Bil og telt ferie #2

 • 26.06.2015 - 11:49

Akkurat nå opplever vi dag 2 på en camping som heter `Camping Zeeburs Amsterdam`. Her er det ingen strøm tilførsel, bortsett fra i resepsjonen. Det var litt drit for kjølebagen vår. Jeg velger å se på dette som en gylden mulighet til å bli mindre forfengelig. Vi har faktisk med det lille teltet vårt, ett av topp 5 største telt på campen. Tydeligvis er det mange lokale som camper her, og ganske primitive premisser enn deg jeg/vi har. STORT STORT pluss for gratis wifi da <3 <3

 

Siden vi er på ferie, har jeg og Tommy Bestemt at han skal holde seg unna jobb-mailen. Og jeg skal holde meg unna bloggen, Det er ikke ofte man får oppleve frihet som dette. Elsker camping livet. Snart vartfall? Idag er det herlig vartfall.  Det vil ikke si at jeg ikke skal blogge om turen vår. Men det blir minst om 10 dager, da er ferien over. både reise vlog skal klippes, bilder skal publiserer og historier kommer med.

Campen vår:I love you :-* Please tilgi meg,.. Jeg legger ut på facebook med engang jeg har nytt innlegg klart. du kan finne meg der ved å søke på smartestine, eller trykke på bilder under her.

#blog #blogg #reise #kultur #amsterdam #nederland #norwegians #nordmenn #norman #travel #reise #roadtrip #bilferie #bilogteltferie

3 kommentarer

White trash vacay #1

 • 22.06.2015 - 09:27

Eller bedre kjent som roadtrip.  Vi har vært så voksne at vi har kjøpt oss telt. Så nå er bilen stappa av alt mulig camping utstyr og syklene er stoppet på bagasjerommet. Ånei da, ikke tro jeg har glemt av å ta med en dunk av yndlings rose vinen min.

Det blir endel blogging gjennom mobil de neste 2 ukene. Men jeg skal dokumentere denne turen så godt jeg kan. Ønsker å huske dette for alltid. Det er tross alt min første road trip etter 18 uten mor og far. Dette kommer til å bli skam kjekt!

For dere som er ny her; så skal jeg og kjæresten reise gjennom nærmeste Europa, og campe rundt å forhåpentligvis møte masse awesome people.

#blog #blogg #pakke #reise #roadtrip #europa #dknext #reiselogg #kjøretur #kjærestetur

Husk å følge meg på face :-) Jeg får ikke lagt til den vanlige linken når jeg er på blogg appen. Klikk her.

2 kommentarer

Selvbruning resultat - Shadowtans

 • 19.06.2015 - 18:59

Sponset

Nå har jeg vært så heldig å få prøve Shadowtans selvbruning. Så nå er huden klar for sol og ferie! Jeg skriver min helt ærlige mening. Denne runden prøvde jeg ut 'Shadow tans sunless tanning mousse'. Uten om at geg fikk en utrolig brunfarge, må det beste være at ingen av prospektene er testet på dyr. OG de er 100% økologiske. Kunne det blitt bedre?

Først dusjet jeg og brukte en sukker skrubb for å fjerne eventuelle døde hud celler, hvilken som helst skrubb burde funke fint. Etter smurte hele kroppen inn med fuktighetskrem, for at jeg ikke skulle bli skjoldete. Håret mitt et gørr sjete, jeg vet det. Men orker ikke vaske det før søndag. Aner ikke når jeg får vasket det skikkelig neste gang. Siden vi skal være på veien i 2 uker.


 
Du kan finne produktene her. (link)

Akkurat nå er det super salg på disse og flere selftanning produkter.

Bruk alltid en hanske som en ment for selvbruning. Skulle du være så uheldig å få en ekstra mørkt flekk etter virketiden, bruk litt sitronsyre på bomull for å fjerne det. Legg deretter ett nytt lag selvbruning over hele kroppen for å jevne det ut.

Denne tørker så utrolig fort! Så man slipper stå og fryse lenge og være klissete. Jeg vet det står på alle selvbrunings produkter at de er hurtigtørkende, men denne tørker på bare sekunder. Promise! Pluss man ser ikke oljete ut. :-) Disse blir definitivt med meg på roadtrip i de neste 2 ukene. Siden vi skal campe mye i telt, er det jo bare å stille seg i fri natur å spraye ivei, uten å tenke på at dusjen må spyles ned etterpå.

Snakkes ;*

 

#blog #blogg #selvbruning #best #nettbutikk

3 kommentarer

Fulle bestevenner og kjæledyr - Vlog

 • 17.06.2015 - 17:56

Jeg satt å så igjennom den gamle minnebrikken min. Skulle bare tømme den og gjøre den klar for det nye kamera. Som jeg forresten er helt forelsket i ! Da fant jeg en video fra 4.januar i år av meg og min bff Silje. Det skulle egentlig være en test innspilling. Men vi ble visst så fulle at vi glemte å spille enn den faktiske vlogen.

Videoen ga meg skikkelig vondt i magen av å le! Kjæledyrene til Silje virker ikke super hæppi for at vi er super hæppi. :-D Så... Denne videoen er da for 5 mnd, 1 ny sofa, blått hår og en tatovering siden. Det føles mye lengre ut enn det er. Mye som skjer på kort tid tydeligvis. Så(...)  le med oss eller av oss. Idc.


#blog #blogg #vlog #bestevenner #lengesiden #ellererdet #vin #fylla #fest #jentekveld

6 kommentarer

Kan ikke vente!

 • 17.06.2015 - 10:14

Herregud idag kommer det nye kamera. Det ble lasta på postbilen litt før 0800 idag. Så nå venter jeg spent på når postpersonen har tenkt å svinge inn denne gata.

Kamera jeg har kjøpt denne gangen har selfie skjerm. Det vil si at jeg kan snu skjermen helt rundt og se meg selv når jeg tar bilder.  Det vil spare enormt med tid. Det er hovedgrunnen til at jeg solgte det forrige.  Fordeom det var helt nytt.  Å løpe fram og tilbake til kamera for å se hva jeg må forbedre til neste bilde, var utrolig drit. Håper virkelig dette kamera også kan ta fjernkontroll. Det kunne heller ikke det andre. Til tross for høyere pris... Jeg skjønner ikke... Her er kamera jeg venter på:

Noen forslag til foto shoot tema? Skal definitivt knipse masse idag :-)

#blog #blogg #pakke #nettshopping #kamera

7 kommentarer

Snapchat lately

 • 16.06.2015 - 11:28

Hva heter du på snap ChatJeg heter pinlig nok rosa4life... tehe. . Valgte navnet før jeg i det hele tatt visste hva snapchat var. Så sånn står det ennå :-) Orker ikke bytte. Håper dere liker bildene !

Jeg tar endel snaps på jobb når det er skikkelig boring.

#blog #blogg #fylla #snapchat #hvaheterdupåsnapchat

2 kommentarer

Beste kjæresten ble med på shopping

 • 15.06.2015 - 09:49

Stakkars kjæreste kjæresten.
Alltid litt sliten og lei.
Orker ikke ta av sitt arbeids tøy.

Likevel gjør han alt han kan for sin kjære tjej.
Han elsker henne mer enn deg.

Og derfor ble han med meg. (...)
På SHOPPING ! :- D

Vi fant masse gode tilbud, og kjempe gode sandaler som passer perfekt til road trippen vår :) Vi skal selvfølgelig ha sykklene med oss, kjøpe bil-feste også. Så da måtte vi ha nye treningklær. Tommy fikk sine aller første. Men han ble jo så kjekk i de! Jeg fant en Kari Traa tight for kun 199,-! Det var så billig at jeg kjøpte den fordem den er i en størrelse for liten. Men det merkes bare på muffin-toppene. (dere damer vet hva jeg snakker om). Så ellers ser jeg #amazeballs ut i den. Ekstra sykkelslange, og portable pumpe. Den vi har nå er litt for stor for å ha hengende på sykkelen. 

Jeg gleder meg som en liten unge! Fikk bestilt nytt kamera som jeg har snakket om i 100 år nå. Så det BURDE komme fram før vi reiser. Eller skal vi ha med telt, en hau med engangsgriller og bare være skikkelig #whitetrash . Can't wait :-)

Har du vært på white trash road trip før? Og bare tatt ting etterhvert som det kom?

#kjæreste #shopping #middagute #resturang #kafe #karitraa

8 kommentarer

Hva heter du på snapchat?

 • 13.06.2015 - 17:38

Dette er meg og mitt tantebarn louis  aka. Punch face. <3

Hei alle fininger !
Jeg har vurdert fram og tilbake endel nå, når bestemt meg for å gjøre snapchat'en min offentlig. Slik kan dr som ønsker følge med på hva jeg Gjør de dagene jeg ikke har mot til å blogge. :-/ plis ikke send meg pikk og dåse bilder. Akkurat nå sitter jeg hos min kjære Sil og har jente tid. Så det er kos :D Hva er dine planer for denne vakre helgen? Og ikke minst, hva heter du på snap? :-) #blog #blogg #snapchat

1 kommentar

Sykkeltur - Sommeren er endelii her!

 • 12.06.2015 - 21:26

Idag har vi kooosa wors !

Det har vært så varmt idag som det ikke har vært hele "sommeren". Håper virkelig det fortsetter slik. Jeg og Tommy tok oss en mimre sykkeltur rundt store stokkavannet istad. Det var herlig. Pluss fått trimma litt. Håper også på å få litt brunfarge snart. Den jeg har på disse bildene, har jeg rediger på... :/ Får vell gå til innkjøp av noe selvbruning.

Jeg har lastet ned en genial app, som jeg leste om her i ett skriveri. Kort sagt er det bare å scanne strekkoden på det du spiser, også regner den ut hvor mye mer du trenger å spise. Pluss når man logger inn treningsøktene, sier den at du må spise ennå mer ! :-D Er blitt helt hekta på den. Appen har tilogmed vann måler. 

Ellers er livet ganske bra. Ikke lenge til jeg tar sommerferie nå. Så da skal jeg og kjæresten roadtrippe litt i nermeste europa. Tenkte tyskland en tur for å kjøre noen syke karuseller i fornøyelsespark. Egentlig bare se litt hvor bilen tar oss hen. Men vi ender i DK, hvor vi skal møte familien min som er på ferie der. Gleder meg sinssykt! Har du noen planer for sommerferien?


#blog #blogg #sykkel #terrengsykkling #tur #stokkavannet #storestokkavannet

0 kommentarer

Masse søte truser

 • 11.06.2015 - 21:04

Hvem klarer være klassy under buksa når det finnes så søte truser som dette? Ikke jeg. Regnbuer, enhjørninger, stjerner, sol og skyer.  Ikke minst blå og rosa som er mine yndlings farger ! Veldig gidd å få hevet noe gammelt og inn med noe nytt. ^^,

Åh nå er jeg så drita lei av å ta bilder med mobilen. Skal imorgen få bestilt ett nytt kamera, slik at jeg slipper å dø. Føles ut som både bloggen og livet er litt på pause når man ikke kan knipse med kvalitet. Men må jo seff pose i de nye trusene, så det får vi bare overleve sammen...

Ka syns du? Ble du jelly?#blog #blogg #undertøy #shopping

6 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits