Bursdags feiring

  • 31.05.2014 - 11:58

Var ute igår å prøvde ut en alternativ feiring av bursdag. Er gått ganske lei den vanlige by scenen med puber, høy musikk og fulle idioter. + man blir ganske idiot selv, og dagen etterpå er ødelagt for min del. Tok heller en flaske shampis og ble litt brisne mens vi pyntet oss, før vi dro på teater. Av alle ting, men det måtte prøves :)Kjøpte billetter til et show som heter "Våryr", etter beskrivelsen på nettsiden hørtes det ut som vår greie.

Det viste seg å ikke være det. 1.akt besto av sanger som kanskje var siktet litt mer mot de 50+. 2.akt tok de seg veldig opp og det kom inn flere instrumenter og sangene ble mer oppfinnsomme. Her smilte og lo vi, og det hadde ikke så mye å gjøre med de 2 glassene med vin som ble konsumert under oppvisningen. Alt i alt en god opplevelse, men neste gang tar vi den gode gamle bowlingen. Her i Stavanger er vi så heldig å være 1 av 2 baner i hele Norge det er lov å drikke på banen :) NAIS!

Etterpå måtte T ha cheesballs fra burgerking. Så tok den obligatoriske selfi'en på dassen av antrekket mitt.

Har du, går du på teater? Hva synes du om det?

#blogg #teater #bursdag #våryr #stavangerteater #stavanger

13 kommentarer

Hårmaske

  • 28.05.2014 - 20:24

Jeg har bleket håret mitt fra jeg var sikkert 14 til jeg ble 22. Plutselig var det noe som sa "klikk" inni hodet mitt og en brikke falt på plass. Det ser ikke noe spesielt pent ut, og håret er helt ødelagt. Vartfall mitt, jeg tok ikke vare på det annet enn å gi det balsam når jeg vasket det. Da jeg endelig forstod det, fant jeg en hårfarge som var lik min originale og farget det selv hjemme. Etter noen uker begynte hårfargen å bli vasket ut og jeg så grønn ut. Så jeg farget det igjen i samme farge.

Dårlig lys, men denne fargen har jeg nå, noe av det lyse henger igjen men lager spill.

Etter det har jeg kjøpt inn olje, hårkur, og prøvd å lage hårmaske av vanlige kjøkkenartikler. Det ene jeg prøvde anbefaler jeg IKKE noen å prøve! Mange er visst fornøyd med denne hjemmelagede masken, men jeg syntes det var utrolig ekkelt.

Oppskrift:
2 egg piskes sammen med 2-3 ss olivenolje. Ha i håret med plast over i 30 minutter.

Det var ekkelt å ta i håret ennå jeg brukte hansker, og det luktet fra sluken i 1 uker etter jeg hadde skylt det ut. Prøvde å helle kokende vann å zalo i sluken men det hjalp ikke. Jeg vasket også håret ekstremt  godt, men ennå så luktet det rått-egg om jeg fikk vinden i håret. UGH! Nå bruker jeg heller fabrikklaget hårkur en gang i uken, og hårolje i tuppene etter jeg har stylet det. (Varmebeskyttende er en selvfølge). Nå har jeg grodd nytt ubleket hår omtrent ned til ørene, det andre er ennå ganske skadet. Men med god pleie skal jeg prøve å beholde det så lenge som mulig.


Bildet er fra Juni 2009 (18 år gammel)

#blogg #hår #hårmaske #hårkur #førogetter

5 kommentarer

Lionheart, WTF?

  • 27.05.2014 - 20:53

Jeg har vært fast leser av Sophie Elise blant andre i lenge tid. Da hun skulle flytte til Oslo tenkte jeg "dette er veldig spennende, tøft at hun tar drømmen sin helt ut så ung". Å da hun skulle komme med egen låt ble jeg skeptisk, kan ikke huske hun har drevet med noe slikt før. Men hun har mange talenter så hvem vet? Kanskje det blir suksess.

Hun skrev senere i et innlegg att dette ble en type låt hun ikke trodde vi ville forvente fra henne. Da tenkte jeg "jess! Nå blir det en sang med mening som jeg vil høre om og om igjen over lengre tid. Kanskje noe indie rock?".

Men nei, det ble akkurat som forventet. Full autotune og samme refreng som blir gjentatt om igjen i flere minutter. Kan ikke si jeg har hørt sangen igjen etter den første gangen. Ble så skuffet, hun som skriver så godt og er en så reflektert jente. Så kommer hun med dette pisset. Jeg får lutt lyst til å skrive SELLOUT! men klarer ikke. Håper hun for sin egen del kommer med noe helt annet neste låt, eller bare kapper av den grenen fra karrière treet.

Når det er sagt, høres hun utrolig bra ut og har god tale. Det må være det eneste positive med hele låta. Vanligvis er jeg ikke en negativ person, men dette ble for oppskrytt og jeg ble veldig skuffet. :(

 

Noen som er enig/uenig?

4 kommentarer

Sykkeltur

  • 27.05.2014 - 19:52

Jeg kan kjenne hvordan musklene i låret drar på knærne og ned i leggene for å få beina til å reise og senke seg, vinden suser forbi og holder meg passe nedkjølt mens solen steiker ryggen og svetten piler mellom brystene. Halvveis naken, mindre klær enn jeg ville brukt på et strippeshow. Men likevel er det bare hyggelig å se de mannlige turgåerne smile idet jeg suser forbi på en så vakker dag. 

Det kommer litt for mange stigninger etter hverandre og jeg må helt ned på det laveste giret, spinner som en idiot, men skal til toppen uten å måtte gå av sykkelen. Slik forespiller turen seg fram på en Tirsdags formidag rundt stokkavannet. Hver bakke føles som en ny erobring, og å komme over toppen for så å renne ned på andre siden er akkurat som å grue med mens berg-og-dal banen rykker seg sakte oppover før det store fallet. Men isteden for enorm oppbygging av gruglede, er det en herlig stemme i hodet mitt som sier "du klarte denne også! GO GO GO!".

Når jeg endelig kommer rundt vannet og hjem igjen, går jeg av sykkelen for å ta et pust i bakken før jeg låser og tar med meg mobil og flaske. Får meg egentlig ikke ned for å sitte, og klarer ikke helt reise meg opp. Tar noen sekunder før beina mine vil ut av sykkel-stilling. Deiliig! Håper det er flere som har fått brukt det fine været! :)
#sykkeltur #blogg #trening #stavanger #sommer

10 kommentarer

OBS OBS! For spesielt interesserte!

  • 25.05.2014 - 11:03

Først vil jeg bare si, at det var ordentlig koselig å få kommentarer på at kjolen i forrige innlegg var fin ^^, Nå kommer jeg til å bære den med litt høyere selvtillit.

Det jeg egentlig gjør på jobb er å teste kvaliteten på petroleums produkter som blir brukt på bla. helikoptre, rigger, kraner etc. La med et bilde av meg i frakken min og lesebrillene jeg må bruke i tillegg til linser når jeg sitter lenge foran PC'skjermen ettersom jeg nesten er blind.

Selvfølgelig følger et yrke innen laboratoriet med flere giftige kjemikalier. Men vi er forsiktige og bruker masker når vi tømmer/fyller kjemikalier uten avtrekk. På bildet er jeg og min kollega / venninne Lene Marie i fullt utstyr klar for avfalls-tømming. Bruker minimalt med sminke på jobb, ettersom verneutstyret ville ødelagt verket uansett.Under er et bilde av meg og godeste Hege Anita som henter kjemikalier. Håper ikke det vises noe hemmelig på dette bilde noen sjefer kanskje hadde blitt sure for, det meste er ganske konfidensielt. Men følte ikke det viste noe ikke alle laboranter har sett før. Og ja, alle bildene er fra snapchat x) På jobb bruker jeg for det meste i tights eller dongeribukse og en stor kosegenser, med tilhørende Nice treningssko, det kan bli ganske kaldt inne på en lab med fullt avtrekk 24/7. Ikke noe fancy shit, men veldig interessant for oss som liker kjemi :) 

Har du funnet ut hvilket yrke du vil bygge karriere i?

2 kommentarer

Flau over paradise søster ?

  • 24.05.2014 - 12:21

Fikk kjolen fra nelly jeg tenkte bruke på finalefesten. Den kan du finne her.


(skjulte nipplene, denne kjolen er for fin til å bruke med BH, tar på nippel covers når jeg faktisk skal bruke den)

 

Skoene var sinnssyke å gå på, så da måtte jeg ut å kjøpe nye. De jeg fant på kvadrat var tusen ganger finere og til samme pris :) Så vinn-vinn at de jeg originalt planla å bruke ikke funker for meg,

Det ble en hektisk dag igår. Først jobb, så kvadrat å shoppe b.dag gave til min kjære. Gleder meg til å se om han liker det ^^, Deretter var det hjem å ta en liten touch-up på hår å sminke, så var det avgårde å møte min far. Vi spiste evig gode burgere på Egon, og tok noen glass. Ser han så sjeldent så det var veldig koselig å møtes. Da fikk vi oppdatert hverandre litt å hva som skjer i livene våre og basic snikk snakk. <3

Pappa vet min søster som han også er far til, er med på ph. Når jeg spurte om han hadde sett på det og hva han syntes, lo han. Han har ikke mulighet til se på selv, men han får oppdateringer fra sin kone mens han er ute på jobb. Han er klar over hva slags program det er, og er overhodet ikke flau over sin datter. Selv synes jeg det er kjempe gøy å se søster på TV :) Det er som om TV-verden er blandet med virkeligheter PÅ ORDENTLIG, og det gjør meg egentlig ganske forvirret. + det virker som om hele showet blir laget kun for meg. Klarer ikke tenke meg at det er noen andre som synes det er like gøy å se på.

 

Nå skal jeg ut å sykle mine daglige 8km. Med en veldig hjelpsom mix av Glutamine og cuatro pulver. Nå blir det rumpe av stål, Deilig!

Hva hadde du syntes om et familiemedlem var med på ph?

13 kommentarer

Fikk alt jeg ville

  • 22.05.2014 - 19:12

Perfekt dag!

Fikk pakke i posten fra Nelly.com med antrekket jeg skal ha på patradise finalefesten, fikk godkjent fridager til samme event. + Flybiletter bestilt så jeg lander i og reiser fra Oslo samtidig som søster <3

Kjæresten er å henter pakken min mens jeg er på kino med venninner, så jeg legger ut bilder av antrekket imorgen :) Håper det passer!

 

Hvis du tilfeldigvis er innom bloggen min som en av 2 lesere så finner du min elskede søsters blogg her:

 http://julievilblistor.blogg.no/ (Har ikke lært meg å lage linker ennå lol)

 

0 kommentarer

2010 - 2014

  • 21.05.2014 - 15:39

Bloggen min trengte litt vedlikehold. Det ble til at jeg slettet 90% av innleggene, de var bare småflaue. Man voksen endel på 4 år, spesielt i en alder fra 19 til 23.

Kjente rett etterpå at jeg angret litt, er jo minner. Men men

De innleggene jeg sparte var av tegninger og hvordan man kan bli lykkelig. Når jeg ser tegningene får jeg en litt vond følelse i magen. Jeg elsket å tegne, elsker det ennå. Men har ikke tegnet en eneste tegning på snart 3 år. Trist, har prøvd å unngå hele temaet. Men når man har en passion går det ikke å glemme.

 Grunnen til at jeg sluttet å tegne var at jeg gikk gjennom et veldig tungt brudd fra kjæresten min som jeg hadde vært sammen med i 3 år(fra jeg var 18 til 20). Ettersom vi var samboere og jeg valgte å flytte ut, fikk han det for seg at det var greit å plukke å velge i mine eiendeler. Det endte altså i at alt tegne utstyret mitt til flere tusen + annet ble kastet på båshauen. :(

Slettet også et innlegg fra 2010 der jeg introduserte ett nytt familiemedlem, en liten pusekatt. Den forsvant kort tid etter brudded, man kan jo spekulere i hva som skjedde. Men min spekulasjon har endt i at han ble tatt av en gaupe. Jeg bodde for tiden i en gokk plass som heter Tau.

 

Dett vart dett...

0 kommentarer
  • Eldre innlegg
hits