Oppdatering

 • 23.09.2015 - 18:44Hei :)

Nå har jeg vært opptatt denne uken med opplæring i den nye jobben min. Det er litt lengre dager enn hva jeg er vant med. Og en helt annen måte å jobbe på. Derfor har hodet mitt vært fylt med nye inntrykk, og jeg er ganske klar for senga når jeg kommer hjem. I tiden framover vil jeg fokusere mye på jobb, og bloggen blir satt ganske på sisteplass. Håper ingen blir altfor skuffet over dette. Men bloggen er jo faktisk en hobby, bloggingen kommer når jeg har overskudd og ekstra inspirasjon. Jeg er kjempe glad i alle leserne mine! Om dere vil slippe å sjekke bloggen min hver dag, så kan dere like facebook siden min og få på veggen deres når noe nytt har kommet ut.

Beste Hilsen
Smarte Stine 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

#blog #blogg #blogger #jobb #arbeid #opplæring #hektisk


2 kommentarer

Video: Min første unboxing

 • 19.09.2015 - 18:59

 Min første glossybox. Sorry for mine shaky hands. Har drukket litt for mye koffein i mårrest. Håper videoen faller i smak. Jeg liker godt å åpne esker og dele med dere hva jeg finner. Fant forresten ut etterpå at den BB me kremen er for håret.. Haha :D Så feil kan man ta. Har også ganske dårlig fokus ordna tydeligvis. Men man lærer for hver gang.

 Klikk på ett av bildene under for å komme til siden deres.

 

#glossybox_norway #glossybox #unboxing #blog #blogg #blogger #norge #vlog #videoblogg

0 kommentarer

Jeg er ansatt

 • 18.09.2015 - 15:41Hallo venner :)

Som dere kanskje ikke vet, mistet jeg jobben og kjæresten ganske samtidig. Idag startet jeg dagen med å deppe drikke. Vin til frokost og lunsj. Så tok jeg den sørgelige turen til NAV aka. sosialkontoret. Jeg gikk meg vill og vandret rundt i Sola sentrum til jeg var nesten edru. Så fant jeg fram. Og når jeg står og venter på bussen hjem, hva skjer? Jo min nå nye sjef ringer og forteller at han ønsker å ha meg med på teamet! Super duper uber nyheter. Jeg har hatet å være sosial hore, hente ut igjen skattepenger som gjerne skulle vært brukt til annet.

Til alle som hater NAV'ere: Slapp av! Jeg fikk bare med meg 1700 kroner. Så får ikke betalt husleien engang denne måneden. Jeg ødela ikke for deres barn eller eldre. Relaaax. Fikk litt piss av en venn pga dette, så tenkte bare gi beskjed til de som måtte tenke det samme.

Slik har egentlig livet mitt vært hver gang jeg leter etter ny jobb. Hvis jeg får intervju, har jeg hittil alltid fått jobben. Er invitert på 2 nye intervju også, som jeg nå må si at jeg ikke kan komme på. Og jeg er IKKE lei meg.

 
Bildene er fra rett før jeg dro på intervju.

#blog #blogg #ansatt #anettmeg #intervju #nailedit


8 kommentarer

Vlog: Hente pakke i posten

 • 16.09.2015 - 18:08

Hvis du har lyst å gjøre meg kjempe glad, så kan du trykke på knappen over overskfiten her, og stemme på meg til Nordic blogger "peoples choise award" Husk å skru på full HD ;-)

 

Lol jeg gikk faktisk 5 km tilsammen til og fra posten. Ikke rart jeg ble døds tørst.

 

#blog #blogg #vlog #videoblogg #youtube #meg #norwegiangirl #scandinavia #tananger #postennorge #posten #gåtur #arbiedsledig #intervju


5 kommentarer

Videoblogg under redigering

 • 16.09.2015 - 15:42

Da prøver jeg meg igjen på å bruke dette Pinnacle programmet som bare fusker.. Men skal prøve så godt jeg kan å få lyden til å bli litt ok. Ikke at jeg kan bestemme. Men merker at om jeg er litt ekstra tolmodig med Pinnacle så vil det ikke blir like bad. Wish me luck!


Trykk på bildet :O

#blog #blogg #videoblogg #vlog #inthemaking 

0 kommentarer

11 timers date #ooy

 • 13.09.2015 - 12:48

Dette ble litt kjappe bilder før jeg skulle løpe til bussen. Synes selv man kan lese stress faktoren i øynene mine her. Hehe. fikk ikke tid til å ta de "perfekte" bildene. Men det ble godt nok. Skjørtet jeg har på meg kjøpte jeg for over 1 år siden, og har ennå ikke brukt det. Ettersom jeg har gått ned igjen til å bruke str. Small, så var dette fror stort. Men hva hjelper IKKE hårnåler til? De holdt skjørtet på plass over navlen. Og holdt hele kvelden.

Daten startet i luksus salen på Stavanger kino. Etterfulgt av en tre retters hos Big Horn steak house. Nam nam! Triller ut fra resturangen og inn på Cardinalen, etterfulgt av flere andre puber. Kom oss hjem i 3 tiden med nattbussen. Det gikk nok litt mange tusen på denne kvelden. Men men, det er ikke så ofte man koser seg på fælt :) #singelliveterikkesåille Det var verdt det forsikret daten min seg om. Akkurat nå sitter jeg her hungover, og har nettopp ryddet kjøkkenet. Det er noe jeg liker å gjøre dagen derpå. Alle andre dager er å rydde kjøkkenet en tvang.

#blog #blogg #photoshopskills #klippoglim #minspesialitet #date #datenight #uteliv #stavangerby #stavanger #ootd #tan #shadowtans #shadowtansnorge

 

4 kommentarer

Tar en vegetar middag

 • 11.09.2015 - 19:40Hei dere! Lenge siden nå? Vet ikke helt jeg. Dagene surrer og går i ett sett når man ikke har noen fast plan. MEN! Jeg kan meddele at jeg har fått meg ett intervju. Så nå er det bare vente til dato'en kommer og se hvor det går. Men jeg ser ikke hvorfor de ikke skal velge meg. Det skal endel til for å måle seg med min selvtillit og "stå på jeg skal fram" jobb innstilling.

Ellers, idag tok jeg meg tid til å marinere søtpotet. Liker at det ligger noen timer før jeg baker de, slik at de blir ekstra juicy. Nå er jeg og T stapp mette! Og hva er ikke bedre enn det når ingen dyr måtte dø? Ikke direkte iallefall. Hva vet vel jeg.

På menyen idag sto det: Marinert og bakt søtpotet med mais og hvitløksmør. Hint av sitrus. Wok grønnsaker og vin attåt.

 1. Bruk den super skarp kniv(søtpotet er som å skjære i stein) og kutt opp poteten i ønskede størrelser.

 2. Hell på olivenolje, eller annen nøytral olje.

 3. Hiv på noe salt og annet godt du måtte ønske av krydder. La marineres kaldt i minst 1 time. Helst over natten.

 4. Pakk inn i porsjoner, eller ha alt i ett. Stekes ved 220°C i 20-30 minutter. Server rett fra ovnen. Legg ved noe grønnsaker eller ass. salat. Gerne noe ost i terninger. 

#blog #blogg #vegetarmat #vegeterianer #kjøtt #norskmat #norskegårder #middag #ikkekjeftpåmeg


2 kommentarer

09.09.2015

 • 09.09.2015 - 21:19Da var jeg hjemme igjen. Jeg traff ei jeg kjente fra før, og to til av hvert kjønn + fotografen som jeg ikke har truffet før. Vi gikk inn og ut av dører, sprang i trapper og satt mot veggen og var "kule". Gleder meg til å se hvordan bildene ble. Skal få de beste etterhvert. Det føltest mest vimsete, men fotografen vet jo best så vi gjorde som hun sa.   :-) Det ble bare til at vi lo masse og pratet nonsense. Var rett og slett bare en gøy utflukt fra stua mi.

Jeg fikk også muligheten til å kjøpe meg ny hårolje som jeg trengte sårt. Og bursdagsgave til en liten Sil som snart fyller år. Så slipper jeg å være 24 år GAMMEL alene! :'D

 

Hva har du gjort idag da?

#blog #blogg #fotoshoot #ie #industrienergiungdom #bilder #utflukt #gøy #nyopplevelse


0 kommentarer

Klar for photoshoot

 • 09.09.2015 - 14:16

Super rask oppdatering før jeg stikker ut døren. Venter bare på sjåfør nå. Det jeg skal til er en fotoshoot med fagforeningen min. Vi skal være ett gjeng ungdommer og en fotograf. Mer vet jeg ikke. Så kledde meg casual og var litt ekstra nøye med sminken idag. Så snart får dere se meg på foreningens hjemmesider. Tror du outfit'en min blir å passe?

 
#blog #blogg #industrienergi #ie #fotoshoot #bilder #shoot #ootd


8 kommentarer

Mere fra ebay

 • 07.09.2015 - 17:45

Jepp det er ennå endel ting jeg har kjøpt for en stund siden som detter ned i postakssen. Det tar litt tid å sende fra andre siden av verden. Regner med det kommer med båt, siden det går så seint. Men jeg klager ikke. Er det noe jeg trenger med engang så går jeg i butikken og kjøper det. Dette er hva jeg fikk idag.

Dere som kan dette med å ta bilder. Hvordan får jeg kamera til å fokuser på bare meg, og ikke alt annet i bakgrunnen også?

 

Jeg "fikk" denne gangen 5 par herresokker. Slike som er bra når man går med Vans, som er mine favoritt sko. Slik at de ikke synes så godt som vanlige ankelsokker om du skjønner. Grunnen til at jeg kjøpte herresokker, er fordi asiater er mindre enn oss nordmenn. Så om jeg kjøper dame sokker blir de altfor små. Det er ikke jeg som har unormalt store føtter altså. 

Jeg "fikk" også 2 blokker post-it lapper. Disse tenkte jeg blir kjekke når jeg har travle uker. Da er det bare å skrive på, og henge den på speilet eller hvor enn jeg ikke kommer til å overse dem. Passer nok også godt for de som går skole. 
#blog #blogg #ebay #postit #ukesplanlegger #ukesplan #sokker #herresokker #transkledd #pakke #pakkeriposten

13 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits