden fra Nicki og danserne hennes!  Snakkes seinere. Så skal vi ha venninne tid.

#blog #blogg #norway #nickiminaj #oslo

0 kommentarer

Dag 1 i Oslo

 • 16.03.2015 - 23:16

Jeg skulle gjerne tatt innkjøps-bilder, men jeg vil ikke typen min skal se hva jeg bruker penger på. Egentlig ikke noe unødvendig, alt blir brukt og brukt opp. Ingenting ble kjøpt på full pris (neida). Og ja, jeg kommer til å bruke tingene til de er ødelagte eller tomme. Er vell ikke helt nødvendige ting, men siden jeg bor i Norge så er det sånn vi holder på her. Stort forbruk av 5 forskjellige produkter jeg MÅ ha i håret for at det ikke skal falle av. Og 5 til for å holde det rent og mykt. Under det igjen kommer resten av kroppen.

Det jeg mente å si med dette innlegget, er at nå har jeg og Silje(flere bilder) fullført første dag i Oslo. Dag 1 av 3! Woop. Vi har minst gått 10k skritt idag. Opp og ned gjennom gatene. Også har vi funnet ny intern vits. Den kalles kort og godt for "Luff", men er veeeldig komplisert. Og ingen andre enn oss kommer til å forstå hvorfor vi plutselig satt inne på Friday's og sa "luff. sa du luff?" og lo som idioter. Internettet her er forresten verre enn det var på 90-tallet. Så nå har vi blogget i over 1 time for å få dette til...

#blog #blogg #luff #silstin #stinsil

0 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits