Girls night <3

 • 31.08.2014 - 12:19

Igår var en fantastisk morsom kveld ute med min Silje <3 Utelivet i Sandnes suger! Det var litt kjipt, drinkene smakte piss, og bartenderne hadde ikke hørt om de mest vanlige internasjonale drinker, så måtte drikke sukkerlake med KREM fra SPRUTEFLASKE ugh! Heldigvis hadde vi tømt noen flasker vin før vi dro ut så trengte ikke bestille flere drinker. Stedet var også bare fylt av 40+ som var skilte, slitne, forever ungkar og sinnsykt kåte og aggresive. Tilogmed i køen på vei inn, slang ei gammel ku kommentarer til oss. Men voksne som vi er snur vi oss og smiler, og går derifra. Men jeg kommer aldrig tilbake til denne Neptun baren!

Hvis du vil lese Siljes synspunkt på jentekvelden, kan du lese om det HER HER HER.

Selfies on the dance floor !

Vi testet IQ'en vår i et spill som heter "dette burder du jo vite". Mange av spørsmålene var helt bak mål av hva man burde vite. Det ble ganske mange minuspoeng på oss begge, ergo ingen IQ... :/  Bildet under viser hvordan jeg føler meg akkurat nå:#blog #hangover #utelivetisandnes

1 kommentar

Chocolate party

 • 30.08.2014 - 18:55

Idag ble det turen til Stavanger sentrum for å lage all slags av sjokolade. Det ble trøfler, cupcakes og mouse med bringebær-sprit bunn. Du kan trygt si alle satt og var kvalme etterpå. Måtte dessverre dra tidlig fra festen, for skal nemlig ha girl night med min bestevenninne Silje <3 Hvis du vil kan du gjerne følge med på instagram @stinusn og/eller facebook(link).

Jeg vet at dette går rett imot dietten min, men det driter jeg i for det er lørdag! Da spiser jeg akkurat hva jeg vil uansett hva diett eller treningsplan jeg skulle være på. Må forresten si tusen takk for alle kommentarene på 1 ukers resultatet mitt♥. Det har gitt meg utrolig mye motivasjon til å fortsette. I ukedagene er det veldig rundt å gå rundt med bare grønnsaker og frukt. Man må jo spise evig mye for å bli mett! Så tusen takk igjen for fine kommentarer.

Vi rullet trøfler, satt de til avkjøing, også rullet vi de i smeltet sjokolade før de ble satt til mer avkjøling. Super bra gruppe prosjekt med litt vin. Det ble mange gode lattre og interessante samtaler. Vi var 3 normenn, 1 engelskmann, 2 spansjoler og 2 canadere. Det ble nesten litt julesteming, så vi utvekslet tradisjoner. De hadde visst ikke hørt om adventkalender før, eller julebukk. De hadde og noen rare tradisjoner. Tilogmed en som er ulovlig nå, noe som gikk ut på male ansiktene svarte og leppene røde...

Jeg er egentlig litt på farten nå, så beklager kvaliteten på innholdet i dette innlegget. Nå er det på med pysjen, vinen i veska og avgårde kåre!

#blog #chocolate #party #sjokolade

3 kommentarer

Etter 1 uke på detox diett

 • 29.08.2014 - 08:53

Herregud, jeg har aldri vært så sulten før. Eller har det, men ikke kjent det så godt. Føler jeg begynner å ligne litt mer på meg selv igjen nå da, så det er verdt det. Jeg føler at det virker, og det må jo selvfølgelig det. Det eneste jeg har spist er grønnsaker og flytende mat. Ok jeg har jukset litt! De verste dagene jeg ikke fikk sove, ble det grandiosa. Oops! Men føler man må jo ha det godt fordeom man er på diett, så det er lov å jukse littegrann.

1 uke etter start, 1 uke igjen:

Bilder fra dagen jeg startet:

Heldigvis begynner den "3mnd gravid" humpen å forsvinne. Den likte jeg ikke i det hele tatt! Håper jeg overlever en uke til med dette, men jeg kommer nok til å jukse mere. Igår ble det pizza bakeren til middag, så sånn er det. Begge bildene ble tatt på morgenen før jeg fikk spist eller gått på do. Så de er så like som man får det.

Jeg skrev litt mer om detox'en i det første innlegget, om du ønsker å lese og finne ut hvordan du kan begynne. Du finner innlegget HER HER HER.#blog #detox #førogetter

10 kommentarer

ONS 2014 #ONSyoung

 • 28.08.2014 - 12:58

Det ble en tur på meg også til ONS i år. Fikk bilett av jobben og 2 timer fri (tusen takk), så da var det ned å møte T for å se om det var noe gratis nips som er verdt å ta med seg. Han var der for å snakke litt rundt med de som hadde stands, og for å være med på en konferanse for unge profesjonelle mellom alderen 18 og 35. Jeg skulle bare følge med han inntil det begynte.

ONS blir bare større og større for hvert år. Nå var det så mange haller at jeg hørte flere forvirrede sjeler som ikke viste hvor de kom fra, eller hvor de skulle videre. Firmaene kjemper virkelig for å få den mest attraktive standen. Tilogmed 2 jenter hadde kledd seg ut som havfruer. Ikke veldig profesjonelt spør du meg, + de sto bare å snakker med hverandre. Hadde tenkt å be de om å smile til kamera, men de var desverre for opptatt med sladder. Men andre hadde bygget oljerigger, skip og store skulpturer, kom over den kuleste av alle for den var nemlig laget av LEGO! :D


Dette må være min yndlings stand, bortsett fra Dong Energy selvfølgelig (de hadde sjampis og balkong). Men utseende messig var denne store gitaren med lysshow på seg kul. I tillegg hand det musikk klar bakerst om man skulle trenge et lite avbrekk. Fikk T til å posere for blogg-bilde.Se så søt han er da!
Fant også et annet rolig hjørne hvor det nesten ikke var noen, så måtte pose litt for bloggen. Det var sykt pakket med folk, så å finne et så stort område uten folk må man ta utnyttelse av. Lol, må bety at dette var den kjedeligste standen? Dette er også grunnen til at bildene er litt hipp som happ, det var så mange mennesker at man ble dyttet i en bane for hvor man skulle gå. Prøvde få med noen kule ting mens man ble klemt forbi.
Under ser du litt fra ONGyoung konferansen. Det var 3 talere som snakket om hvordan de hadde tjent sine millioner, og jeg ble kjempe motivert. Spesielt av den første taleren Kristin, hun snakket mest om at det handler om hvordan du behandler alle rundt deg, enn hvor lenge du har sittet på skolebenken. Jeg som ikke er noe fan av skolen, ble kjempelykkelig over å få bekreftet at det er virkelighet!
Den siste taleren hadde fått noen ungdommer til å danse og dra han opp på scenen "mot sin vilje", men etter dansen var slutt må jeg desverre si at interessen min også tok slutt. Det var ikke hans feil, men heller all den gratis vin'en jeg så gladelig tok imot gjennom dagen.

#ons #ongyoung #blog

0 kommentarer

Min Onsdag med et par glass vin, på ONS messe i Stavanger

 • 27.08.2014 - 19:30

Hei kjære lesere :) 

Dette blir ett veldig kort innlegg. det er fordi jeg har fått i meg "ett par" glass vin ikveld, og skal snart på ylvis konsert i sentrum. idag har jeg hatt en utrolig dag på ONS og fått være med på youg proffesionals konferanse som har gitt meg utrolig mye inspirasjon i jobb livet. Jeg skal skrive mer om dette i morgen ettersom min hjerne er litt slow akkurat nå.Hvis du ønsker kan du like facebook siden min HER HER HER for å få insta uppdate når jeg poster noe nytt på bloggen.

#ons #blog #onsyoung

2 kommentarer

Vi ligger ikke sammen lengre...

 • 26.08.2014 - 12:03

Det er utrolig trist, men også veldig deilig igrunn. Det har gjort min hverdag bedre, det er lettere å sovne + sove GODT ikke minst!

Jeg og T sover ikke sammen lengre. Eller vi sovner sammen på sofaen, så går den som våkner først i senga, og den andre får ha sofaen. Nå som vi har stor ny sofa er den like godt å ligge der som på soverommet. Det er som regel jeg som våkner først mellom 2 og 4 på natten og kryper inn på soverommet. Tror T liker det best sånn, han er så glad i TV ennå han har øynene lukket.

Grunnen til dette er enkel, vi bor i en liten kåk med soverom som det minste rommet. Så vi har ikke plass til større enn en 120cm seng hvis vi vil at døren skal kunne åpnes og lukkes. Og med ny sofa i hus ble det fort populært å sove i den. Det hele skjedde egentlig veldig naturlig, det er ikke en avtale vi har kommet fram til. Jeg har selvfølgelig uttrykt meg for T over hvor mye bedre jeg sover nå som jeg får heele senga alene. Og han synes det er greit å fortsette i samme banen inntil vi har en større seng. Det er veldig deilig å være singel på natten, og å våkne på et kaldt rom av at en liten snik kommer opp i senga mi for mårra kos <3

Og hvis du lurer på hvordan det går med dietten, så fant jeg et bilde på instagram som beskriver det best. Ja jeg finner mye bilder på insta, masse inspirasjon å hente der! Jeg heter forresten @stinusn der.


 

#blog #sove #sulten #diett

11 kommentarer

Dag 4 på detox diett

 • 25.08.2014 - 18:03

Jeg har så lyst på macDonalnds! OMG! Give it to me! Huff nei, etter helgens katastrofe diett ble det knall hard start idag. Lørdag var jo lørdag, så da får jeg spise hva jeg vil. Det har mamma sagt. Også kom søndag, da var vet kaffebesøk hos besteforeldrene til T. Da sier det seg selv at det ble mye gode kaker og boller. <3 Alle bestemødre er så flinke til å bake! nam nam nam! Så da ble det kaker til middag og kvelds...

Idag ble det nesten kake igjen. Hvorfor skal alle ha kakeselskap akkurat når jeg er på Detox? Idag fikk bedriften ny kontrakt med et selskap, så da ble det kake. Men heldigvis var det handlet inn fabrikkert kake som smakte likeså. Med min trente kaketunge etter nesten 4 års erfaring på konditori er jeg blitt ganske kresen. Så idag ble det bare en smak, også resten av stykket i søpla. Sorry jobben! Men jeg har heller ett par kviser mindre. Pluss det ga med skikkelig selvtillit i dietten min å klare å hive den i søpla.


Kjøpte meg ny topp i helgen, tok den på i mårrest uten å tenke noe mer på det. Kom på jobb med MEGA mye kløft... Det var ganske ubehagelig. Prøvde skjule den så godt jeg kunne. Måtte seff ta denne snappen da.

I helgen har jeg også funnet min nye tatoverings heltinne. Vurderer sterkt å fortsette på foten min å bare fylle den helt opp. Det ser jo helt insane ut! Pluss jeg kan ta alle tatoveringene jeg har tenkt på i alle år, uten at det blir "for mye".
#blog #detox

0 kommentarer

Dag 2 på detox diett

 • 23.08.2014 - 21:35

Jeg var kjempe giret til å starte på kuren, og klarte det hjempebra i 1,5 dag! :) *stolt* 

Men idag er der lørdag, og jeg har som fast regel mamma har lært meg, at da får man spise hva man vil. Så idag ble det biffburger med brød! Ånei, det er vartfall fyfy...Skulle liksom drikke noen flasker vin idag, så da måtte jeg ha noe skikkelig i magen. Men hadde salat på da, det teller jo litt? Uansett, tenkte oppdatere bildet etter 1 uke, også det siste når jeg har fullført på 2 ukers merket. 

Som vanlig har jeg inntatt min yndling glass, som er på gulvet foran tv'en.

Planen idag var egentlig 30 års dag til et søskenbarn til typen min, men så ringte svigermor og gidde beskjed at 2 av x'ene til kjæresten min skulle møte opp på festen. Ettersom de ikke har noe mellom ørene, og er kjent i mitt hode for å være ganske blåste og ute etter bråk i fylla. Så vi valgte å stå over. Ble ikke noe drama ut av det, vi satte bare som status på facebook veneten "not going", gidder ingen konfrontasjon med bursdagsbarnet om at familie er viktigere og bla bla bla... Han må få invitere hvem han vil til sin bursdag. Så nå sitter vi her å koser oss med masse god mat, godteri og gaming <3 Koselig det også, selvom det ikke ble noe bursdags feiring på oss denne helgen, sitter ikke vi å sipper med leppa. TTYL <3

Kontakt Silje på Silje.torland91@gmail.com for mer info om detoxen jeg er på nå.


 

 #blog #lørdag #bursdag #drama

0 kommentarer

Jeg prøver Detox i 14 dager

 • 21.08.2014 - 18:16

"Frk. Sjokolade, brus og grandiosa hver dag" skal begynne på detox. Hvem hadde trodd det? For meg er det viktig å få fram at dette ikke handler om å gå noe spesielt ned i vekt, men heller å bli fornøyd med det jeg ser i speilet. Jeg har som personlig regel at jeg aldri veier meg i de periodene jeg føler meg tykk (ja tilgomed tynne jenter gjør det avotil). Det gjør jeg for å unngå at vekt skal ha noe med kroppsbildet mitt å gjøre. Jeg fokuserer heller på det jeg ser i speilet.

Det som får meg til å tro at jeg vil klare dette, er at jeg jobber mot ett enkelt mål som er oppnåelig. Og det er virkelig nøkkelen til å klare en så stor endring i matveien. Jobber du bare mot å bli tynnere blir du jo aldri ferdig. Å passe inn i buksene mine er enkelt i mine øyne, fordi jeg bruke jo den størrelsen for bare noen måneder siden. Finn ditt mål og prøv selv. Ikke at jeg oppfordrer alle til å bli mindre, men om du leser dette så er du jo interessert?

Min venninne Silje selger forskjellige produkter basert på Aloe vera og annet økologisk snacks. Etter flere ukjente jenter tok kontakt med meg på facebook og sa de hadde prøvd denne detox kuren, og at den funker! Så må jeg prøve også. Tilfeldigvis var det fra samme leverandør Silje selger for. Idag var jeg hos henne og hentet pakken som består av dette:

 
2 flasker Forever Aloe Vera Gel
1 boks Forever artic sea (omega3)
1 eske Forever active Probitic
1  boks Forever Fields of Green
1 boks Forever Calcium

+ En handy matboks veske og et hefte med diettforslag og informasjon.
Hvis du skulle ønske å prøve denne detoxen så kan de kontakte Silje på Silje.torland91@gmail.com


Må vell slenge med et "før" bilde for ordens skyld. Håper jeg passer inn i buksene mine igjen om 2 uker. <3

Jeg er kjempe giret på å sette igang! Dro rett på matvarebutikken etter jeg hentet pakken og kjøpte meg plommer, tørket frukt og nøtteblanding, fråsne bær og juice til smoothie, rett i koppen tomatsuppe og kullsyrevann. Dette handler ikke om å la være å spise, men å heller unngå de dårlige vanene mine. Så de første 4 dagene vil jeg gå mest på flytende diett, utenom frukten og nøttene da. Dette er for å få en pangstart, og jeg får i meg mye næring selvom det ikke virker sånn i mengden. Ønsk meg lykke til!

#blog #detox

7 kommentarer

Hverdags-rumpe-triks !

 • 19.08.2014 - 17:47

Jeg fikk en kommentar i forrige uke, på det at jeg går rundt og studerer andre mennesker og at det gjør meg til en dårlig person. Husker ikke alt som sto i den kommentaren, og jeg tenker heller ikke leite den opp for å lese. Personlig synes jeg ikke det gjør meg til en dårlig person at jeg observerer og suger til meg informasjon om hvordan andre ter seg, hva de sier eller hvordan de ser ut. Tvert imot! Det gjør meg til en intelligent, observant og oppegående kvinne. Jeg tar det jeg ser hos andre, og lærer av det selv.

Som på vei fra jobb idag, så tenkte jeg på da jeg var yngre og lengtet tilbake til den perfekte fjortiss rumpa som var der uten innsats fra meg. Jeg trente ikke, og spiste det jeg orket. Men rumpa så ut som det den gjør på de der fitspo bildene idag, bare ikke like stor da. Jeg tenkte på hva som har endret seg fra da til nå. Hvorfor er ikke rumpa mi like fin idag? Jeg trener fortsatt ikke, og spiser det jeg orker. Hva skjedde?

Jo det skal jeg fortelle meg, det som skjedde var at jeg bodde da i 2.etg i mamma sitt hus, og toalettet var nede i kjelleren. Hver gang jeg skulle spise, på do eller ut og inn døren måtte jeg ta trappene. Og de spurtet jeg alltid, hatet å gå sakte i trapper! Jeg gikk også på en skole som lå på toppen av Bjørnevatn, Hvor jeg alltid tok en snarvei rett opp "fjell" veggen med høye kneløft og høy intensitet. Husker godt jeg tok i fordi jeg alltid stoppet på toppen og pustet litt før jeg gikk siste biten til skolen.

Da kommer spørsmålet: Hvordan kan jeg få til dette igjen?
Jeg bor nå i en kjeller = null trapper.
Og jobber i 1.etg = null trapper.


Det desidert vanskeligste med å blogge er å ta bilder. Med en diger kloss av en samsung note, er den utrolig vanskelig å ta de bildene jeg vil.

Svaret er ennå under prosess. Men jeg har fått deler av det for meg ved å observere andre, sammenligne med meg selv, og kommet fram til en løsning. Man skal ikke bare gå i sin egen lille grå boble og se ned i bakken. NEI! Møt øynene til h*n som går imot deg på fortauet. Møt det, og smil! "Smil til verden og verden smiler til deg" som det heter. Jeg har nå smilt til fremmede i flere år, og har aldri merket noe annet en positivitet. Når den fremmede enda svarer med å dra seg utav den grå hverdangs boblen sin, og smiler tilbake, da vet du at du har gjort nok for en dag. Men fortsett likevel!

Ja altså svaret, beklager jeg har det med å snakke/skrive meg vekk. Jeg har funnet noen punkter som skal hjelpe meg å oppnå fjortiss rumpa i en travel hverdag (lat hverdag). Og her er de:

 • Når jeg først finner en trapp å gå i, skal ryggen være rett og helst lent bakover så mye som mulig uten å falle. Dette gjør at rumpeballene strammer seg skikkelig for hvert steg. Takk til Lene Marie som har jobbet i bølgene offshore og funnet ut dette.

 • Når jeg går til/fra bussen og ingen ser meg, eller jeg ikke bryr meg den dagen; skal jeg dra skrittene så lange som mulig uten å bøye knærne. Da kjenner jeg rumpa kliper godt i og det MÅ jo hjelpe littegranne?

 • Siste punkt går ut på å sitte mindre mens jeg er på jobb. Ettersom jeg har en 50% kontor jobb og 50% laboratorie arbeid stilling, er det litt vanskelig, men jeg skal gjøre mitt beste.

Har du noen supre hverdangs-rumpe-triks å dele med meg? Da hadde jeg blitt kjempe glad! For jeg ser nå at denne listen ble litt kort, selv om jeg tenkte heeele veien fra jobb og hjem.


Så jeg ligger her på gulvet å prøver å ta noen bra blogg bilder. Men det blir bare selfies...

#blog #trening #tips #helpme

3 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits