Klær, bursdag og sko

 • 31.05.2015 - 20:40

(Annonselenker)
Igår hadde min kjære bursdag. Egentlig har hele uken vært hans bursdags-uke. Så da har vi gjort som han har villet hele uken. Det ble litt mye mcDonalds middager, men får bare begynne å sykle mer eller noe. Tehe. :-)

Neste helg skal jeg på to firmafester. Plutselig slår det meg at jeg aner ikke hva jeg skal ha på meg. Jeg har endel utvalg, men jeg føler ikke helt for å gå med kløft eller bar mage sammen med kolleger. Det føles bare feil å sitte sånn med sjefen. Da har jeg bestilt meg 2 nye kjoler fra nelly. De er ikke så ulike, men tenkte det er greit med to tilfelle den ene ikke passer. Og hvis begge passer har jeg antrekk for begge event'ene :-). Nå gjenstår det bare å få panikk i siste liten over hvilke sko jeg skal ha på.

 

Sort kjole finnes //HERGrå kjole finnes //HER

#blog #blogg #nelly #nettbutikk #shopping #bursdag #kjærest

5 kommentarer

Do It Yourself - Spraymaling

 • 29.05.2015 - 20:11

Det var en vakker vår dag i 2013. Min kjære samboer kom hjem med noen nydelige hvite blomster til meg i en hjertevase. Det var så utrolig søtt <3 Helt uten grunn fikk jeg bare belønning. Det er noe av det koseligste. Selv om jeg ikke har noe særlig grønne fingre, er det alltid kjekt å få oppmerksomhet av sin kjære.

Vasen har jeg holdt på siden. Men rød fargen passer ikke helt inn i mitt hjemme miljø. Så idag, 2 år senere. Får vasen seg en makeover. Jeg har blitt helt avhengi av å spray male pynte tingene mine. Jeg er ennå litt forsiktig og tar ikke de største tingene helt ennå. Det trengs nemlig endel teknikk for å få dette til. Hvem skulle trodd?

Å male møbler med pensel og maling på boks er jo easy peasy. Men spray maling har endel særegne ting å ta hensyn til:

 • Man skal ikke spraye for nært.
 • Ikke spraye for tykke lag, da begynner malingen å renne. Dette trenger jeg mer trening på.
 • Når man ikke har et rom inne som egner seg til slikt. Må man spraye ute. Det gjør jeg. Og der må man også ta hensyn til vinden. Den drar lett med seg malingen og hiver den på vegger, ingenting og deg. Så ha på stygge klær seff.
 • Det er mye dritt som svever rundt når man holder på med maling, så bruk basic verneutstyr.
   


Step by step::::

Finn en gjenstand du vil forbedre. Mist den i gulvet mens du skal ta før bildet. Lim den sammen igjen, og fortsett som om ingenting skjedde. Legg ned avispapir slik at ikke uteplassen blir tilgriset. Det hindrer også støv fra å flyge opp å feste seg på gjenstanden. Spray ivei og kos deg herfra. Det må nesten tas på gefylen med spray teknikken.

Putt i noe blomster. Akkurat nå er det jo knall sesong for å ta seg en tur ut i naturen og plukke egne. Jeg gikk for lilla roser. Jeg tror nok jeg snur den på hodet imorgen. da har den tørket ordentlig, og jeg kan gi den et komplett lag på undersiden.

 

 

#blog #blogg #diy #spraymaling #spraypaint #hjemmelaget

0 kommentarer

Hva oppnår jeg med livet?

 • 28.05.2015 - 17:24

Ja hva oppnår gjennomsnitts mennesket iløpet av livet? Idag er jeg så sinnssykt trøtt, igjen. Med engang jeg kom inn døra hjemme etter jobb, dro jeg av meg buksa. Tok på meg en shorts bare for å være grei med naboene, i tilfelle de vil bruke hagen sin. Det er mye unger rundt å løper her.

Så begynte jeg å tenke på bloggen, og hva handler egentlig bloggen min om? Vell, jo, meg! Men hva med meg?

Er det noe interessant med meg i det hele tatt? Hvorfor leser folk den, og hva skal jeg skrive for å få de til å fortsette. Konklusjonen ble at jeg har en hverdagsblogg. Jeg jobber ikke som super modell eller oppfinner. Så det er ikke noe tema å hente her egentlig. Jeg deler det jeg gjør om dagene, og framgangen min mot voksenlivet. Nå har jeg fått dato for når fagprøven min skal være, så det er jo en milepæl å se fram til!

Uansett, det er ikke godt å tenkte for mye hva livet mitt bidrar til. Keep it simple. Jeg har de jeg elsker, og jeg har de som elsker meg. Takk gud for det <3 Av Og Til er jeg så dum at jeg tenker at en av de som står meg nært har dødd. Så begynner jeg å grine. Da må jeg bare reise meg opp å gjøre noe husarbeid for å få tankene på noe annet. En av ulempene med å være hyper sensitiv. Jeg tenker for mye på sårbare ting.Årets første sit-up! Pass på alle bikini babes. Nå får dere skikkelig konkurranse. 

#blog #blogg #livet #tanker #filosofi

4 kommentarer

Nye bikinier påvei til meg

 • 27.05.2015 - 20:59

//annonselenker

Nå har jeg sittet først å sett på kaniner som selges på finn. Er så mange søte små babyer der! Skummelt å se. Tar nesten med meg alle hjem. Etter det så jeg på instagram hvor flotte alle er der. Fant en link til et treningprogram. Det virker skikkelig bra. Med bilder av øvelsene, siden jeg er uber amatør. Jeg vet for eksempel ikke hva en "Kurtsey lunge" er for noe. Også følger det med motivasjon og full diettplan med handlelister. Frister sykt å bestille.

Men som vanlig må jeg høre på storesøster. Hun har alt mulig av programmer, så jeg får låne av henne. :-) Få se om det ikke blir for tungt til en pinglete meg, men hun vet jo hva jeg tåler. Gleder meg :) Vill begynne NÅ! De som har lest bloggen siden starten, vet at jeg prøvde ut en diett i fjor sommer. Og det funket knall!!

Tilbake til bikiniene. Jeg ble så fristet til å starte på sommerkroppen. At jeg gjorde det man absolutt ikke skal gjøre. Jeg kjøpte 2 bikinier som passer en litt slankere kropp enn min. (Jeg er ekstremt kresen på størrelsen min. Siden jeg alltid har vært veldig tynn). Meeen, jeg tenker prøve å tørre legge ut "før" bilder av meg i de. For da føler jeg enormt press til å legge ut nye bilder og vise at jeg ikke ser "sånn" ut lenger. Her er de utvalgte:

Bildene er lånt fra ebay, og finner egentlig over hele nettet. aner ikke hvem som eier de.

Sky Blue bikini finner du //HER

Bondage bikini finner du //HER

 

#blog #blogg #ebay #shopping #bikini #sommerkroppen

9 kommentarer

Endelig får jeg

 • 27.05.2015 - 10:48

Nå (igår), fikk jeg endelig smake litt vin. Jeg har gått hele helgen uten pga jeg har hatt vakt. Dvs kommer det en båt, må jeg stikke ned å analysere lasten. Helt grei ordning. Nattarbeid er jeg god venn med etter mine dager på bakeri. Så det var null stress.

Eneste var at jeg savner kvelds vinen litt.  Men føltes også veldig godt å gå en hel langhelg edru. Men igår ca 1 time etter jeg kom hjem, traff tanken med plutselig. NÅ kan jeg jo kose meg litt. På moderne vis nøt jeg vinen med en venninne over snapchat...

Det ble 2 glass vin, så var jeg ute. Sovnet rett av. Tåler mer enn det,  men sov lite på natten pga føkka døgnrytme. Sov til jeg ble vekket hall 12. Jeg fikk servert pizza og så koll Bill2 for første gang.  Den var asm! Og gidd meg mareritt.  Så er ganske trøtt idag og. 😂

#blog #blogg #pizza #vin

3 kommentarer

Mine nye extensions

 • 25.05.2015 - 17:58

Det er egentlig veldig rart at jeg skriver dette innlegget. Jeg har brukt alle forskjellige extensions fra jeg var sikkert 14 til 19-20? Etter det har jeg kastet de på svartelisten.

Extensions er etter min mening, ekstremt tæcky og bare unødvendig. Med mindre du har flere tusen til overs på lønningen. Da kan du gå til frisøren å få det skikkelig gjort. Frisøren klarer å få det til å se ekte ut.

Håret mitt før og etter slettetang.
Etter extensions 👇Disse extensionene ble kjøpt på en av mine seine kveldsturer innom ebay. De var kjempe billige. Og siden det ikke sto hvor mange gram de er, kjøpte jeg 5. Men hver piece har 4 rader med hår.  Så det ble ganske mye. Men greit å ha ekstra slik at man kan leke med det, uten å være redd for at det blir ødelagt.

Da var jeg klar for ostesuppe servert på Tau.

#blog #blogg #hear #extentions

0 kommentarer

DIY pynt - og tur rundt i stavanger

 • 23.05.2015 - 18:46

Jeg var på jobb i går litt dagtid, og natt. Så jeg fikk ikke oppdatert her. Uansett, jeg er ennå på vakt. Så kan ikke ta meg et glass vin. :-( Men var koselig å bare kjøre rundt å se hva som skjer i byen. Egentlig ikke noe nytt, bare folk som sitter på pub. Og en stakkars syklist som enten hadde tryna kraftig, eller krasja med en bil. Men der var det allerede 3 biler og masse folk og hjalp til. Så vi slapp å stoppe. Jeg tåler virkelig ikke blod og sånt. Syklisten var våken og så ut til å ha det greit, mtp situasjonen.

Vi besøkte også endene der hvor vi bodde før. Rundt store stokkavannet. Er så koselig der. Gleder meg til det blir litt varmere ute. Da skal sykkelen få lov til å besøke plassen igjen. <3 Ellers har jeg angrepet en ramme som er litt ødelagt. Den har ikke glass, og festene er ødelagt. Men jeg klarer  ikke kaste den. Så inntil den blir reparert (aldri), står den slik:

Prosessen:

Brukte en tykk pensel, slik at det ser litt ut som tre pga stripene kosten lager.

Etter:

#blogg #blog #maling #diy #tur #stokkavannet #stavanger #ender

3 kommentarer

Frisør skrekken

 • 21.05.2015 - 09:23

Nå har den virkelig eskalert her. Hadde mareritt i natt om at jeg satt i frisørstolen. Frisøren fortalte meg at jeg minst måtte klippe av ALT det blå i håret mitt. Og bare ha hår til under ørene. Åh, det var ikke en god drøm. Hun forklarte meg veldig pent og saklig hvorfor. Håret mitt var rett og slett helt ødelagt. Dette kan ikke være sant?

Drømmene mine har en vane med å snu alt til det vonde. Jeg var som regel mareritt om jeg drømmer. Når jeg faktisk en sjelden gang har en GOD drøm, ja da går jeg rundt og hopper rundt helt til lunsj.

Nå sitter jeg her og lurer på om jeg skal gå til innkjøp av frisørsaks, og lære meg noen klippe teknikker fra youtube. Det gjorde jeg før da jeg bodde i Kirkenes. Da var frisør skrekken min, belive it or not, verre enn den er nå. Men huff, jeg gruer meg så sinnssykt... Stakkars håret mitt. Gå inn i en fremmeds hender hver gang. Hadde jeg fått ett ønske, hadde jeg ønsket at håret mitt aldri ble slitt.

Om jeg skulle finne en frisør jeg bare elsker, har de en tendens til å forsvinne eller så er det jeg som flytter fra de. It's not ment to be. I don't deserve beautiful hair :'( What to do??
#blog #blogg #frisør #fobi #hår #sveis #klipp

2 kommentarer

Den nye leppestift Trenden

 • 20.05.2015 - 16:56

//Inneholder annonselenker

Før:

Etter:

Hva jeg brukte:

1. Leppe skrubb fra Lush. Fås kjøpt HER

2. Fullips vakuum greie. Kjøpt på ebay.
Denne må man bare søke etter, for min selger forsvant. (?)

3. Concealer fra MaxFactor. Kjøpt på cubus.

4. Lipliner fra sisley. Aner ikke hvor den er fra. Har hatt den i alle år.

5. Deilig "Most Wanted nude" Leppestift fra Makeup Mekka. Fås kjøpt HER.
Den forsvinner litt fort. Derfor bruker jeg concealer under.
Det som er bra med disse, er at de ikke er testet på dyr, er mineralsminke og billig.


Pus digget tydeligvis både duften av lebestiften, og kose capsen.

 

#blog #blogg #sminke #bareminerals #fullips #lookatme #lush

5 kommentarer

Løpetur i skogen

 • 19.05.2015 - 19:26


"Huhu, her ser det ut som om jeg løper gjennom skogen i vill fart x-D Egentlig var jeg midt i en tryning." 

Denne helgen kom den nye tights'en min i posten. Og siden det var 17-mai-helg, ventet jeg litt med å teste den. Men idag! Da var det rett ut og løpe en liten runde rundt det lille stokkavannet. Jeg er en medium, men jeg kjøpte den i small. Det sier storesøster var best, så da hører man etter. :-)

Jeg tenkte gjøre litt "trenings posing" for dere. Da ble jeg fort påminnet at jeg ikke eier balanse. Så da ble det litt av vert med rare bilder. Det var litt regn å skittvind idag. Men fikk litt opphold i starten så ikke alle bildene ble våte.


 

Jeg gidder ikke lyve om at jeg ikke redigerer bildene mine. For det gjør jeg en sjelden gang. På bildet over, har jeg brukt paint og klippet ihop beina mine men en overdel. Fra to forskjellige bilder. #skills Bruker forresten ennå mobilen til å ta bilder. Men det er jo ikke alt for ille kvalitet på bildene da. Jeg sporte pakken tidligere idag, og så at kamera mitt var blitt hentet. Nå venter jeg bare på å få overført pengene, slik at jeg kan kjøpe nytt. Can't wait!

Håret mitt trenger sårt en frisørtime. Derfor orker jeg ikke fikse det lenger. Er som å ha ull i nakken dette.(...) Men jeg bruker alltid noen uker på å mote meg opp. Beklager til alle frisører. Det er ikke deres feil. Det har ikke skjedd noe bad hos frisøren på mange år. Men det er bare en forbi jeg har. Elsker å gå til tannlegen, hater å gå til frisøren. Jeg blir kvalm og svimmel hele den dagen jeg har frisørtime.

"Hvilken frisør skal jeg velge?"
"Hvem kommer til å trakkasere håret mitt minst?"
"Kommer de til å synes det er greit at jeg vil vaske håret selv?"
"Kommer jeg til å se ut som et troll etterpå?"
"Er det virkelig verdt risikoen?"


#blog #blogg #tur #stokkavannet #lillestokkavatnet #løpe #frisør #frisørtime #stavanger #tananger #sporty #sport

2 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits