Påfylling av lepper (juvederm)

 • 29.06.2014 - 21:43

Som jeg har skrevet om i et tidligere innlegg har jeg tatt Restylane hos Smartpoli klinikken i Oslo. Men det har seg altså sånn at jeg ikke ble helt fornøyd, følte jeg fikk gardinlepper om det sier deg noe. Det vil si at det var fylt på i sidene av overleppen, å veldig lite i midten. Så litt rart ut når jeg åpnet kjeften. Legger ved et bilde av hovne gardinlepper.
Om du ønsker kan du lese innlegget her. 

Men nå som jeg er i Kirkenes har jeg hørt mye bra om en klinikk som nettopp er åpnet her. Det er en autorisert sykepleier som eter Line, hun er sertifisert i kosmetiske injeksjoner med Juvederm. Jeg er veldig usikker på om hun jeg gikk til i Oslo er spesialist, det var egentlig en impuls handling. Du finner facebook siden hennes her.


Her sitter jeg da å skriver under på forskjellige medisinske ting, noe som jeg heller ikke måtte i Oslo. Det er altså lurt å sjekke at man går til noen som er seriøse. Satte også håret opp i en ball, blir alltid litt klam når jeg skal ta sprøyter. Der tror jeg det er flere som kan kjenne seg igjen.


Å møte Line var som å møte en venninne. Hun er veldig jordnær og profesjonell samtidig. Her trenger man ikke sette på et falsk smil som man ofte gjør når man handler hos noen i kassen på en klesbutikk f.eks. Prisene hennes er også veldig konkurransedyktige. Hvis du bor i sør-varanger så anbefaler jeg absolutt å ta turen innom (om du driver med leppe injeksjoner).

På bildet under blir jeg først smurt inn med desinfiserende og diverse. Etterpå var jeg klar for injeksjoner som også inneholdt bedøvelse. Så kjente ikke så mye etterhvert.
Søster sa hun skulle være stille så jeg ikke merket hun var der, jeg liker å koble ut når jeg går igjennom slike ting. Fant etterpå et bilde på telefonen min av at hun ler av meg, uten lyd vell å merke. Lov ju siss <3

Tok dette bildet for 2 minutter siden. Veldig fornøyd :)#blogg #restylane #kirkenes #juvederm

1 kommentar

Dag 1 i K-town

 • 29.06.2014 - 11:57

Igår giddet vi ikke å kjede oss. Til tross for 3 timer søvn før vi hadde en 4 timers flyreise stoppet ikke det oss i å se fotballkamp (min første), bowle og ta noen glass vin på Ritz. Fotball var igrunn ikke så kjedelig som jeg alltid har insistert på at det er, men fikk opplyst at spillerne gir litt ekstra nå som det nærmer seg slutten av VM. Først er det bilder av at vi koser oss på Gardemoen. Da har vi ankommet Finnmarks vidda. Var skikkelig deilig å komme hjem til mor å få servert taco. Endelig spiser jeg middag med familyen igjen. Har ikke gjort det siden jul. Var også godt å se Lasse igjen, familiens nyeste medlem. Han er 1 år så han er ennå valp. Mamma står på bildet å ber han komme seg ut av kjøkkenet, hehe :) Rebel dog.

#blogg #gardemoen  #kirkenes

2 kommentarer

Min mest fotogene side

 • 27.06.2014 - 23:19

Da har jeg overpakket kofferten, og ryddet i kåken så det er fint til jeg kommer hjem igjen. <3
Jeg er på tur til Kirkenes aka K-town. Skal reise driit seint inatt så må gjøre alt klart. Kofferten en nesten full, og ingen toalettsaker er med ennå. dette kommer ikke å gå. Får gå igjennom all dritten på nytt og levne igjen endel... :(

Gleder meg sinnsykt til å se mami og resten av familien. Har ikke vært hjemme siden jul! Kjipt å gå på lærlingelønn, og bilettene hjem koster mer enn en bilett til syden. Sånn skulle det ikke vært når man reiser innenlands. Sånn som jeg har forstått det ønsker staten at vi skal feriere mere i Norge. Fordi det vil styrke økonomien til små idylliske steder.


Her er det hele verden har ventet på å få se. Min mest fotogene side. You're welcome! Jeg er forresten ekstremt sliten. Så blir litt sånn dritt blogging akkurat nå.

#blogg #reise

4 kommentarer

Godt å bli litt ny

 • 27.06.2014 - 12:05

Da har jeg farget håret. Det er ikke noe spennende, driver som sagt å gror ut min egen farge. Vil ha friskt sunt hår som tåler en dupp i havet. Etter 10 år med bleking er det "gamle" håret mitt ganske pistrete og tørt. Jeg bruker hårolje ukentlig, + maske og andre pleiende produkter. Det kan bare hjelpe så mye.

Nå har jeg altså farget håret i den samme fargen som de 2 forige gangene. Dette håret mitt slipper fargen etter ca 1/2 år, så måtte gjøre det på ny. Jeg farger håret fra ca ørene og ned. Har en god 10cm+ med ettervekst, som jeg prøver å matche fargen på. Legger også ved et bilde av den søte dama jeg prøver å ligne på. Jeg har også planer om å fikse på noe annet enn håret når jeg reiser til Kirkenes, noen som kan gjette hva det er?

 

Før

Etter


Ja, ho ligg i søppla med brukte linser oppå seg...
Har forresten ordnet meg facebook side til bloggen. Hvis du ønsker å få beskjed rett på tidslinjen din når jeg poster noe, kan du like siden her. 

#blogg #hårfarge

4 kommentarer

Svane invasjon!

 • 26.06.2014 - 18:40

Tok oss en sykkel/ grill/ piknik-tur igår. Ville bare legge ut disse bildene fordi det var så skummelt. Kom en svane familie å prøvde spise burgerbrødene våre. Ellers deler jeg alltid brød med fugler, men jeg synes de var så frekke som freste til oss å prøvde jage oss vekk. Så de fikk ingenting! T fikk forresten disse kule glassene bl.a. i sommergave fra den kjekke jobben sin. Synes det var skikkelig kule :) Kom med lokk, men det var ikke kult. Og nei er ikke alkis, har bare en mann som liker å pakke med for mye.

Kjøpte meg hårfarge idag og noe annet stesj, hvis resten av dagen går forbi smertefritt blir jeg å legge ut bilder av det ikveld. Må også begynne å tenke på å pakke. Skal hjem til Kirkenes tiiidlig på lørdag. Så blir sikkert å sove vekk de første dagene etter jeg er kommet fram. Sliten pike.

#blogg #stavanger #svane

1 kommentar

Do you shave?

 • 23.06.2014 - 18:43

Idag er det så fint vær i Stavanger at jeg bestemte meg for å bli inne. Trenger skamme meg over hvor hårete jeg var. Heldigvis er det salg på veet idag, FLAX!

Så nå sitter jeg her glatt som en sel og føler meg fresh :) Veet er en syrebasert krem som brenner av de små hårene. Derfor smører jeg alltid inn beina mine med fuktighets krem (basisk) etterpå. Det vil da nøytralisere den syren jeg eventuelt ikke har fått vasket vekk. Jeg som kjemiker har full kontroll på dette.

Jeg bruker en slik skrubb hanske istedenfor spatelen som er vedlagt i veet pakken. Spatelen klarer ikke få av mine hår, men denne hansken gjør under.

Nå har jeg ikke barbert beina mine på sikkert 5 år, holder meg til veet og epilering om det skulle gå for lenge mellom hver gang. Dette gjør at det vokser ut nye hår hver gang, så jeg slipper de stygge mørke stubbene. Epilatoren jeg bruker finner du maken til her.


#veet #blogg #stavanger

4 kommentarer

Hungover <3

 • 21.06.2014 - 21:39

Igår ble det brukt endel penger på byen. Så idag var det selvsagt å våkne opp med dundrende hodepine, og tørr loff kjeft. Dro meg likevel ut av huset. Måtte shoppe litt og få meg en smuuths, som er den ultimate hangover kuren. Kjøpte min første dr.denim bukse. Har hørt det er en skikkelig behagelig bukse som gjør rompa fin. Så det må prøves. Tenkte legge ut bilde av den en annen dag, ettersom jeg ennå ikke har giddet å gå i dusjen. 

Blomster skjorten min har fått puppene mine til å forsvinne. Det er ganske utrolig, så blomster mønster er visst det man bruker der man vil skjule noen valker?

Tok en hel rekke selfies før jeg ble henta igår. Det store positive er at jeg ikke våknet opp alene. Hadde klart å finne meg en pus å ha med meg i senga. Ble positivt overrasket over "drunk-me" som ordnet meg en trøste venn til dagen derpå. Jeg heter forresten stinusn på instagram. Hva heter du på insta?

#blogg #hangover #pus

2 kommentarer

Gammel Snap

 • 20.06.2014 - 09:03

Fant en gammel snap fra jeg nettopp hadde fått sprøytet inn restylane. Var veldig happy akkurat da at jeg så sånn ut, men nå som det nesten har gått 3 uker og jeg kan se det endelige resultatet, er jeg glad leppene mine ikke ble værende sånn(Siste bildet).  Ser sånn her ut idag om du lurte:

Ellers gleder jeg meg til etter jobb. Idag skal jeg virkelig gjøre noe annet enn å bare sove. Er så trøtt alltid men vet ikke hvorfor. Men idag har jeg avtalt shopping med Dina, også vin med Silje på Mexico senere. Da må jeg gjøre noe annet enn å sove. Kan ikke bryte avtalene :) Har vært litt råtten på det tidligere, men nå ar jeg sagt til alle venninnene mine at jeg sier ikke ja til ting hvis jeg vet jeg kommer til å sove fra de. + Silje tar med el-pistol for å vekke meg om jeg sovner :) 

Når vi snakker om snap. Hva heter du på snapchqat?

#blogg #stavanger #mexico

2 kommentarer

Squatter du?

 • 18.06.2014 - 15:11

Elsker de dagene jeg våkner opp med helt flat mage og kan skimte magemusklene. Fordøyelsen min lever sitt eget liv. Kan gå lenge å se ut som ei ku, også plutselig bestemmer den seg for at jeg skal være super skinny noen dager. Har ikke endret matvanene mine siden ever, så må nok være magen som gjør hva den vil.

Lurer på om jeg skal begynne med squatting. Ble tatt bilde av da jeg overfalt en fyr i parken, da jeg så på det var det en del ting å ikke være 100% happy med. Nå som jeg har lagt endel på meg (not bullshitting you), så har skadene etter livet som sofagris begynt å komme fram i lyset. Er det noen som har noen gode tips til å trene baksiden av lårene? Eller har et godt mini program jeg kan gjøre hver dag? :) Da hadde jeg blitt veldig glad. Kan ikke dette med trening, jeg bare elsker å sykle.#blogg #treningstips

5 kommentarer

E d nån Finnmarkinga hær?

 • 17.06.2014 - 17:50

Tenkte dele en setning fra en sang en kompis av meg har skrevve. Jeg selv er fra Kikenes, som ligger oppi Finnmark. Jeg har selvfølgelig mine gode venner jeg dessverre måtte flytte fra da jeg dro ned hit til Stavanger, men sånn er livet. Man kan ikke leve hele med å sitte samme plass man ble født til man dør. De som gjør det tenker jeg blir veldig trangsynte. ikke at jeg personlig har sett så mye av verden, men har iallefall begynt å se meg rundt. 

"Du har et valg om du e jenta. Du kan bli alenemor, drive hor, bytte dialekt å bruke søring ord. Fløtte ned dit de normale for. Komme dæ til satan vækk fra der kor fardin bor".

Haha :) Den siste er meg, bortsett fra jeg flyttet mye nærmere pappa. I den setningen er alle jentene fra Kirkenes beskrevet. Enten blir de mor, bare fester å lever som en 30 år gammel 16'åring, eller kommer seg vekk. Ja kanskje ikke komme seg vekk, det blir stygt å si. Men kommer seg ut å ser seg litt rundt :)

Ellers har vi hatt noen vidunderlige dager her i Sanddal, og jeg har vært så bortskjemt å fått spist grillmat hver eneste dag siden Fredag. Mmmmh :) Legger med noen random-ass bilder fra dagene som har vært. Musikkspilleren og vinkjøleren har vært faste følgere. Det er herlig å slutte på jobb å føle det er helg, hver dag :) TILOGMED på en Tirsdag!

Denne vinkjøleren er det beste kjøpet jeg har kjøpt på lenge, og anbefales sterkt til andre! Et lite dikt:

40kr på nille
Finnes i flere farger.
Passer perfekt på sykkelstyret
Vinkjøler <3 


Tommy liker å pose. Prøver derfor å ta bilder av han i skjul. På bildet over ble kamera oppdaget.#blogg #grilling #sommer #stavanger

2 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits