Noe jeg savner

 • 28.10.2014 - 17:54

Noe jeg fant ut idag mens jeg satt på bussen, og tenkte på at det ikke er lenge til jeg har bursdag. Er at jeg savner veldig hvordan det var før. At jeg kunne invitere til fest, alle vennene mine kom. Det var alltid noen nye ansikter innom og alle var så glade og kjekke! Bursdagen min har jeg avtalt å feire sammen med min beste venninne Silje, og gubbene våre. God vin og mat, noe artige aktiviteter og litt fylla. Voksen ja! Eller bare kjedelig?

På min forrige bursdag inviterte jeg en vennegjeng jeg nettopp hadde møtt. Jeg hadde akkurat flyttet til Stavanger sentrum, og ble kjent med en gjeng gjennom en kollega. Bursdagen ble en stor fest i en altfor liten kåk. Jeg hadde det så sinnssykt gøy, og kan ikke huske å ha vært så drita-hæppi-klæpp siden. Det får meg til å gå innom tanken om å ha en fest med alle jeg kjenner nå, og la hvem som helst komme ellers. Det er så fantastisk artig å feire bursdagen med en stor gjeng! En og en kommer inn døra og ønsker deg en strålende dag og feiring. Noen tar med gaver og man føler seg litt som en dronning i øyeblikket. 

Uansett, jeg vil ha voksen feiringen min med bowling og fancy mat, men jeg begynner så smått å planlegge en fest i bakhodet.Jesus håre e mye lysere nederst enn på toppen av skallen.

 #blog #blogg #lol #ettervekst

5 kommentarer

Pakke fra Nelly

 • 25.10.2014 - 20:29

Idag fikk jeg pakken jeg bestilte sist fra Nelly. Av gammel vane hadde jeg klart å bestille 2 av plaggene i for liten størrelse. Jeg glemmer ofte at jeg har blitt større. Det er ikke så lett når man alltid har vært en størrelse hele livet. Men jeg husket på å bestille alle de andre plaggene i rett størrelse.

Idag har jeg på meg yndlingsplagget fra pakken. En søt rosa kjole. Den er kjempe fin, samtidig som den er plane nok til å bruke til hverdags. Skulle gjerne vist fram alt jeg fikk, men jeg har så dårlig foto utstyr at det blir bare mega slitsomt. Men du kan se hva jeg ellers bestilte //HER//. 

Jeg er blitt skikkelig bleik, men det hører med å vokse opp på en plass som bare har sol 2 måneder i året. Har ikke helt bestemt meg for om jeg skal ofre det framtidige utseende mitt for å være tan nå, eller bare slappe av å ha porselen hud i mange år til. Hvordan forholder du deg til presset om å være brun hele året? For meg er det et evig dilemma. Når jeg har tatt litt sol føler og ser jeg tynnere ut, så jeg er lykkeligere. Men det er mange baksider, som jeg helst vil slippe i framtiden.

Kjolen finner du //HER//(annonselenke)

#nelly #nlytrend #blog #blogg #ootd

6 kommentarer

Brannslukning

 • 23.10.2014 - 15:44

Idag deltok jeg på brannslukningskrus. Min første tanke var at dette kom til å bli standard "ikke sett stearinlys nært gardiner etc". MEN jeg lærte faktisk ganske mye nytt, og tenkte dele små tips som man må passe på hjemme. Vi fikk også øve oss på å slukke med forskjellige midler:

 • Vann som funker veldig bra på de fleste branner, utenom elektrisk brann og brennende olje. 

 • CO2 som også virker veldig bra på det meste, spesielt elektrisk brann. CO2 gir ingen søl å tørke opp etterpå ettersom det bare er gass. Men vær obs på å ikke få gassen på fingre eller bar hud. Gassen er veldig kaldt om det resulterer garantert i frostskader. Du kan så og si knekke av det fråsne området. 

 • Skum som er anbefalt av de fleste som selger (ikke proffe selskaper), men eks clas olson og biltema selger disse. Det er fordi det er billig for de å produsere. Det er viktig å ikke spare på kronene når det kommer til rednings- og varsling utstyr. Det kan koste deg livet.

 • Pulver kunne vi ikke teste, ettersom det ville skadet lakken på bilene i bakgrunnen. Men pulver er den mest effektive og beste måten å slukke en brann med. Det er anbefalt av brannvesenet å ha dette på soverommet slik at du lett kan forhindre en brann fort som faen.
   

OBS! Prøv alltid apparatene med en liten sprut rett før du peker den mot brannen. Om det skulle være CO2 lekkasje burde du ta på deg hansker slik at du ikke mister fingrene i forsøket på å redde liv.

Når du er våken og noe skulle begynne og brenne, er det lurt å bruke vann, en pute eller et tykt pledd. Ikke slå mot flammen, da blir den større. Legg heller kvelende matreale over flammen. Selv om pleddene dine er av bomull eller plast, så vil de være tykke nok til å slukke en liten brann.

Om en person skulle ta fyr, slukk ført hodet for å redde luftveiene. Her gjelder samme teknikk som nevnt over. Ta jakken din eller det du har tilgjengelig å trykk på flammen. Da vil brannen dø av surstoffmangel. IKKE slå!! 

 

Små ting som er lurt:

 • Ikke spar penger når du handler brannvarslere eller slukkere. Prisen har noe å si på kvaliteten.
 • Brannvarslere varer max 10 år. Kjøp helst varslere med 10 års batteri. Når den da piper om lavt batteri, er det på tide og bytte ut hele apparatet. 
 • Med seriekoblede varslere, kan du koble dine varslere opp med en god nabo sine, når du reiser på ferie.
 • Sjekk stikkontaktene til stekeovnen og varmtvanns-tanken din. Om de begynner å bli brune er de i ferd med å ta fyr. (Dette fordi de alltid står i og suger strøm).
 • Billige stearinlys har ustabil blanding i voksen, og kan spontant bryte ut i store flammer.
 • Når du bruker padder, skal adapteren som suger mest strøm ligge innerst. Ellers vil den suge mye strøm forbi adaptere som ikke trenger like mye, det er brannfarlig.

 

Håper dette hjalp deg også, jeg skal iallefall bli mye nøyere når det kommer til brannsikkerhet hjemme.
Kommer til å sjekke alle disse tingene med engang jeg kommer hjem.

 

#brann #brannkurs #brannsikkerhet #blog #blogg

 

2 kommentarer

Tannlegen ødela tennene mine for livet

 • 20.10.2014 - 18:48

Jeg har endel problemer med tennene mine. Den historien får jeg ta en annen gang. Men kort fortalt hadde jeg tannregulering i 5 år pga jeg mistet to fortenner, det kunne vært forhindret om tannlegen hadde fulgt med på røntgenbildene mine da jeg vokste opp. Leger i Kirkenes, håpløst! Har mange sjokkerende historier derfra, men føler ikke for å dele de helt ennå.

Tilbake til tennene mine: Jeg fant ut når jeg flyttet til Stavanger og gikk til SKIKKELIG tannlege at jeg kunne egentlig bare fått to nye tenner istedenfor å gå gjennom 10.klasse og hele videregående med regulering og smerter som følger av det. Kjeveortopeden som holdt på med reguleringen min viste jeg å ikke være kjeveortoped. hun hadde jukset med papirene, men ble dessverre tatt for sent... :(

Så nå sitter jeg her og tjener 90kr i timen brutto, og skal fikse opp i disse tennene mine. "Kjeveortopeden" har ødelagt tennene mine så mye at jeg har fått flere krater i jekslene, missfarging og utdypninger som drar til seg skitt. Jeg har fått bekreftet at dette ikke kommer av dårlig renhold, noe jeg heller ikke trodde. Men av en dårlig tannlege. Jeg står i stor risiko for å miste tennene mine iløpet av ett par år, hun slet rett og slett så mye i tennene mine at de nesten ikke har røtter igjen. 

Så om du er en stein rik jævel som leser dette innlegget, så er du hjertelig velkommen til å hjelpe meg med regningene. <3
Ja, egentlig liker jeg tannlegen. Man er jo så clean og fresh etterpå! Likevel satt jeg en halv time før jeg skulle ta bussen fra jobb og små svettet. Klarte ikke helt å konsentere meg. Fant ut når jeg kom fram at det jeg egentlig var nervøs for var om bussen skulle havne i kø, eller jeg ikke skulle rekke løpe inn på lege-doen å pusse tennene. Det flaueste jeg vet er å dra til en lege som skal se i munnen eller underlivet mitt, og det ikke er nyvasket. Det er DØDS flaut!

Jeg passer alltid på å være super fresh før jeg skal bli undersøkt i kroppsåpningene mine, så har ikke opplevd å bli flau av det. Men klarer lett å tenke meg hvordan det er å åpne munnen eller spre beina, og legen blir slådd i trynet av stank. Haha! :D det skjer nok oftere enn h*n skulle ønske.

Nå har jeg og den ordnetlige tannlegen lagt en plan, og den er ikke billig. Men den vil få tenne mine til å vare litt lenger. Det at røttene mine er så og si ikke eksisterende kan vi ikke gjøre noe med. Den tid den sorg. Men når de faller ut har jeg ikke lærling lønn lenger, så da blir det lettere.

 

#blogg #blog #tannlegen #gynekolog

15 kommentarer

Date night: Annabelle

 • 18.10.2014 - 16:32

Idag skal jeg på date med min kjære Silje igjen. Vi skal se Annabelle, den der skumle dukken. Etter vi har vært på kino og sett skummel film, pleier vi gå på puben og roe nervene etterpå. Det tror jeg blir nødvendig denne gangen også. Har hørt av de som har sett den, at den er shitt scary!! Så får ta med et par ekstra truser i vesken, i tilfelle jeg pisser på meg. Please folkens; ikke skriv meg noen spolere! Jeg blir like redd uansett, men det er mindre gøy for Silje om jeg ikke hopper i været når det skjer noe uventet.

På bildet kan du se hva jeg klarte raske sammen fra garderoben min. Beklager for mørke bilder, men jeg bor som sagt i et kott i en kjeller, så det er ikke så lett å få lys inn her. Det har også gått ut over pigmenteringen min. Nå er jeg helt hvit, og det passer når man bor i dødens hule under djevelens undersått.

 

 

#blogg #blog #date #kino #annabelle

9 kommentarer

Når kjæresten bryter reglene, må han betale!

 • 17.10.2014 - 18:44

Kjæresten min har kanskje ett problem som er veldig vanlig. Nei han er ikke impotent, haha! Saken er at han ikke klarer holde seg unna sosiale nettverkt når han har drukket. Han er ikke dum, men avogtil kan dårlige ideer se ut som gode ideer etter ett par glass... Dette tror jeg de fleste kan kjenne seg igjen i, og ha gjort en gang i tiden, eller ennå gjør fra tid til annen?

Det gikk litt for langt en kveld, og dagen etter våknet han og så ut som om han hadde sett ett spøkelse! Som den snille dama jeg er, går jeg på PC'en hans og sletter alt det flaue så han slipper å se det igjen. Men jeg klarte ikke dy meg for en liten face rape:

Så idag da jeg hadde shoppet litt, og savnet den perfekte oversize frakken for å fullføre min nye look, kom jeg på dette. Jeg ser forsiktig bort på T og spør om han husker da jeg skrev den statusen om fylla og 1000kr. Han husket det, og skjønte fort at jeg ville kreve inn gjelden. (Ja det skjedde igjen en gang etter jeg skrev statusen). Må vell også slenge med at han var enig i det etter han oppdaget facerapen. Og takket meg for å ha ryddet opp i vaset og smurt over. :)

Nå er denne døds digge frakken på vei hjem til meg:


Du kan finne den //HER//

#blogg #blog #kjæreste #newcoat

8 kommentarer

MEGA salg på nelly

 • 17.10.2014 - 11:38

Ikke sponsa, men kan kanskje sees på som reklame/annonselenker. Ville bare vise deg hva jeg bestilte fra det store salget. Legger også ved linker hvis du vil finne like plagg. Jeg er veldig inspirert av den flørtete klesstilen til Sophie Elise, så alt jeg mangler nå er en lang fin rosa kåpe. Jeg er klar over at disse klærne kanskje blit litt fråsne å gå i på vinteren, men jeg har en plan. Har nemlig bestilt en hel haug med lårhøye sorte sokker fra ebay. Med en lang god kåpe og gode sko vil det gå helt fint.

Jeg skulle egentlig ut i helgen, men siden jeg klarte bli sjuk ble det uaktuelt. Derfor bruker jeg heller 1/3 av det jeg ville brukt på byen, på dette:


  Bow Skater Kjole//HER//                                           Strap Back Kjole//HER//                                       Cami Swing Skater Kjole //HER//Pemplum Mini Top//HER//                             Pemplum V-top//HER//                                  Must Maddle Pencil Skjørt //HER//

Assymetrical Boot //HER//

 

#blog #blogg #nelly #nlytrend

4 kommentarer

MINE pupper, not your business

 • 15.10.2014 - 11:15

Hei kjære deg :)

Idag er sjefen hjemme med sykt barn, så jeg har en god mulighet her til å vise hvor kompatibel jeg er, i pyjamas. Men det ekskluderer ikke noen kjappe selfies. Igår var det vin kveld med min kjære Silje, derfor følte jeg ikke for å pynte meg idag. Pysjen er jo så deilig å jobbe i <3Jeg har fått helt ufortjente kommentarer på bildene jeg tar av meg selv. Kommentarer som "Se på den kløfta da, du gjør det så jævlig med vilje", den går endel igjen. Vet du hva jeg svarer på det? Det er mine pupper, jeg liker de og har ikke tenkt å fjerne de. De er med på bildene av meg, det er umulig å unngå! Jeg ønsker heller ikke å unngå de. Jeg er fornøyd med kroppen min, og det er ikke din business å fortelle meg at jeg skal skamme meg. Hadde mamma sagt til meg at jeg tar drøye bilder, ville jeg tatt det til meg. Klærne jeg har på meg, går jeg med til vanlig. Det er ikke som jeg har et eget sett med klær jeg tar på meg før jeg tar bilder til bloggen, for å få mest mulig kløft. Nå blir vell det neste kommentarer om at jeg viser hvor sprekken i rompa mi er?
 

"Hadde mamma sagt til meg at jeg tar drøye bilder,
ville jeg tatt det til meg."
 

Disse kommentarene kommer litt muntlig, og litt på private meldinger. Det eneste jeg tenker når noen skriver sånt til meg, er "hold kjeften din". Også er den personen på listen min over personer med lav selvinnsikt. Jeg liker meg, du burder også like deg. Drit i å slenge med leppa, ellers kan det hende jeg tar tak i den og vrir den rundt. Du kan heller sende meg ett klesplagg du mener er passende, ta kontakt på e-mail så skal jeg gi deg en adresse å sende de til.
  

#blog #blogg #hissig #kommentarer #haters

6 kommentarer

Videoblogg: Vin kveld

 • 14.10.2014 - 21:33

Etter jobb måtte jeg stressrydde. Silje skulle nemlig komme på besøk. Gamle truser skulle ned i skittentøys-kurven, gamle klissete is-pinner måtte i dunken og plutselig ringte det på døren. Der var Silje i bilen utenfor å ville ha bekreftelse på at dette var rett dør. Ja min kjære sil, da var du endelig blitt invitert hjem til meg etter nesten 1år. huff, jeg er flinkere til å dra på besøk, enn å invitere på besøk.

Etter en utrolig kort omvisning i den lille hybelen min, spratt vi vin'en og begynte å kokkelere. Det ble pasta og kjøttdeig med ketchup på tallerken. vi lagde også en videoblogg. Begge 2 synes det er veldig gøy å leke med film. Vi måtte også teste litt mer på foto-redigerings programmet mitt. #NoobDette ble to videoblogger nesten på rad, men jeg synes det er så gøy å lære nye ting. 
1 kommentar

Hvordan jeg takler idioter

 • 14.10.2014 - 09:50

Som nevnt i sikkert alle de siste innleggene mine, så er det en person i livet mitt jeg ikke blir kvitt. Og han insitrerer på å lage kvalme omtrent hver dag. Dette er ikke noe jeg innbiller meg, det handler heller ikke om at vi ikke kommer overens. For det gjør vi. Eller det gjorde vi. Vi hadde et skikkelig godt forhold til hverandre, hvor vi kunne småprate i flere minutter og gå hver vår vei med et smil.

Denne mannen har av en eller annen grunn bestemt seg for at det er gøy å leke med livet. Så idag, på vei til jobb: satte jeg meg på bussen, ørepluggene i. Og setter på en fransk dame som skriker lidenskapelig inn i ørene mine. Jeg aner ikke hva hun sier, men jeg føler det hun føler. Jeg sitter og ser ut av ruta mens jeg skriker inni hodet mitt alt jeg har lyst til å skrike til denne mannen. Det har gått for langt når det første jeg tenker på om morgenen, er de idiotiske tingene han sier til meg.

Det er så ille at når jeg kommer på jobb begynner jeg å google etter adferds problemer. Denne mannen KAN IKKE ha koblingene på rett plass. Google vet ikke hva som feiler mannen, jeg gir opp for nå. Drar inn i "kaffeståvå" som de sier her, og lager meg en kopp kakao. SÅNN! Da var det bare å sette seg ned å skrive ut frustrasjonen på bloggen.
Legger ved sangen, tenker den kan hjelpe flere med å få vekk frustrasjon, sanmmen med denne nydelige damen.

K5KAc5CoCuk

 

#blog #sinna #idiot #blogg #helvette

0 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits