Dinner and a movie

 • 30.07.2015 - 17:19

I denne verdenen er det ikke lenger slik at mannfolkene ber damene ut. Nei, de sitter bare foran skjermen og spiller ett eller annet de er hekta på. Mens damene som regel enten har sitt eget liv, eller sitter ved siden av og kjeder liv skiten ut av seg. Der har du meg. Jeg er en veldig hjemme kjær person. Det vil si at jeg koser meg masse med å bare lakke negler, skrive blogg, ta selfies og et glass vin i ny og ne. Liker selvfølgelig en god fest på byen. Som gladmaten som utspilte seg i helgen. Hele byen med på samme fest fordelt på mange 100 pub'er. Det er min favoritt type fest! Og elsker ennå mer å samles i min stue, eller en venninnes med x antall flakser vin.

Så nå har jeg kjøpt kino billetter og sagt til Tommy at han skal være med. Det likte han godt, så skjønner ikke hvorfor mannfolket ikke oftere tar initiativ til slikt? Jaja, vil man ha noe gjort, må man gjøre det selv. Nå har vi vært på Mc'donald. Og skal snart videre inn til sentrum og se på Ant Man. Så plis ingen terror handlinger mot kinoen ikveld. På forhånd takk. 

 
Jesufader vi er ett par med vakkre mennesker.

 

#blog #blogg #date #datenight #jentespoerguttut #latemannfolk #mordiermann #kjønnsroller #haha #styggsomfaen

6 kommentarer

Sprøeste fan mail hittil

 • 30.07.2015 - 11:15


Bildet er urelatert. Dette er bare min lille søting <3

Synes innholdet i mailen jeg fikk var utrolig modig og spennende. Vanligvis får jeg kun fan mail fra menn som søker kontakt. Men denne gangen var det en hyggelig dame ved navn Maria. Hun har nemlig lest bloggen min, og fått med seg at jeg heller ikke liker å gå til frisøren. Ettersom søsteren hennes som pleide ta seg av håret hennes nå er flyttet vekk, trengte hun en ny hjemme frisør. Og jeg er ikke den som sier nei. 

Ja jeg må innrømme at jeg først var litt redd for at dette skulle være en gammel gris som bare ville lure meg slik at han kunne "ta meg". Men jeg er 99% sikker på at det ikke er tilfellet. Jeg er jo også litt i overkant paranoid. Vi har avtalt at hun kommer hjem til meg på tirsdag, så tar vi det derifra. Hun har kjempe langt hår, men ønsker en drastisk forandring. Jeg setter utrolig pris på å bli valgt ut. Jeg har klippet meg selv i mange år, og et par venninner. Går til frisør innimellom, men stoler mest på meg. JA, jeg har skikkelig frisør saks. :-)

 

Før bilder Maria sendte: #blog #blogg #hjemmefrisør #leser #bloggleser #nyevenner #spennende #bliny #makeover 

0 kommentarer

Klipping av film på g

 • 29.07.2015 - 15:32

Heia her er jeg igjen. Sårri asså. Men føler meg ennå som en nedtrampa oter unge. Så har bare gått på jobb, og hjem og sove. Spiser veldig lite. Prøver å overleve på å ta større lunsjer. Det er fordi jeg vet at når jeg kommer hjem er jeg helt utslitt og sovner tvert. Skulle helst tatt ett par dager sykemelding for å bli bra. Spessielt siden fagprøven er neste uke. Men det har jeg ikke samvittighet til. "Alle" er på ferie, så får se om ikke jeg våger det på samvittigheten imorgen. Tviler på formen blir bedre uten hvile. Og siden jeg også har dårlig blogg samvittighet, har jeg presset meg selv til å være våken litt for å klippe den videoen her. Tar en fles som belønning.

 

 #blog #blogg #video #vlog #klipping #klippevideo #hjemmevieo #inthemaking #liefmans #cantstopthinkingaboutyou

1 kommentar

Tidenes fest - Gladmaten 2015 + Video

 • 26.07.2015 - 16:18

Jeg kan ikke huske sist jeg har hatt en så kjekk tur på byen! Misstenker det er fordi jeg har begynt å drikke øl. Det blir man i så god form av. Bare super happi. Jeg elsker ennå vin av hele mitt hjerte, men jeg må si at akkurat nå foretrekker jeg å bli full på øl. Hvem hadde trodd det? Ja ok, du kjenner meg sikkert ikke. Men jeg har kun drukket øl for å bli full i 14'iss tiden min. Etter det har jeg ikke klart å drikke øl. Men nå har jeg begynt å utforske menyen hos Kardinalen. Yummi hummi 💙 ❤ 💜

Uansett, kvelden begynte hjemme hos meg med Silje. Hun sov her fra fredagen av. Orker ikke gå for mye inn på hva som skjedde. Men Silje skriver at vi tydeligvis har splittet opp ila. kvelden. Det var ingen krangel, det var bare jeg ville dit og hun ville der. Så da tok vi å gjorde som vi ville. Men møttes seff hverandre igjen etter det. Her er noen bilder fra snapchat. Det er det livet mitt blir dokumentert 24 timer av gangen. Heter forresten rosa4life. Ikke spør... x)

  Play this:#blog #blogg #gladmaten #gladmaten2015 #neverforget #lovejusil #video #snapchat #girlapåtur

2 kommentarer

Fett forbrenning

 • 25.07.2015 - 13:35

Dette er ingen reklame. Jeg bare deler hva jeg mener her.

Jeg har begynt å drikke E-Burn fast hver dag nå. Før drakk jeg alltid Tech sin Fres. Men det ble slitsomt å reise ut til kvadrat hver gang jeg trengte påfyll i kjøkken skapene. Så sa ble det til google. Og jo jeg fant min trofaste Fres, men den var lik pris som i butikk. Det er buuu! På Internett skal jo ting være billigere...? Det mener jeg. Så jeg søkte opp etter billigere produkter. Og fant E-Burn! Ikke bare gir den meg det koffein kick-et jeg trenger om morgningen. Men den sier at den også forbrenner fett. Kan det bli bedre? 


 

Jeg drikker ikke kaffe selv om det er så billig som bare fysan. Tennene mine er alt for skjøre etter røff behandling av en imposter tannlege. No kidding! Så nå drikker jeg bare drikker som etser vekk tennene mine uten å missfarge de. :-)

Eneste minuset med e-burn, er at den har ingen smak. Missforstå meg rett. Den smaker kjempe godt. Men det står ikke på hva den smaker. I motsetning har Fres 3 forskjellige smaker å velge mellom. Får se om jeg ikke blir lei av samme smak hele tiden, eller om jeg må ha litt fres iblant også. #blog #blogg #fres #eburn #koffein #brusetablett #kaffe #neitilkaffe #kaffenekt

7 kommentarer

22.07.2015

 • 22.07.2015 - 18:31Nå har jeg hatt en liten pause her. Har det avotil. Det skyldes som vanlig at jeg er i dårlig humør. Det skjer noenganger. Heldigvis har jeg de siste dagene vært super glad <3 Eneste er at jeg ikke har energi. Er bare sliten. Ja jeg kjører på med trening, vitaminer +++. Det  er nok bare kroppen min som driver på med noe jeg ikke forstår. Hvem forstår vel egentlig hva kroppen sin holder på med? Ikke engang en doktor kan fortelle deg hva alt skyldes.

De siste dagene har følgende skjedd med meg. Litt rart, men kroppen min gjør ting mot meg? Jeg er jo kroppen min? Sånne ting får meg til å tro at det er en energi inni meg som ikke forsvinner når jeg/kroppen min dør. Uansett. Brunfargen min har flasset av (lekkert), håret mitt knekker av, mage regionen har bestemt at jeg ikke skal klare å spise, men maser likevell etter mat. Meh, ellers har jeg fått ett par små kviser i panna. Life is good. Kan egentlig ikke klage.

Bortsett fra at jeg snart muligens er NAV'er. Gruer meg sinnsykt. Har gått på NAV en gang før, og da fikk jeg spiseforstyrrelse. Det hjalp heller ikke på at når jeg en skjelden gang fikk penger utbetalt, så spiste de jeg bodde med opp all maten min.. Så til slutt ikke vitsen i å handle mat. Ble alt for liten og deprimert. Heldigvis er jeg ikke der nå! Og det er snart 3 år siden.

Men hva om jeg haver tilbake på NAV? Bah.. Vet ikke hva jeg skal tenke om det. Please noen ansett meg, og helst en bedrift som ikke har tenkt å utnytte meg. Ja jeg er en vare de kjøper, men jeg skal passe på at de ikke betaler for lite. Eller sliter meg i stykker. Har allerede ødelagt ett håndledd for livet(?).#blog #blogg #lifemans #øl #gladedager

0 kommentarer

Månafossen - Topptur

 • 18.07.2015 - 21:17

Jeg og Dina tok oss en kjøretur borti gokk, for å gå opp en liten topp. Det var ca 1,5 times kjøring(?) for å gå oppover i kun 20 minutter. Men det var veldig rett opp! Og det var flere (turister vell og merke), som sleit og måtte sitte i stien og ikke dø før de fortsatte. Det var ekstra motivasjon for meg å bare hoppe videre oppover som om jeg selv ikke holdt på å dø av kols...

Dina var som regel lederen, fordi hun sliter ikke med dårlig kondis. Aner ikke hva det er med meg. Ja jeg er lat, men jeg er jo aktiv. Sykler 20 minutter hver dag, så fort lungene min lar meg trø. Går nesten i bakken noen dager når jeg kommer fram til jobb. Men det henger nok mer sammen med at jeg ennå ikke har spist noe. Uansett, Her en noen bilder fra turen:

Det vare helt fantastisk å studere fossen fra alle mulige vinkler. Det var mye spennede som foregikk inni der. Bare det at vannet har rent så lenge at dette har blitt formet slik. Det må nesten sees med egne øyne, nytter ikke uansett hvor mye jeg skulle skrive om det,

 

 

#blog #blogg #topptur #sommer #månafossen #maanafossen #varmt #kondisjon #kondis #trentmenutrent

4 kommentarer

Old caps

 • 17.07.2015 - 20:51

Del 2 av forrige innlegg. Her er de 2 eneste brukbare capsene jeg eide før jeg kjøpte nye.  Skrudde av kommentarfeltet. Nettroll har en tendens til å dukke opp når jeg poser med hele kroppen og ikke bare fra skuldrene og opp. Noen glemte å høre på mamma'en sin da hun sa "hvis du ikke har noe pent å si, så hold kjeft".#blog #blogg #caps #old #new #whatever #notserius0 kommentarer

OCD sa du?

 • 17.07.2015 - 17:08

Det sa jeg til mamma at jeg må ha hatt OCD da jeg var liten. Hun var helt enig. Alle klærne mine hadde tellekant, all kosmetikken hadde sin plass og ikke minst sin vinkel. Det var alltid rent. Hadde 5 speil og en servant på soverommet. Det ble vasket ganske ofte med jiff og klut. Rent og pent er hva jeg ennå liker. Og ikke minst laget jeg helvete i huset om noen hadde vært å flytte pittelitt på en ting. Det verste var da søster rotet i toppene mine, og de perfekte 90° tellekantene var "ødelagt". Haha :D Glad det vokste av meg,

Men etter jeg har blitt voksen og hatt et par samboere, har jeg lært meg å gi slipp på konstant orden. Det er umulig når man er flere i samme hus. Så nå tåler jeg å la ting vente til i det minste neste dag. Som oppvask, klesvask etc. Jeg har ennå mine rutiner, men de er ikke dumme å ha. Den beste må nok være sminkerutinen min før jobb. Jeg vet akkurat hva jeg skal gjøre og hvor alt er. Det er ikke noe problem å gjøre det i halvsøvne. Alt har ennå sin plass, men vinkel driter jeg i. At ting har en plass hvor de skal "bo" gjør det lettere å finne det man trenger.

En kveld fant jeg fram alle sparebøssene mine, og koste meg egentlig bare med å sortere og se hvor mye det egentlig har blitt. Jeg har slengt en-kroninger i en bøtte hver gang jeg har de. Men jeg bruker mest kort, så da blir det ikke kjempe ofte. Dette er 2. gang jeg gjør dette. Sist fikk jeg 3-4000kr når jeg vekslet alt inn. Denne gangen kan jeg se langt etter en sånn sum. Må nok spare en stund til. Komisk nok har jeg holdt på med denne runden av en kroning sparing siden før 50-øringene gikk i graven.Alt i alt var det 865 kroner, 2 euro og 1 kr fra jeg vet ikke hva land. Minus 50-øringene ble det 853 kroner. Bedre en ingenting

#blog #blogg #penger #sparing #ocd #spare #kroner

0 kommentarer

Kjæresten min spionerte på meg !!

 • 15.07.2015 - 11:17

Er det greit? At kjæresten din spionerer på deg? Det blir jo litt som når en fremmed stalker deg, men dette er noen du kjenner. Hadde du blitt litt små engstelig av det? Personlig synes jeg det var kjempemorsomt å se hvor teit jeg ser ut når jeg tar bilder av meg selv !  Og ikke minst at jeg har serius face på sånn hele tiden. Er ganske annerledes enn de bildene jeg tar selv. Jeg skulle bare ut og leke med den nye selfiesticken, og ta bilder til bloggen. Da var der en lite luring inne i sofaen, som syntes det var utrolig festing å ta bilder av meg når jeg tror eg er så og si alene. Haha :-) Du er nu søt du pooboo <3

#blog #blogg #foto #fotografering #snikfotograf #stalker #stalkerbf #wtf #get #out #of #my #business #honerpoopoo

1 kommentar
 • Eldre innlegg
hits