Nytt design på bloggen

 • 28.11.2014 - 22:43

Black friday er genialt! Jeg har fått meg påfyll i sminken, julegaver, 2 nye Wr.Up bukser, ny vaskemaskin og nytt bloggdesign. Jeg maglet en knapp nederst på bloggen som heter "eldre innlegg". Likte ikke helt at det så ut som om bloggen sluttet. Jeg brukte samme designer (kvDesign, link lenger nede i margen) som sist, jeg synes hun er så utrolig dyktig. Det er ennå salg med opp til 70% avslag. Har du benyttet deg over at black friday har nådd Norge?

Jeg var veldig fornøyd med det forrige designet, men trente den knappen. Egentlig ble det ikke så stor forskjell. Jeg mangler en header, så om noen har lyst å skrive "Smarte Stine" på en subtil bakgrunn er det bare å lage. Da blir jeg super hæppi :) Send en link til bildet på mail, smartestine@outlook.com

På forhånd takk!

Før:

 

 

#blog #blogg #design #kvdesign #nytt

0 kommentarer

Jævla kaldt ute

 • 27.11.2014 - 23:22

Nå har det blitt mye styr her i det siste. Bloggen har derfor fått siste prioritet. Jeg har jobbet endel overtid, og driver å forbereder all shiten jeg eier til flytting. Det skjer i morgen! Gleder meg enorm til å få større plass, og ikke minst til å ha et eget rom til klær og sminke. Alle jenters drøm <3 Det vil ta litt tid å kjøpe alle møblene, ettersom jeg straks også reiser til Kirkenes. Men der er det også mye å glede seg til. Tror de neste par månedene vil gå kjempefort. Flere bursdager inkludert min egen og hele pakka. Må bare si, at til å være på "sørlandet", er det sinnsykt kaldt! Jeg er vant med det kan bli helt opp til 40- graderC. Men her blåser det, og regner randomly. Brrrrr!!!!!

#blog #blogg #kaldt #vestlandet

2 kommentarer

IE's ungdomskonferanse dag3

 • 23.11.2014 - 14:54

Kjapp oppdatering fra flyplassen, før jeg reiser hjem.

Idag var det ganske deilig å våkne uthvilt,  og se mange andre ha like jævlig form slik som jeg hadde igår. Hihi, skadefryd er forsatt fryd. Men jeg passer på å trøste min nye gode venninne.

Dagen idag gikk til å stemme på endel vedtak vi kom fram til igår. Det var noen følsomme tema,  da ble det anonym avstemning på det. Saken ble vedtatt,  og jeg er hæppi :) gleder meg allerede til å være med nesteår. Jeg har lært så mye! Og den kameratskapen som er blandt medlemmene har jeg aldri opplevd maken til. Forening is gudd *tommel opp*

0 kommentarer

IE's ungdomskonferanse dag2

 • 22.11.2014 - 19:15

Nå er jeg altså så sliten. Ennå kvelden igår gikk mest utpå å drikke masse vann, har jeg klart  å få i meg nok vin til at dagen idag ble "ødelagt". Jeg ble sittende å skjelve og kaldsvette gjennom omtrent hele dagen. Heldigvis snudde det helt plutselig for rundt 1,5 timer siden. Nå sitter jeg her og skriver en uttalelse og dette innlegget før jeg legger meg under dynen og venter på middag.

Etter maten skal det være konsert, men min plan er å flykte opp på rommet. Jeg skal ta meg en lang og god dusj etterfulgt av SØVN! Gleder meg så sinnssykt til senga! Egentlig har jeg en veldig trang til å være sosial, men ser ikke for meg at det blir bra for morgendagen. Da blir det mere "kursing" etc. Håper ikke alle har en like slitsom helg som meg. Når det er sagt storkoser jeg meg, og skal absolutt tilbake neste år.

Jeg ble så provosert under debatten idag, at jeg måtte gå opp på talerstolen foran 200+ mennesker. Jeg nyter absolutt ikke å stå foran så mange mennesker å snakke. Da jeg gikk ned fra talerstolen ble jeg ennå mer usikker. Hørte folk meg? Men responsen lot ikke vente på seg, en av konferansierene løp opp til talerstolen og sa det var det beste som var blitt sagt. Jeg fikk også mye skryt i røyke/do pausen av folk, og tilogmed et håndtrykk. Jeg ble også bedt om å skrive det ned å sende inn forslaget mitt av verdens råeste Ommund Stokka, slik at de kunne dokumentere det og ta det med videre. *Proud face*Bukse fra weightless. DIREKTE LINK Topp fra Ginatricot#blog #blogg #oslo #industrienergi #IE #ungdomskonferanse2014

0 kommentarer

IE's ungdomskonferanse dag 1

 • 21.11.2014 - 19:12

Nå sitter jeg her og starter et innlegg kl 17:57, som jeg vet ikke blir postet før senere ikveld. Det har vært en lang og innholdsrik dag så langt. Vi har hørt mange engasjerte konferansierer, og gått på individuelle kurs. Idag valgte jeg å gå på "tale og debatt"-kurs. Det var ikke mange deltagere, om jeg sier 15 stk kan det hende det ikke var så mange engang.Jeg klarte rote meg vekk som jeg alltid gjør, og kom inn i rommet litt etter de hadde begynt. Da ba kurs-lederen meg komme opp å representere meg selv foran alle. Etterpå måtte alle gjøre det også. Men jeg tror hun sa jeg måtte først siden jeg var så "frekk" å komme for sent. Ingen sure miner! Vi fikk også 10 minutter på å skrive om hva somhelst vi er for eller imot. Også måtte vi presentere det på 1 minutt. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg ble skikkelig nervøs og skalv som en same på vidda uten kofte.

Nå slapper vi av før vi skal på middag og konsert senere. Jeg hadde av en eller annen grunn innbilt meg at det ikke ble noen fest her siden vi må opp tidlig hver dag, men det fikk jeg klar beskjed om på flyplassen at vi skulle. Så da var det i all panikk til resepsjonen å høre om vinmonopolet var langt vekke. jo det var et lite stykke. Da kom en man bort som hadde lyttet på samtalen, og tilbydde seg å kjøre meg. Haha! så nå har jeg en kaldt og go dunk med rose i minibaren. <3

Jeg traff en veldig hyggelig dame på dette kurset. Vi snakket endel etter kurset og var enige om at det er skummelt å ikke vite hvem man kommer til å dele hotell rom med. Så vi planla å spørre om vi kunne dele, siden vi fant tonen. Da jeg sjekket inn, og spurte hvem jeg delte rom med. Gjett hvem det var?!?! Den koselige damen jeg hadde funnet på kurset! sykt random.

 

To fine jenter....

0 kommentarer

Gjort meg klar for reise

 • 20.11.2014 - 21:33

Da var jeg hjemme igjen, og har endelig fått litt mat i magen. Jeg sa jo jeg skulle ut å reise imorgen, for å gjøre noe geeky. Jeg skal altså på en konferanse, og lære meg fonhandlingsteknikker. Jeg får fly, hotell og lønn dekket av foreningen. Jeg måtte bare bli med, Jeg ser for meg en helg som blitt litt stress. Møte bare nye folk, ingen jeg kjenner kommer til å være der. Men jeg vil tro at samtlige der er oppegående mennesker. Hvorfor skulle de ellers være der?

Så nå har jeg vært ute å skaffet meg ny koffert, og vintersko. Det er blitt litt fort kaldt til å rusle rundt i nike heltene mine. Jeg blir også å ta med meg PC'en, så får jeg oppdatert bloggen. Vet ikke helt hva som venter meg. Så jeg blir å møte opp, og se hva som skjer. Håper det blir kjekt!Skoene er super herlige, løse i skaftet og det er bare å trø foten nedi. Stoffet føles litt ut som en pus. <3 Damen i butikken ga meg en pakke med neggelfiler. Alltdi kjekt med gratis ting! Skoene finner du //HER//

2 kommentarer

Ut å shoppe

 • 20.11.2014 - 17:37

Nå venter jeg på at kjære Hanne skal komme å plukke meg opp. Vi skal på kvadrat å handle noen greier. Tenkte vise når jeg er tilbake. Og jeg vil også avsløre en pinlig ting jeg skal i helgen. Det skulle egentlig være en hemmelighet, men pytt au.

#blogg #blog #shopping #hemmelighet

2 kommentarer

Ikke lenge igjen nå!

 • 15.11.2014 - 15:44

Hei søte du :)

Nå er det lenge siden jeg har latt høre fra meg. Men jeg lever nå i en slitsom mellomfase, der vi har mye ting pakket ned i esker, og venter bare på å få lov til å flytte til helvete vekk herfra. Å gå fra 1 soverom til 2 kommer til å bli helt magisk! Jeg blir å bygge garderobe inne på det ene, og T får gaming/gitar rom på det andre. Så har vi stuen felles. Hvilket rom vi skal bruke til å sove i finnes vi ut med tiden. Vi har 2 senger, så det blir en på hver rom. Så sover vi litt her og der, og litt i stuen. Gleder meg som en idiot! <3

Ellers har jeg vert en tur hos frisøren idag. Jeg har bodd i rogaland siden 2011, men har ikke funnet en frisør jeg er 100% fornøyd med før nå i sommer. Gjett hva. Hun har sluttet, og begynt som barnehagearbeider! Fint for henne, men håret mitt kommer aldri til å glemme... Hun visste hva håret trengte, hvordan det så best ut og hun var så utrolig hyggelig. Nå sier ikke jeg at de andre ikke er hyggelige, men det var et stor +.

Idag prøvde jeg en ny stylist, fra samme salong. Jeg krøllet selv håret etter jeg kom hjem. Men jeg føler meg langt ifra like fresh som jeg ønsket. Gruet meg så mye før timen idag at jeg ble kvalm og svett... Nå skjønner jeg hvordan dere med tannlege-skrekk har det!

 
#blog #blogg #frisørtime #hår #nobra

2 kommentarer

For kort/liten vagina

 • 12.11.2014 - 11:58

Det er et problem jeg har, og det følger meg nesten overalt. Nå har det seg sånn, at det er en toalett vi er flere damer om å bruke, men ikke altfor mange. Jeg har avotil så mye å gjøre at jeg ikke har tid til å gå på do, så når jeg fikk stjålet ett ledig minutt sprang jeg som om boksa mi var i flammer! Jeg løp inn, låste døra, boksa ned på knerne og "aaaah". Men vent.. Her er det noe rart. Hvorfor er hele rompa mi våt? *gråter*

Jeg fikk ikke tid til å sette på et beskyttende lag med papir på do-ringen, eller sett om den var i orden før jeg satte meg. Vi har alle vert der. Blæra er så full at du tror den skal til å sprekke. Her har altså en av mine med-damer tisset på hele ringen! Og jeg måtte gå med rester av en annens urin på rompa resten av arbeidsdagen. (...) Det skjedde igjen idag, ikke at jeg satte meg i piss. Men at ringen var tilgriset. Jeg vet at det kan dryppe en dråpe idet man reiser seg fra doen, og dråpen lander på ringen. Men nå er det ikke snakk om dråper.

Jeg begynner å undres meg om det finnes damer som har vaginaen sin plasser litt lengre opp mot magen enn flertallet? Og at de derfor må på en måte legge seg framover for å ikke treffe ringen. Det ser jeg at kan være vanskelig, men om du er en dame med vaginaen litt for høyt oppe, vær så snill og ikke bli sint på meg og teksten min. Snu deg heller neste gang du har urinert, og se at ringen er klar for neste bruker. Takk :)#blogg #blog #do #urin #tiss

6 kommentarer

Pakke sko

 • 09.11.2014 - 16:50

Nå har vi endelig funnet en anstendig plass å bo. Herligt! Derfor begynte jeg å pakke litt idag. Tenkte det er lurt  å pakke ned ting jeg ikke kommer til å få bruk for på lenge. Så da ble det stilettene som gikk ned i esker denne helgen. Det er ennå 3 uker til vi flytter, så tar det litt rolig. Men gleder meg sånn at jeg bare må begynne! :)

Jeg kom over en skoeske fylt med konvolutter og en gammel dagbok. Dette er den eneste jeg ikke har brent av skam, og er også den siste jeg skrev. Jeg bladde opp på noen tilfeldige sider for å se hva det sto, og kom over denne utrolig latterlige teksten:Dette skrev jeg i 2004. for 10 år siden, jeg var da 13 år gammel. Var vi virkelig så dramatisk? Huff, og den måten å skrive på dialekt. Ligner ikke min dialekt engang. ? Jeg kan ikke huske dette, men er litt glad for at jeg skrev det ned. Nå vet jeg at jeg ikke kan stole på den hora!! Haha, nei. Jenta jeg skrev om er en av mine beste barndomsvenner, og jeg gleder meg alltid til å se henne. Men morsomt å lese, det var det. Kommer ikke til å brenne denne boken, men heller ta den opp når jeg trenger en god latter. Nå må jeg gjemme denne boken igjen, slik at ikke kjæresten min finner den. Hiho ;)

 

#blog #blogg #dagbok #latterlig #søndag #pakking #flytte

1 kommentar
 • Eldre innlegg
hits