Hvordan det føles å bruke briller

 • 30.09.2014 - 11:10

Jeg har veldig dårlig syn, og i den sammenheng må jeg selvfølgelig bruke briller. Til vanlig bruker jeg bare enormt sterke linser, men når jeg sitter foran PC'skjermen må jeg også bruke briller oppå der igjen. Selvfølgelig er jeg kjempe dårlig på å huske de, tar de kun på når jeg kjenner det svir i hjernebarken. Uff livet er tungt.

Her sitter jeg hver dag og kokkelurer med grafer og regneark. Blir fort litt sliten i øynene, også må jeg ta geek-transformation. None dager, spørs på håret å sminken, ser jeg ut som en sexy lærer frøken. Derfor kunne jeg aldri ha jobber på en skole, elevene hadde ikke klart å konsentrere seg. Eller så hadde de overarbeidet seg med lekser for å imponere meg.

Eneste man kan si noe negativt om her, er at unnerleppen min er for liten for overleppen min. Gleder meg sinnsykt til å fikse på den i julen! Er faktisk noen gode ting med å reise til Kirkenes utenom å møte familien. Byen er ikke heelt håpløs, men ganske. Tenk om jeg blir å flytte tilbake dit? Hmm, det er noe å tenke på...

#blogg #blog #tenking #geek #brills

3 kommentarer

Hvordan bytte ut sminkekostene dine

 • 28.09.2014 - 15:59

Ettersom jeg har blitt "eldre" og skjønt at man faktisk kan bruke penger og kose seg litt, unne seg noe litt ekstra fint enn det billigste alternativet; Har jeg også begynt å bytte ut sminkekostene mine til prima kvalitet. Etterhvert som hver billige cubus kost har gått i oppløsning, har jeg dratt rundt og prøvd å finne den optimale tilsvarende kosten på det lokale kjøpesenteret. Det har resultert i en god blanding av mac, body shop og gamle cubus koster.


Esj gammel dritt kost!

Idag var det bronzer kosten min fra IsaDora(cubus) som gikk opp i limingen. Heldigvis for meg er jeg ikke idiot. Jeg så dette komme og har bestilt meg en super fjong kost fra Ebay: Gleder meg til den kommer :) I mellomtiden får jeg bruke en dum plastkost fra kriste lageret mitt. Jeg er imot pels og sånt, men koster med ca50% ekte hår, gjør en enorm forskjell på sluttresultatet av trynet. Det gjør meg kanskje til en hykler?

Jeg bytter ut en og en, fordi å kjøpe et helt nytt sett med dyre koster har ikke en fattig lærling rå til. Og det å ta seg tid til å skape et unikt sett av det beste fra de beste, er mye bedre å sitte igjen med.

Dette er en kost fra Guerlain, og er av skikkelig kvalitet. Kjøp den i norske butikker for 400-500kr, eller finn den på ebay som meg for en 100lapp. Akkurat denne røde kosten er limited edition, den finnes vanligvis i rosa.

LINK LINK LINK


 

#blog #blogg #sminkekoster

1 kommentar

Vi har vært på McDonalds (Bilde fortelling)

 • 27.09.2014 - 21:15

Vell, vi dro på Mc'en igjen for 4.dag på rad. Her er vi hæppi som vi alltid er når vi får posene med mat. Klipp og lim har jeg fortsatt ikke hørt om. Liker når alle er på sitt beste. Måtte innom kiwi og plukke opp masse gamer-drikke. Blir gaming med WOW og Sims idag på oss.

T blir helt i lykkerus over å ta med seg flere dagers måltider i mcDonalds inn døren. ^

I skrivende stundt har jeg og pus blitt enige om at vi ikke orker være viralt sosial engang. Vi gjør et unntak for bloggen, den har så og si enveis kommunikasjon så det tåler vi. Føkk verden, vi sitter her og surmuler med nuggets og dipp. 
#blog #blogg #McDonalds #gaming

0 kommentarer

Ansiktsauna mot kviser

 • 25.09.2014 - 09:08

Jeg har vært plaget med uren hud helt siden jeg flyttet ned hit til storbyen, med den urene luften og alt flygestøvet. Igår la jeg med ned på sofaen som vanlig når jeg kom jeg, og T kom helt opp i trynet på meg. "Har du fått masse kviser?" spør han. "Ja, men jeg ønsker meg en sånn her til Jul" svarer jeg og viser han en damp maskin til ansiktet. Vi ble enige om at kvisene trenger jo ikke vente helt til jul, så vi heiv oss i bilen og kjørte ut på oppdrag.

Fant ut at Lefdal må jo være en bra plass, der har jeg funnet alt annet skjønnhets elektronikk jeg trenger billig og bra. Og jeg fant, jeg tok, og dro hjem. Fant også en dunge med filmer til 10kr, så da ble 3 nye zombie filmer med oss hjem. Vi begge elsker zombier <3

Jeg synes den virket veldig bra, den er som en liten vannkoker under noen ventiler som sprer dampen. Dette er ikke noe svada en eller annen person har sittet og funnet ut av kanskje virker. Nei, dette er vitenskap! Varme får ting til å utvide seg. Og i denne sammenhengen vil vi at porene skal åpne seg, og det gjør de. Etterpå hoppet jeg i dusjen og skrubbet trynet med en skrubb-krem. Idag føler jeg meg utrolig fettfri. Dette kommer jeg til å gjøre kanskje 2 ganger i uken framover, det er litt gøy + man slipper å gjøre noe mere enn å lukke øynene og stikke hodet nedi.


Sauna selfie Y

 

#blog #blogg #sauna

5 kommentarer

Hvorfor jeg er så sur !

 • 23.09.2014 - 14:20

Jeg vet ikke hvordan jeg helt føler meg. Selvfølgelig havner alle de dårlige nyehtene og stresset samtidig som eggløsningen min... Perfect!

Det som skjer akkurat nå, og som det "bråket" jeg snakket om tidligere handler bare om at jeg må flytte. Det er egentlig ikke noe big deal, men jeg har flyttet 6 ganger de siste 3 årene, og nå blir det altså flytting nr.7 L Det gjør meg totalt ulykkelig. Eller det + eggløsningen gjør meg totalt ulykkelig.

Flytting er ikke noe gøy, første gang jeg flyttet fra Kirkenes til ned hit var ikke så mye problem. Men for hver bolig jeg har bodd i har jeg også kjøpt nye møbler. Nå har vi nettopp kjøpt ny-diger-kose-sofa, og den var ett helvete å få inn i kåken. Nå må vi ta den ut igjen også?!? Og inn igjen der hvor vi flytter. I tillegg planlegger vi å kjøpe egen bolig iløpet av neste året. Da må jeg flytte IGJEN! Kan vi ikke bare kjøpe bolig NÅ? L

Som jeg har nevnt tidligere er jeg også utrolig nøye på ting, og jeg liker ikke å få andre til å gjøre ting for meg. Helt ærlig føler jeg ingen vil gjøre en like grundig jobb som meg. Derfor har jeg og T flyttet så og si uten hjelp alle gangene. Når det kommer til vaskemaskiner og div jeg fysisk ikke kan flytte på, så har vi fått hjelp ja.

Her er altså det flytteplanen  2011-2015:

2011            Kirkenes - Annette (En venninne jeg fikk bo med til jeg fant noe eget).

                    Annette - Stavanger, bofelleskap

2012            Stavanger, bofelleskap - T sin mamma

                    T sin mamma - Leilighet på Tau

2013            Leilighet på tau - T sin mamma igjen

                    T sin mamma - Der vi bor nå

2014            Der vi bor nå - ???

2015            ??? - Egen bolig!

Jeg blir så sliten av å tenke på det. For de som skulle lure om julegaver, så er det bare å sette penger rett inn på sparekontoen min. Jeg vil kjøpe hus NÅ.

Må vell også nevne grunnen til at vi har bodd hos T sin mamma. Vi har brukt gjestfriheten hennes som et mellomledd for å slippe å betale på 2 husleier samtidig mellom flyttinger. + T er ekstremt mamma dalt, så han pushet veldig for det. Nå ville han gjøre det igjen, men jeg sier IKKE HELVETTE.
#blog #blogg #sadselfie #vilikke

1 kommentar

Hva skjedde egentlig i helgen? Videoblogg

 • 21.09.2014 - 15:27

Jeg har vært i bursdagsfest, som tok litt tidlig kveld. Men for meg gjør ikke det noe, man trenger ikke alltid å farte ut på pub-runde for å ha en vellykket kveld! Spesielt ikke om man har type, da blir det bare slitsomt å avvise alle "frierne", og de lengtende blikkene til eldre eller større menn er bare unødvendige. Jeg trenger ikke gå på byen å få bekreftelse på at jeg er pen eller interessang, jeg har en type hjemme i sofaen som forteller meg det om jeg spør... Haha :)Jeg og Silje tilbragte kvelden med vin, gamle bilder og masse latter. Vi tuller alltid rundt som to hundevalper. Helt ustyrlige! Alle i nærheten vil bare hive oss ut i hagen og la oss herje ifra oss uten å forstyrre de. Heldigvis er vi begge ganske Bitch, så den stakkars mannen til Silje og kompisen hans måtte bare finne seg i å høre på den musikken vi ville høre, og bli overdøvet av latteren vår. Men hva så? Man har bare bursdag en gang i året!

Hvis du vil lese hvordan Silje opplevde kvelden, kan du lese om det HER.

Uansett, etter vi hadde ledd oss lurvete av hvordan vi så ut på ungdomsskolen, satte vi oss på dass for å gi guttene litt fred. Vi er faktisk litt snille. Vi lagde en video blogg, tror den har en fint slør av vin over seg. Du må bare se å dømme om du vil; (Y)


#blogg #videoblogg #søndag #vin

1 kommentar

Silje fyller 23 år !

 • 19.09.2014 - 19:20

Idag skal jeg feire b.dagen til min gode venninne Silje, og hennes mann Peri. De har bursdag bare noen uker fra hverandre, så de slår sammen begge til én fest :) Synes det er kjempe kjekt! Men mitt fokus kommer til å ligge på å gjøre det kvinnelige bursdags barnet fornøyd ikveld. Jeg blir mest sannsynlig å oppdatere insta'en iløpet av natten. Så følg med om du vil på @STINUSN

Grunnen til at det ikke har blitt så mye blogging så mye i det siste, er fordi det er så mye på gang i livet mitt akkurat nå. Når alt er over og jeg ikke trenger tenkte på hvem som ser hva jeg skriver her, kommer jeg ut med deler av historien, hvis ikke hele. Spørs hvor mye den andre parten velger å drite på meg. :)

Ha en god Fredag alle <3
#blog #blogg #bursdag #bdag

6 kommentarer

Min livskrise

 • 17.09.2014 - 12:12

De fleste har hørt om midt-livs-krisen. Det er noe alle opplever et sted mellom en alder på 40-60 år. Standarden er at en mann i midt-liv-krise kjøper seg motorsykkel eller annet dyrt leketøy, bygger seg en ungkars bolig i kjelleren og prøver ta igjen det han føler er tapt. Kvinner forlater som regel mannen sin, endrer mye på utseende og tror dette skal ta igjen det de tror er tapt. Dette gjelder selvfølgelig ikke alle, men slik blir det framstilt i media.

Jeg har den siste tiden følt en slags skygge over skuldrene mine. En tung kappe dekorert med tunge steiner og illeluktende sjøgress. Den vil ikke forsvinne, og den kom fra ingenting. Igår gikk det litt opp for meg hva dette kan være, jeg har vært veldig redd for at den aldri skal forsvinne. Men som midt-livs-krisen, så tror jeg kvart-livs-krisen min vil forsvinne.

Kvart-livs-kristen består av en lang liste med bekymringer. I begynnelsen er kappen lett og har bare noen små steiner på seg. Jeg ser mulige løsninger og lager framtidsplaner som skal få meg ut av grøfta. MEN idet jeg forsøker å sette liv til planene mine, undersøker hva som faktisk er mulig og snakker med profesjonelle. Så skjønner jeg at dette er faktisk helt umulig. For de som kjenner meg, nei dette handler ikke om at vi ikke får kjøpt oss bolig ennå. Det er heller er kombinasjon av mange småting og mye jeg vet ikke.Alt håp forsvinner, verden blir grå. Øynene mine blir blanke, det har de forsåvidt vært en god stund. De er ikke blanke pga tristhet, jeg er ikke trist. Blir liksom bare tom. Øynene blir blanke av all gjespingen. Jeg får ikke nok søvn, jeg får ikke nok mat, eller riktig mat. Trening hjelper litt, men omså hvor fitt jeg skulle bli vil ikke det heller få meg nærmere mine mål.

Nå sitter jeg her i lunsjen på jobb og prøver å få ned noen ord på det jeg tenker.. Maten smaker papp, vet ikke hva jeg i det hele tatt gjør her. Verden er forferdelig, ingen bryr seg om hverandre. Hvorfor slutter jeg ikke, og reiser til en øy ute i stillehavet og bare lever livet som naturist? Nei, fokus! Dette kommer til å gå over. Håper jeg... I det minste skal jeg fullføre læretiden og få det fagbrevet, i tilfelle dette går over er det godt å ha.

Jeg så denne videoen idag og ble overbevist om at tankene jeg har ikke er grunnløse; Verden er forferdelig å leve i. Akkurat nå har jeg intet ønske om å noengang sette et annet liv til verden, den er for stygg. Mamma ikke føl noe ansvar fordi det var på din vegg jeg så denne. <3


#blog #blogg #meningenmedlivet

6 kommentarer

Jeg skal aldri drikke igjen!

 • 14.09.2014 - 12:34

Vet ikke engang hva jeg skal skrive om natten som gikk. Det var egentlig bare føkka. Ingen var i samme humør, og det første til mega krasj. Lise og jeg ville drikke og ut å danse, men Lise klarte ikke bli full. T ville spille gitar og ha privatkonsert for alle. SH (en annen kamerat), ville spille kort med oss og var med på å prøve å finne dansefoten til Lise i bunnen av  flaska.

Kvelden startet med monopol, jah det var kanskje ikke en god ide. Jeg som alltid har rett, sa vi heller skulle spille "say anything" men ble nedstemt. Så det ble dårlig stemning helt fra starten av. Etter monopolet ble kastet ut vinduet, og mat var konsumert var det avgårde til sentrum å besøke SH. Der spilte vi kort og hadde det kjekt. Lise og jeg stakk ut på bargaten når det ble narsj-spill tendenser hos SH. Det var forsåvidt veldig gøy å rave rundt i gatene i Stavanger med Lise.

Først etter en liten masse krangel i taxi kø som vanlig, tok vi turen hjem...  Det dukket 2 16 åringer opp på døren. De sa de hadde gått seg vill og ville inn og få litt vann og varme i seg. De hadde visst gått rundt i flere timer. Snill og gjestfri som jeg er, ba jeg de reise til helvette og komme seg vekk fra ytterdøren vår. Men de klarte å mase seg til å få komme inn. Jaja, de fikk vann, tepper og masse knall gode råd om hvordan de skulle komme seg hjem. Men nei, de skulle sove i skogen. Da ble det en liten krangel og diskusjon med de også. Bah, hater kvelder som bare er fylt med drama. Jeg vil jo bare danse og ha det gøy med jenta mi!

Så nå sitter jeg her, hodet mitt har doblet i størrelse og verdens største edderkopp sitter på badevasken min og hindrer meg ifra å bruke toalettet. Jeg skal ALDRI drikke igjen!
#blog #blogg #neveragain

5 kommentarer

Jeg har shoppet! (igjen)

 • 12.09.2014 - 18:39

Idag var det avgårde til Kvadrat rett etter jobb. Hadde nemlig livsviktige ærender. På handle lappen stod det:

 • Pizzabunn 
 • Polet
  - 0,5 l sprit
  - Amarula
  - Vin
  - Vin
  - Vin
  - Vin 
 • Fres 
 • B.dag gave til Silje

 Da jeg kom hjem hadde jeg fått 2 uventede pakker i postkassen :O Det er lenge siden jeg har bestilt noe fra ebay nå, så det var spennende! Jeg fikk en bok og en krem. En bok sendt fra mamma <3 Den handlet om hekling for nybegynnere (meg). Imorgen kommer forresten Lise som vant øyenvippene på besøk. Gleder meg som en liten unge til å holde rundt henne!

Nye bøker lukter helt himmelsk!

Jeg måtte selvfølgelig plukke med meg noen BH'er siden de endelig hadde noen i min størrelse. Og noen trusen i min "nye" størrelse. Nå ble det mange kjedelige bilder, men saken er; at jeg er veldig lykkelig om dagene. Så jeg har ikke så mange tanker og konspirasjons teorier i hodet for tiden. Beklager kjære lesere, men jeg blir nok deprimert om en liten stund. Ca rett før jeg skal hjem, når lengselen er sterkest. Men om jeg når 100 likes på facebook siden min innen søndag, så skal jeg belønne dere med bilder av hvordan disse BH'ene ser ut på, og hvorfor jeg synes de er best.

Jeg "jobber" som produkttester, så denne gangen fikk en jeg face cream. Den skal jeg teste i 1 uke, så skal jeg sende inn en anmeldelse. I tillegg til å få en gratis tube krem, får jeg også en gave når de har mottatt min anmeldelse av produktet. Kjekt? #blog #blogg #shopping 

5 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits