Videoblogg: Trøtte faen

 • 29.04.2015 - 16:22
Sorry for dårlig kvalitet. Men filma med front kamera på telefonen. Det er vell det verste kamera å bruke. Men, hadde på jobb sminke, som vil si ingenting i forhold til hva jeg ellers bruker for video.
 7 kommentarer

Hvem har den beste rompa?

 • 28.04.2015 - 20:32

Jeg og Trine kom opp i en diskusjon idag. Vi ble enige om at vi er ganske like pene over det hele. Men vi klarte ikke finne ut hvem som vinner med det ultimate avgjørende momentet. Hvem av oss har den fineste rompa? Vi finner ikke ut av det! Kan dere plis hjelpe? Vi velger og legge ut bildene uten å si hvem som er hvem. Vi er blå og grå. Så... Hvem er best?

Blå?

Eller grå?


#blogg #blog #rumper #konkurranse

13 kommentarer

Nesten sommer- Besøkte en gammel venn

 • 26.04.2015 - 16:11

(Inneholder reklamelenker)

*Tester om jeg ennå har scillsa fra barneskolen* #Baws

Hele helgen har vært knallfin! Men jeg kom meg ikke ut i solskinnet før idag. Det var hærlig å kjenne varme istedenfor regn på kroppen! Jeg og T tok oss en tur til lille Stokkavannet. Før bodde vi ved store Stokkavann, så det var veldig fint å besøke området igjen. Fredagen og lørdagen ble brukt til å sløve på sofaen. Bare kose meg hjemme og lade opp batteriene etter 2 helger på rad med festing. Huff, det er hardt! 

Som dere ser har eg på meg korsetten idag. Bruker den så ofte jeg er i bevegelse, for den er veldig ubehabelig å ha den på når jeg sitter. Da jeg starter var jeg på ytterste hakk av 3. Nå er jeg på innerste. Go me !

Sist jeg postet om at jeg fikk pakke fra Nelly, var det mildt sagt misslykket forsøk på å handle i deppe fylla. Haha :-) Men heldigvis har Nelly gratis bytte. Så jeg fikk kjøpt meg ny jakke på salg, som jeg ELSKER! Synes den er så elsk, vil gå med den hele tiden. Sola skinner, men vinden er ennå sur. Så trenger ikke pakke den vekk helt ennå. :-) De har den ennå i mange størrelser. Jeg har medium.

Jakke fra Nelly HER / Bukse fra Weightless HER / Solbriller fra cubus.#blog #blogg #friluftsliv #lillestokkavtnet #stokkavatnet #tanager #madla #sanddal

11 kommentarer

Why not eat what you want?

 • 25.04.2015 - 21:36

Er det noen tynne mennesker jeg kjenner med høy forbrenning, som bare eter shit. Så er det meg og Tommy. Middagen igår bestod av cheese rings, med vin. Begge deler var kjempe gode. Chees ringene smakte litt mer salt og mindre fis, enn de originale cheese doodles. <3 Jeg satt og så på disney channes, mens T hadde hentet den syykt enorme 3D skjermen sin, for å spille fifa. Slikk gikk egentlig kvelden. Ble ganske fulle til slutt, så gikk vi og la oss. Vi sov til sånn 18-19 idag, og dro rett på mc'Donalds.

Dat booty tho 

Ellers fikk jeg min Fullips i posten idag. Jeg tenkte å endelig vaske håret imorgen, slik at jeg kan få laget en video om hvordan den funker. Regner med de fleste har fått med seg Kylie Jenner challengen? Denne bestilte jeg en godt stund før det tok helt av. Men det var fra Chaina Chaina, så pakken brukte litt tid på å nå fram. Men det var jo perfekt timing å få den nå som dette er i vinden.

Her er vartfall testen jeg tok idag, nedenfor. Ble ikke alt for ille, men heller ikke perfekt. Men nå har jeg øvd, så imorgen skal jeg kanskje dele alle do's and dont's. Har forresten sminket leppene, ble ikke så rød av å gjøre det. Hva har du brukt din helg til så langt?#blog #blogg #kyliejennerchallenge #mordi #hot ass

2 kommentarer

Snaps lately

 • 23.04.2015 - 18:55

Overskriften sier vell alt. Her er noen av snappene fra i det siste. Jeg har ikke gjort snap'en min offentlig ennå. Legger ut så mye rart som ikke hele verden trenger å se. Haha :-) Hvem gjør ikke det? Nå er snapchat en del av livet mitt. Er så gøy å se alt det snåle alle venner gjør, hele tiden! Pluss att det jeg heter på snap er litt teit. Laget brukeren min i all hast, før jeg idet hele tatt visste hva jeg ga meg ut på. Hva heter du på snap da? Noe ultra flaut? Kanskje jeg føler meg bedre med mitt brukernavn, om det er andre som har verre x-D


#blog #blogg #snapchat

4 kommentarer

Bedriten dag reddet av pakker i posen

 • 22.04.2015 - 21:20

(Inneholder linker til produkter jeg har handlet. Jeg får ikke betalt for linker som blir trykket på)

Idag er en av de dagene hvor jeg rett og slett sto opp på feil bein. Alt var drit, jeg var ennå sliten etter helga, og tankene bare surret. Heldigvis fikk jeg tak i den veldig opptatte kjæresten min, og fikk litt sympati. Arbeidsdagen kom jeg meg igjennom, så vare det bare hjem og slappe av. Og ha dårlig samvittighet seff. Det er bare noe jeg går rundt og har avogtil. For alt mulig, kan ikke peke det på en bestemt ting.

Heldigvis hadde postvesenet vært så hyggelig å levere hele 2 pakker til meg på samme dag! :-) Så nå er vippe-skuffen min full, og jeg er ikke lenger nesten tom for sminke. I tillegg hadde selgerne vært så utrolig hyggelige og lagt ved en gratis gave i hver pakke. Elsker sånt! Lurer på om de gjør det med alle, eller bare de faste kundene.

Jeg har nemlig mine faste nettbutikker for det meste. Øyenvippene handler jeg hos MadamMadelein LINK, og sminke handler jeg hos Blush LINK. Før handlet jeg kosmetikk fra Blivakker, men så fant jeg rykter og avisartikler om at de selger falske varer. Da ble det bye bye Blivakker... !Hos MadameMadelein kjøpte jeg 6 par av mine favoritter. Jeg har prøvd mange forskjellige fra samme merke, men disse er absolutt finest til mine øyne. Jeg fant også noe nytt som heter "Gypsy Lashes". De ligner veldig mye på favoritten min, bare kraftigere. Så de bestilte jeg 9 par av. #festklar . Eller fikk jeg gratis lim fra de. Takk ^^, • Billion Dollar Brows Brow Gel Clear LINK

 1. The Balm Betty Lou Manizer LINK
 2. Skin Food - Freebie
 3. Andrea lash adhensive - Freebie

Når T ikke er hjemme, får jeg endelig se på Disney Channel. :-D

 

#blog #blogg #blush #ståttopppåfeilfot #netthandel #nettshopping

2 kommentarer

8 tips til glansfullt langt hår

 • 20.04.2015 - 10:10


Dette er tips og triks jeg har plukket opp igjennom årene, og som nå er en del av min daglige livsstil. Mitt ønske er at noen skal lære noe nytt av å lese dette. Og kunne ta imot mine metoder. Ingenting føles bedre enn å kunne hjelpe andre.

 • Skyll håret i kaldt vann når du er ferdig å dusje.
  Dette får håret til å lukke seg, og det er lettere å skylle ut produkter med kaldt vann. Jeg opplever at håret blir enklere å håndtere, også glattere.

 •  Kur håret en gang i uken.
  Bruk også hår.kur istedenfor balsam de dagene det trengs.

 • Hver andre uke dynker jeg hår tuppene mine i hår-olje 10-30 minutter før dusjen. Dette gir et eksepsjonelt resultat. Ikke gjør dette samme dag du bruker hår-kur.

 • Bruk varmebeskyttende før bruk av varme apparater + hår-olje etter styling. Jeg bruker faktisk 3 forskjellige varmebeskyttere. En vanlig for hele håret, en oljebasert for lengden, og en vamebeskyttende krem for tuppene. Jeg påfører alle i vått hår, og styler etter det har luft tørket. Unngå unødvendig hårføning.

 •  La håret henge mest mulig fritt.
  Unngå å sette det i strikk o.l.

 • Ikke bruk sjampo i tuppene på håret når du vasker det.

 •  Unngå sjampo som inneholder sulfater.
  Hvis du sparer til langt hår, vil det med tiden se ut som om du har dyppet det i sement.

 •  Spis mer proteiner.
  Det er blitt poppis å si at vi spiser så mye proteiner at det blit bare dyr avføring. Men sannheten er at de proteinene som ikke blir brukt til å bygge kropp, blir brukt til å bygge hår og negler. Så ikke vær redd for å spise for mye kylling-nuggets. 

 

#blog #blogg #hår #glans #tips

Dett er en re-post fra ifjor, men tenker det ennå er mange som ikke har sett den. Pluss de som så dette sist, likte det veldig godt. 


0 kommentarer

Shopping igjen x)

 • 17.04.2015 - 20:33

Ja ka skal man si. Det er fredag, og det betyr McDonalds. Planen for imorgen skal jeg i 50 årsdag til 2 venninner, de fyller begge 25. Gleder meg kjempemasse. Har ikke sett Lene på sikkert 1 år nå. Og Hanne har jeg ikke sett siden januar.. Dagene går så sinnssykt fort. Tiden bare tikker. Snart skal jeg ta fagprøven, og har ennå ikke fått noen dato. Det gjør meg egentlig ganske nervøs. Håper ikke det blir utsatt pga noe x-fingran.

På bikbok fant jeg en kjempe kul topp til festen imorgen. Jeg fikk en super overraskelse når jeg skulle betale! De hadde nemlig 30% på hva du valgte idag. Supert for meg! Hater å bruke penger, spesielt på ting. Ja jeg kjøper meg endel ting bare fordi jeg har lyst på de, spessielt på ebay. Men jeg jobber og tjener penger, så hvorfor skal jeg ikke? Vil ikke tenke FOR mye på penger akkurat nå. Det er ikke som om jeg har unger å ta vare på, eller noe gjeld å betale. Jeg sparer noen tusen hver mnd, så it's all good.#blog #blogg #fomfri #friday #macdonalds

2 kommentarer

Lønn = shopping !

 • 15.04.2015 - 22:31Håret mitt er jævla tørt, jeg vet det... Det skjer ikke akkurat noe kjempe spennende her for tiden. Så jeg tenkte bare vise hva lønning førte til. Jeg og T var ute og shoppet! Det ble mat til dyr og folk, ting og tang. Og tilogmed en ny bukse til meg. <3 Håper dere liker bildene.

"Rawr sulteeen"

"Endelig!" *HABB* *HAB*


-  Søt liten søt søting <3 -

Har fått nytt sove sett, mat og gnagepinne. Hæppi liten klæpp.

^ Tørkede insekter til lille hamptern. Hamstre er som mange andre gnagere, ikke vegeterianer. Jeg har tidligere foret henne med kjøttpålegg en gang i uken. Men idag fant jeg disse på Dyrego. Søt liten søtsøting ble overlykkelig over alle gavene! Sprang rundt og gnagde på alt.

 

#blogg #hamster #dverghamster #insekt #insekter #mat #shopping #lønn

8 kommentarer

Bursdags feiring - Ut på byn

 • 12.04.2015 - 13:03

Litt stressa før jeg skulle ut døra, bruke 100 år på å finne antrekk.

Dette er hva jeg hadde på med i bursdagen til en venninne ^. Jeg eier ikke fest klær, og de jeg handlet på nett passet ikke. Buu :/ Men men det funket. Jeg ble vartfall ikke lagt an på av hele verden når jeg gikk ut slik.

Det var en suuper gøy kveld! Vi startet festen hos Catrine og typen hennes, bestillte pizza og moll koste oss. Kombinasjonen av gjester var perfekt. Alle kom godt overens og det var gode vibber hele veien. Det var mange som ikke kjente hverandre, så det ble ikke til at folk grupperte seg.

Senere dro vi på byen for å ikke plage naboene for mye. Det var asm! En fyr i crewet spydde opp to drinker tilbake i glassene de kom fra. Haha! Esj... Jeg sølte ut en av de to drinkene jeg hadde råd til, fikk ikke smakt på den engang. Men heldigvis hadde jeg gode venner rundt meg, som ga meg en drink. Takk for en asm kveld dere som var der. Gleder meg til nestegang du fyller året Cathrine! Og igjen grattulere med dagen din idag :)

#blogg #blog #mordi #fest

10 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits