Videoblog: August Haul

 • 30.08.2015 - 16:19God Søndag alle dere ! Som dere vet sliter jeg med at lyden på videoene mine henger etter. Alt er fint, helt til jeg begynner å klippe i filmen. Jeg kommuniserer nå med supporten, så håper jeg finner ut hva som er galt veldig snart.

 

OBS! Husk å sette opp kvaliteten på videoen før du ser den. :)

-Qpgi1w5iek
 

(Annonselenker)

Fra Blush:

Real Tecniques børster i mappe - // HER //

Bare Minerals Mineral Veil - // HER //

Maybelinne "the Nudes" - // HER //

Lancome Hypnose Drama Mascara - // HER //

 

Fra Ebay:

Nose strips - // HER //

NYX makeup setting spray - // HER //

 

 

#blog #blogg #vlog #haul #shopping #videoblogg #video #norge #norway #norwegiangirl #jente #blogger #nettbutikk #anbefaling

0 kommentarer

Nytt IKEA frosjekt

 • 29.08.2015 - 20:22

Hei og hopp! Nå har jeg akkurat kommet inn døren etter en tur på IKEA. Jeg rev ned ett skap tidligere idag, og ommøblerte rommet mitt. Så etter mye a**kissing, fikk jeg T til å kjøre meg. Suger virkelig å ikke ha lappen! Må få tak i ett sånt kjekt førerkort snart.

Akkurat nu ser senga mi ut som det her. Organisert kaos. Du har kanskje fått det med deg, men jeg er neat freak #1. Under her er ett bilde av det gamle skapet jeg knekkte i tusen biter. Og deler av den nye garderoben. Jeg gleder meg nok altfor mye til å sette dette sammen. Liker godt en utfordring, men resultatet er det beste. ♥Her er kroken jeg har ryddet fram til garderoben. Blir gøy å se hvordan det blir! Er alltid annerledes enn hva man har sett for seg. Håper jeg blir fornøyd. Som vanlig kjøpte jeg også masse gode duftlys mend jeg var på IKEA. Men fant denne jeg ikke har dett før ↓. Lukter døds godt, er like stor som to knyttnever og tar seg veldig godt ut på kommoden min.

 

#blog #blogg #ikea #garderobe #nytt #diy #prosjekt #ommøblering #stavanger #forus

0 kommentarer

Nose strips fra Kina review

 • 27.08.2015 - 20:51Her har jeg vært på e-bay igjen og funnet meg noe nytt. Jeg så faktisk en youtuber som anbefalte disse rett etter jeg hadde bestilt de. Så forventningene var ikke helt på bånn. Det står 'Nose strips' på pakken, men det er ingen strips i den, og det er nok gjørmeplastikk til halve ansiktet. Så da smurte jeg bare på.

Det tok litt tid før det tørket, tror jeg smurte for tjukt på. Begynte å dryppe ned på sofaen... Faen... Resultatet ble jeg ikke veldig imponert over, men jeg har prøvd verre masker. Og denne kommer jeg garantert til å kjøpe igjen. Det pga den funker mer enn den koster. Den dro ikke ut noen hud-ormer akkurat, men huden ble heeelt ren og silkemyk etterpå. Kjentes også litt ut som om jeg vokset fjeset, så var litt prikkete noen minutter etter det var dratt av.(annonselenke) Du kan finne de //her.

  

#blog #blogg #nosestrips #blackheadremover #skjønnhet #ansiktspleie #ansiktsrens #ansikt #blackhead #remover #link


2 kommentarer

SE ! Jeg har strikket

 • 26.08.2015 - 18:18

 

Denne genseren er den første genseren jeg har strikket. Den brukte jeg 4 dager på, og jeg gjorde den ett par jul'er tilbake. Nå som høsten er her og de virkelig kjølige temperaturene begynner å komme blir det godt med flere slike. Derfor, med skapet fult av billige strikka gensere fra etc. skal jeg strikke den på nytt. Men i litt mindre størrelse, annen farge og kanskje i crop? Eller en crop og en overlang. Får se hva det blir til. Må handle garn først. Har fått skikkelig strikke dilla igjen.  I ♥ it.

Sorry not sorry jeg har vært litt borte. Er endel rot i privatlivet jeg må ordne opp i. Så plutselig kan jeg bli borte. Men regner med jeg framover vil bruke bloggen for å tenke på noe annet. Så enten blir det innlegg hver dag, eller så forsvinner jeg en uke. Tiden vil vise.

 

#blog #blogg #strikking #strikk #strikke #hjemmelaget #oppskrift #minførstegang

10 kommentarer

Dro fullsjuk Tommy ut i sola

 • 23.08.2015 - 16:57

Håper han syntes det var verdt det. Er ikke så lett å tolke de guttene. Men men, jeg koste meg hvertfall masse masse! Etter å ha sittet inne å sturte med husarbeid hele helgen, var det utrolig asmt å komme seg ut. "Skifte stue" som jeg liker å kalle det. Denne gangen skiftet vi stue til sverd i fjell stranden, så rånet vi byen etter is, etterfulgt av altfor mye takeaway fra kinaen.


Nå kan dere forresten se resultatet av selvbruningen skikkelig. Jeg skal ennå ta en dusj, som er anbefalt etter Shadow tans selvbruning. Dette er for å få jevne ut resultatet skikkelig. Hvis du vil se førbilder, sjekk ut bilder 2 innlegg lengre nede. Hva synes du? Kunne du tenke deg å prøve shadow tans, eller har du allerede testet merket?

- Min nye yndlings smak fra B&J -

- Evig venting på kinamat. Som kom ut med saus som hadde skilt seg. Så tror de glemte "litt" av oss --  I ♥ u guys -

#blog #blogg #sommer #Stavanger #is #sverdifjell #tananger #madla #sola #norge #natur #herligelivet

1 kommentar

Hjemme alene kveld

 • 22.08.2015 - 23:39

Han jeg bor med er på en eller annen pølsefest. Selv har jeg vakthelg. Så Jeg sitter her og venter på at telefonen ikke skal ringe. Hehe :) Nei, håper egentlig det skal komme inn en båt. Dette er min siste vaktuke før jeg havner på NAV. Så overtid er veldig velkommen.

I kveld har jeg spist utrolig mye sjokolade. Jeg har re-descovered Japp. Hadde glemt av at den fantes helt til jeg så den på butikken igår. Japp er seriøst den beste sjokoladen i verden a. F*kk middag og sunnhet. Sjokolade for life ♥ Youtube er også min beste venninne ikveld. Får så sykt lyst til å havne masse ny sminke når jeg ser sminkevideoer. Skal se om jeg klarer holde meg unna 'Sjekk ut' knappen til jeg sovner.

Jeg testet også ut de selvbrunings-hanskene jeg kjøpte fra ebay. De må jeg nesten be alle om å IKKE kjøpe. Elendig. Den raknet i sømmene, og blendet bare dårlig. Føltes som stålull mot huden. Den gikk rett i søppla. Og plasthansker blir hittil det beste jeg har inntil jeg kjøper ny hanske. Sikkler litt på en dyr en fra Australia. Skal vise dere når jeg har fått testet den. Som vanlig fikk jeg øyeblikkelig dyp brunfarge. Nå sitter jeg her i mørket, men dere ser effekten.

 

- ♥ -

 

#blog #blogg #selvbruning #shadowtans #norge #jente #hjemme #alene #harvåpenikkeprøvåranemeg

7 kommentarer

Mater dyrene

 • 21.08.2015 - 19:52

Idag har jeg vært ute i den ekstremt overdrevne vinden. Det er veldig varmt her. Men blir jo skalla av så mye vind det er ute. Linsene krøller seg på øyeeplene og brødet flyger i feil retning. Jaja, lille hamsteren ble mett iallefall. :-) Huff så blek jeg er. Får vel ta å bruk en av de selvbruningshanskene jeg fikk i posten her om dagen. Har kun testet shadow tans 1 gang. Gleder meg til å teste igjen ! Blir så fin farge, og ikke minst mørk. I will show you when it's done. :-)

Hvordan er været der du bor? Dette er det jeg har fått ut av Norges sommer i år. Ellers har jeg jo reist tidligere i sommer, så det er ikke synn i meg.

#blog #blogg #hamster #mat #fugler #mater #eple #dverhamster #and #ender #kvakkvakk

2 kommentarer

Hva kan dette være?

 • 20.08.2015 - 14:57

Da har jeg litt i hemmelighet opphevet ebay forbudet mitt. Det var en litt lang periode der jeg fikk små pakker i postkassen nesten hver dag. Og kjæresten reagerte. Selvom det bare koster noen få kroner og øre per ting, så adder det seg fort opp når man ikke klarer å slutte trykke KJØP. Denne gangen var det ting jeg trenger og kommer til å bruke. Eneste nedsiden med ebay er at man kan ikke kjøpe ting man trenger umiddelbart. Men hjelper på med noen uker å bestille fra UK istedenfor Kina. Denne gangen kom det fra begge land, like fort. What ?! O.o
 

(annonselenke) Disse utrolig søte små til å jevne ut contouren din finner du //her//.

(Annonselenke) Lignende hansker som disse koster lett 160-500 kr per stk. i butikk. Men fant de for 24kr //her. 

#blog #blogg 3ebay #shopping #internetthandel #internettbutikk

2 kommentarer

Facial Monday

 • 17.08.2015 - 20:51

Idag har jeg endelig tatt ansvar for den skitne huden min. Det er så utrolig lett å bare vaske av seg sminken hver dag, and go to bed. Men.. det blir ikke noe bra resultat etter tid. Jeg er egentlig flink til å dyp rende huden en gang i uken. Men etter ferien sklei det bare helt ut. Så dette gjorde jeg etter jobb idag:Først stikker jeg trynet ned i en ansiktsauna i ca 10 minutter. Når sminken har begynt å smelte og porene er åpne, angriper jeg med ett lite verktøy. (Bilde lengre nede). Deretter sauna'er jeg trynet i 5 minutter til, også kommer ansiktsmasken på. Jeg bruke sjeldent èn maske i hele fjeset. Der jeg har hudormer og annet nasty shitt, bruker jeg dyprensende gjørme. Fuktmaske der jeg er tørr, og der jeg har "normal" hud, bruker jeg en clense som ikke er like intens som gjørmen. Jeg lager forskjellige kombinasjoner for hver gang. Denne gangen ble det disse 3. (Bilde lenger nede)

Sjekk forresten ut de fine blomstene jeg fikk av jobben. :-)

#blog #blogg #facial #ansiktspleie #ansiktsmaske #blackheads #ansiktsauna #sauna #damp #pleie #skjønnhet

0 kommentarer

Ny topp

 • 15.08.2015 - 16:24

Nå har jeg leita etter denne toppen lenge. Eller, har ventet på at den skule falle i hodet på meg. Men det gjorde den ikke. Idag dro jeg på kvadrat, og i 3.butikken fant jeg den. Fant den egentlig i den 1. jeg gikk inn i. Men den var bare i for liten eller for stor størrelse. Bikbok er heldigvis veldig flink til å holde seg oppdatert på trender, og tar inn ekstra i de mest kjøpte størrelsene. Har jeg lagt merke til. Så nå har jeg den. Dagens moralpreken fra smarte Stine ; Ikke gi opp, gå ut og gjør det du må for å oppnå drømmen din.

#blog #blogg #topp #bikbok #kjøp #shopping #smartestine #moralpreken #mote

15 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits