Ny sofa = gangsperra

 • 31.07.2014 - 22:55

Igår ble sykkelturen byttet ut med tunge løft. Ny sofa skulle inn, dører måtte av og gamle skulle ut. Sitter nå her akkurat kommet inn døren hjemme, og kan kjenne hvordan spesielt armer og lår har blitt slitt sunt igår. Det verker og jeg måtte virkelig ta i for å få åpnet olje flaskene på jobb idag. Patetisk.

Jeg hater å ha gangsperre! Det gjør meg ikke noe å være litt svakere, eller å ha smerter når jeg beveger meg for en dag. Det er på en måte samme opplegget som å være fyllesjuk. På en måte. Det jeg hater ved gangsperra, er at jeg vet akkurat hva det kommer av. Jeg er super sensitiv når det kommer til ekle greier, blod å gørr å sånt. Så nå når jeg har gått på SOTS å lært at muskelbygging kommer av at man river opp musklene litt og litt, også gror de igjen og blir breiere, nå klarer jeg ikke å ha gangsperra. Det er det verste. Jeg ser for meg inni hoder hvordan fibrene i musklene har slitt seg laus mens jeg bar sofaen igår. Jeg blir rett og slett kvalm av å tenke på det... :( 

Noen ting har man faktisk ikke godt av å vite. Ting som dette og om kjæresten din synes venninnene dine er attraktive.Jeg så gjennom gamle bilder tidligere, og fant min lille Taco pus. Her er et bilde av verdens skjønneste lille pus som forsvant fra meg for 8mnd siden. Kan nesten ikke tro at det er så lenge siden. Savner deg lille Taco :'(

#blogg #sofa #gangsperra #taco

3 kommentarer

Frk. Sliten

 • 29.07.2014 - 21:15

Jeg kom akkurat inn døren hjemme, la meg ned på gulvet (så sliten er jeg) å knipset et bilde til dagens innlegg. Jeg har vært på jobb i 12 timer, det er kanskje normalt for mange. Men når jeg ikke er vant med det, blir jeg helt skutt på slutten. Det er altså grunnen til at jeg ikke har fått blogget idag, mye å gjøre på laboratoriet.

Fikk meg en hyggelig overraskelse når jeg kom hjem da, fant en pakke i postkassen! Det er så spennende med pakker i posten. Jeg vet aldri hva som er oppi fordi jeg alltid bestiller småting fra ebay, så det kan være hva som helst. Idag var det ikke en pakke fra ebay som ventet meg, men en pakke fra Sedona Lace. Der har jeg ikke bestilt ifra før, men etter å ha sett x antall youtube videoer om dette produktet, bestemte jeg meg for å prøve.

Idag er jeg for sliten til å teste det ut uansett hvor mye lyst jeg har... Men skal få testet det ut iløpet av uken og tenkte dele opplevelsen med dere, kjære lesere. Fikk også denne spesial kosten i postkassen i forrige uke, den kalles en stippling børste tror jeg. Skal gjøre mer research før jeg legger ut eget innlegg om dette. Legger også et lite bilde av hva contouring er for de som ikke vet det. Her kan du se Kim Kardashian bruke teknikken.

Facebook side

#blogg #pakke #sliten

1 kommentar

Nordmenn liker ikke norsk natur

 • 28.07.2014 - 08:20

Jeg har fått høre at det er mange turister OG nordmenn(?) som sier nordmenn ikke setter pris på naturen vår, at det er så vanlig for oss at vi ikke legger mekre til den.Her må jeg si meg grovt uenig. Personlig glaner jeg mye på de glitrende blå fjordene, oppover bratte fjell og utover grønne jorder og forblåste vidder. Det er så fantastisk vakkert. Jeg nyter det fult ut. Elsker å gå fjellturer på bar mark og på ski om vinteren. Elsker å sykle turer å slite meg totalt ut omringet av Norsk natur. Elsker å sitte i bil på langtur. Se på den fantastiske naturen som er rundt oss!

Hvis dette utsagnet er sant, og du som Kari eller Ola har begynt å ta vår unike natur forgitt, anbefaler jeg deg på det sterkeste å ta en tur ut, se deg rundt. Helst litt utenfor bykjernen. Det er ikke noe som hjelper bedre på sjela enn å koble ut fra verden, å dra inn virkeligheten.

Bildet er lånt fra gustavskaar.blogspot.com

#blogg #norsknatur #tanker #meninger

5 kommentarer

Hungover.. again

 • 24.07.2014 - 09:03

Er så jæ***g redusert idag. Glad mat festivalen startet i Stavanger igår. Så da måtte jeg og Lene ut å se og smake på noe gode hamburgere fra noe lokale kuer. Fy fader de var episke! Ble desverre ikke noe bilder fra dagen, var så varmt at alle var bare svette uansett, og det vil få se.

Når man jobber på en industri plass er det helt greit å gå kledd akkurat som man selv vil, det passer meg fint nå som alle klærne mine er til vask, + at det er veldig varmt.

Akkurat nå sitter jeg på bussen og skriver. (poster innlegget når jeg har stabilt Internett senere). Tenker ta bussen litt lengre enn til jobb så jeg får kjøpt meg noe hungover kur. Sitter å drømmer om sjokolademelk, potetgull eller noen gode røde druer. Namme nam :)Dette ble resultatet fra butikken, takk Kiwi :) Tenkte også å anbefale en spilleliste på Spotify som er ganske herlig å høre på når man føler seg litt nedenfor, eller bare er veldig trøtt og trenger en rolig start på dagen. Den heter SNOW DAY, og er laget av spotify så tror ikke den er vanskelig å finne. Den har hjulpet meg mange ganger. 

#blogg #stavanger #gladmaten #hangover

6 kommentarer

Bursdag og båtkjøring

 • 22.07.2014 - 22:27

Idag har vi vært i bursdag på Tau, det var Tommys mamma som fylte året. Som sagt tidligere har jeg lagt på meg og passer ikke undertøyet og buksene mine lenger. Fant altså ut idag da jeg skulle pynte meg at det meste annet i skapet var også blitt for smått. Sånn er det å gå fra xs til m på bare noen uker(...) Huff, kjenner det trengs endel mye mer tilvending før jeg er komfortabel. Å bære alle disse nye kiloene rundt om kring på kroppen er ganske spesielt. At magen ikke er helt flat når jeg sitter er helt merkelig!

Jaja nok om det, her en noen bilder fra dagen:

I denne kassa sitter altså jeg å koker i når vi kjører rundt om. Måtte også seff ta de obligatoriske dass-selfiene. Gikk bare inn på mannedassen, de hadde best lys for foto. Sto en kar der å pissa, men han tok det litt greit. Jeg var inne å knipsa og ut igjen før han rakk å reagere. Gjemte meg i kassa etterpå, høhøhø ;)

Jeg lover forresten dere at jeg skal begynne å sykle MINST 2 ganger i uken fra og med denne uken. De nye formene mine må få ordentlig form. Grunnen til at jeg lover dere det, er fordi det ikke nytter å love meg selv. Det er altfor enkelt å bryte et løfte til seg selv. Men nå har jeg dere som forventer resultater!


#blogg #båt #tau #oanes

7 kommentarer

Nuggets

 • 20.07.2014 - 21:27

Det har vært så sinnsykelig varmt idag. Jeg ble solbrent igår så holdt meg for det meste inne idag. Tok en liten tur ut å spiste middag på resturang, mest for å få air condition men whatever. Maten var god så det var verdt det. Nå har jeg nettopp vært ute en liten tur igjen, å kjøpt meg nuggets som vanlig <3.

Planen idag var egentlig å sykle, men fant ut at det er for varmt ute til å gidde å lage høyere temperaturer. Hadde på meg et skjørt og en liten topp, men det var ennå for mye. Pooh, vil ikke klage men noen ganger har man det litt for godt. Er ellers kjempe klar for en ny arbeidsuke som starter i morgen, go go go jobbe hele sommeren, det er livet!#blogg #mcdonalds #søndag

2 kommentarer

Stine til unnsetning!

 • 19.07.2014 - 18:32

Noen ganger kan livet komme overraskende på, og stygge sykdommer rammer dine nærmeste <3 Da er det viktig å være sterk, stå sammen som fjell. Ikke preikestolen, den faller jo bare mer og mer av. Min stakkars venninne Sil har fått salmonella for en god uke siden, idag følte hun seg litt bedre, derfor skal jeg bort til henne med godteri og farris. Vi skal kose oss med masse usunt og masse jenterfilmer, wii :)

 

Etter jeg har lagt på meg endel på kort tid, så passer ikke trusene mine lenger. Og jeg har ikke orket å kjøpe nye ennå så jeg går for det meste uten. Idag lånte jeg en boxer av kjæresten min, så om noen ser meg ute med en bul i buksa, er det derfor. Jeg er forresten en Bessie.

Ellers har idag har vært den perfekte dag. Våknet opp tidlig, lå å dro meg i senga med kjæresten i noen timer. så vare det ut å kjøpe yndlings maten til frokost. <3  Hadde det vanlige publikummet under mat inntaket. Hva vi pleier å bestille for 2:

 • Germany pepper'n baconfest stor meny
 • 18 pac nuggets
 • bbq + chees dipp
 • Ekstra brus
 • 4 pakker med chili cheese

#blogg #sommer #stavanger #salmonella

2 kommentarer

Min nye kosevenn

 • 17.07.2014 - 19:31

S***n så sliten jeg ble! Kjørte på å ble helt utslitt. Tok sånn ca tida,  denne gangen brukte jeg 30 minutter på å sykkle 8km "offroad". 10 minutter mindre en det tok meg første gang! Begynte sykle rundt stokkavannet tidlig sommer i år.  Måtte seff snappe alle hvor svett å sliten jeg var mens jeg satt å peste på gresset.

Tenkte å vise at jeg har lært meg å hekle. Høres sikkert super kjedelig ut, men jeg synes det er gøy å se hva masse knuter kan bli til. Foreløpig kan jeg bare hekle kopptuer. Det blir mye finere å ha istedenfor de fra butikken! Men ble fort lei av å hekle firkanter, så jeg selvlærer meg nå å hekle en liten kjole til pus. Tenker å etterhvert hekle en bikini/sommer topp til meg selv før sommeren er over. :)Kos å sitte i solnedgangen å hekle.<3
Har ryggen ferdig, nå mangler fronten og stropper. 
#blogg #hekling #pus

0 kommentarer

Kjære lesere

 • 17.07.2014 - 16:18

Hei kjære lesere :)

Da stikker jeg ut for et kjapp å intensiv sykkeltur. Lover samtidig å lage et skikkelig knall innlegg om min ganske så nye kosekamerat seinere idag. Lik gjerne facebook siden min for direkte oppdatering. Det hadde gjort meg kjempe glad!
Da stikker jeg, snakkes ;*


#blogg #sykkel #trening

3 kommentarer

Følte meg tvunget til å slette en venn

 • 15.07.2014 - 09:31

Etter jeg har begynt å blogge har jeg merket at det er sykt mange teite blogger her på blogg.no. Ikke teite som i dårlig humor og dårlige sminketips, men blogger som er falske og rett og slett irriterende. Folk legger ut falske 'give aways', bilder av andres pupper og henger ut andre med-bloggere.

Nå vil du kanskje tenke dette innlegget er teit, og jeg er enig. Men jeg er så lei og føler ordet må ut for disse idiotene så de kan slutte å irritere meg med venneforespørsler!Personlig sender jeg bare venneforespørsler til bloggere jeg genuint vil følge og synes er interessante, men tydeligvis er det mange som bruker timevis på å legge til hundrevis av venner i et håp om at de skal klikke innom innleggene deres.

I starten var jeg naiv og trodde alle som la meg til ville lese bloggen min, men når jeg ser antall venner og antall lesere er i helt forskjellig skala begynner jeg å forstå. Det er ikke rart ingen av toppbloggerne jeg følger, ikke aksepterer meg som venn. De antar sikkert at jeg er en av de som bare vil ha klikk inn på min egen blogg.

Måtte idag slette noen venner som bare er i veien, og tar opp plassen for de innleggene jeg vil ha på min newsfeed. Eks. blogger som er laget for å selge "billige" klær hvor jeg ikke får velge størrelse + ebay har akkurat det samme, billigere og i valgfrie størrelser.

Hilsen fra frk. Lettere Irritert

#blogg #Irritert #GåVekk

8 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits