LookBook Store

 • 30.12.2014 - 23:13

LookBook store er en av mine yndlings nettbutikker. De startet opp veldig små og hadde lave gode priser. Det gjordet det gunstig å bestille derifra, fordi man slapp toll avgift. Nå har de fått inn flere produkter og økt prisene. Dette er ikke nødvendigvis en kjempe dårlig ting. Etter nyttår skal regjeringen gjøre slik at vi kan bestille varer fra utlandet opp til 500 kr istedenfor 200 kr uten å betale toll avgift. Gud som jeg gleder meg! Pluss de har salg nu og da som alle andre.

Jeg bestilte meg akkurat denne snasne kjolen fra de for 180 kr (fri frakt). Tenkte bruke den med tights og fine sko for jobb intervju kanskje? Jeg er jo snart ferdig med fagbrevet, og skal ut og jakte etter den beste bedriften. Bruk rabattkoden HOLIDAY5 og få ekstra 5% av på bestillingen. 

Link til LookBook Store

 #blog #blogg #lookbookstore #salg #rabattkode

1 kommentar

Årets siste treningsøkt?

 • 28.12.2014 - 14:57

Dagen idag begynte med at jeg måtte loffe meg ut av senga døds tidlig! Jeg og mamma kjørte Tommy til flyplassen, også fikk jeg ordre om å møte opp bak Rimi. Søster plukket meg opp, og dro meg med på trimmen i Kirkenes. Hun er helt gæ'ærn på å trene. Idag hadde hun rumpedag til min store fornøyelse. Er det noe jeg synes er verdt å slite seg ut for, så er det rumpa. Pump it up!

Jeg lånte klær av henne og stilte meg foran speilet på trimmen. Dæven tenkte jeg. Det ser jo ut som om jeg trener til vanlig. Sa jeg høyt til Julie. Hun sier seg enig, og kommer å poser lammi meg i speilet. Da ombestemte jeg meg. Det ser ikke ut som jeg driver å trener aktivt. Haha! Vi rekonstruerte hendelsene slik at du kunne få se. Nå ligger jeg i sengen og er klar for å dø i minst 2 dager. Jeg har vært med henne før, og det ender alltid i at jeg ikke kan gå på et par dager. Gruer meg. Kjenner allerede at kroppen sliter.

#blog #blogg #trening #søstre #rumpe #fitness

6 kommentarer

2. juledag

 • 27.12.2014 - 16:49

Two piecen min har jeg kjøpt hos nelly. men jeg tror de er utsolgt.Hoh! Igår ble jeg ganske kanon. Kvelden endte i at vi som bor i Stavanger satt og snakket om alt vi hadde lyst på fra Mc'donalds. Jeg ble så sulten at jeg gikk hjem og spiste alle middagsrester jeg kunne finne. Første delen av festen ble en foto fest. Vi spilte gammel god musikk, tulle musikk, lo og koste oss og tok tusen bilder. Idag våknet jeg med verdens største sult etter ritz pizza. Så da ble det ritz pizza til frokost, og nå bestilte vi igjen til middag. Den er så god!

Er det tradisjon der du bor å feire 2.juledag med fylla? Det har det alltid vært her. Pluss nå har vi oppgradert tradisjonen til å møtes alle vi jentene som vokste opp sammen. Vi sees ikke så ofte, så kjempe kjekt å holde kontakten vartfall 1 gang i året. Kjærestene våre var selvfølgelig også velkommen. Andre fest deltakere som også var ivrige etter å feire dagen, poppet innom nu og da. Men bildene fra de siste timene ble så uklare, og kanskje for flaue til å ta med her. Jeg lagrer de i mitt private bilde arkiv, så skal jeg ta de fram og le når jeg føler meg litt ensom.

#blog #blogg #pizza #ritz #ritzkirkenes #kirkenes #KKN

2 kommentarer

1. Juledag

 • 26.12.2014 - 00:59

 

Idag rømte jeg og Tommy til Lise rett før middagstid. Det var ikke med vilje, men jeg bruker endel tid på å gjøre meg klar. Er veldig flink til å danse og styre på med alt mulig mens jeg sminker meg. Prøver å bruke minst mulig tid, likevel klarer jeg å bruke 1 time på å ta på basic sminken. Da vi kom til Lise inviterte den snille mammaen hennes oss til å joine middagen. Vi fikk servert indrefilet av reinsdyr m/ tilbehør. Det smakte himmelsk! Møreste kjøttet på lenge. Tusen takk for maten :)

Jeg ser litt anspent ut på bildet. Jeg gjør det på alle gruppebilder. Føler ikke jeg kan bruke tid på å se "normal" ut, fordi da må de andre vente. Så da blir det bare *knips* også blir det som det blir. Heiv på noe stjerner kanskje det hjalp? :) Jah'

Jeg er forresten på leit etter ny sykepleier som sette juvederm. Så om du har gode eller dårlige erfaringer med behandlinger rundt stavanger/sandnes/forus så setter jeg utrolig stor pris på om du deler dine erfaringer med meg. Det ble litt vanskelig å opprettholde leppene mine når jeg bare er i Kirkenes 2 ganger i året. Spesielt nå i julen.

#blog #blogg #jul #1juledag #godmat #reinsdyr

2 kommentarer

Julaften

 • 25.12.2014 - 15:12


#DassSelfie

Nå har det vært mye kos med mat, familie, venner og gaver. Så bloggen ble satt nederst på prioriteringslisten som vanlig. Dagen igår ble en uber dag med masse god mat. Ribba til Geir ble så god (igjen) at jeg lot pinnekjøttet ligge. Jeg er egentlig en pinnekjøtt person, men når det kommer til juleribba som lages her i huset, er det ingenting som når like høyt opp.

Kvelden ble avsluttet med at SiljeM kom på besøk. Jeg, Tommy, støre søster og Silje spilte kortspill helt til de ble lei av at jeg vant hele tiden. Haha! Spillet heter 7Up. Vi lærte det av de 3 minste søstrene i flokken. Poenget er å få vekk alle kortene sine, og de man har igjen får man poeng for. Altså de med minst poeng vinner.

Jeg tenkte å la være å legge ut bilder av gaver og mat. Det er ikke alle som er like heldige som vår familie. Blogglivet kan virke ganske feilfritt, og det er ikke noe galt med det. Alle skjønner jo at livet ikke bare er en dans på roser, selv om man begynner å blogge. Jeg tar ikke hensyn til dette ellers, men når det handler om jul skal jeg ikke gni i trynet hvor godt vi har det. 

 
#jul #blog #blogg #julaften #7up #kortspill

2 kommentarer

4. søndag i advent (Kirkenes)

 • 21.12.2014 - 17:08

Idag har jeg og T tatt oss en tur til Finland. Det ble på kanten til snøstorm så hele turen ble bare skummel. Kamera fikk bedre sikt enn vi hadde. Men du kan likevel se hvor dårlig det var. På turen til Finland lå vi heldigvis bak en annen bil, slik at vi kunne følge lysene dens. Turen tilbake ble en gamble, men det gikk greit. Det var ikke alle vei-stikkene som var snødd ned, så fikk ca sett hvor veien gikk. Ellers fikk vi i oss ribbe Og kjøpte masse øl, kjøtt og godteri. Nå er vi uber forberedt for resten av vinteren (2 uker). Når vi reiser tilbake til Stavanger, er det jo ikke vinter lenger. Ingen snø = no winter.

Håper alle har en like koselig adventstid som jeg har. Er ikke noe kult å lese om alle barna rundt om i Norge og resten av verden, som bare gleder seg til julen er over. Egentlig skjønner jeg ikke den reklamen helt. Jo selvfølgelig blir det ekstra fyll i julen. Men om en har foreldre som ikke kan oppføre seg, regner jeg med de ikke klarer det resten av året heller. Så de barna gleder seg kanskje mest til de blir 16 og kan flytte vekk for å gå på vgs.

Nei nå er jeg så sulten at jeg kjenner hele dette innlegget fikk en sur tone over seg. Er ikke lenge til maten er klar, så jeg avslutter her. Når magen er full og humøret har reist seg, vil jeg prøve å lage en videoblogg. Selvfølgelig glemte jeg kamera i Stavanger, så det blir dårlig kvalitet. Jeg skal se hva jeg får til, men lover ingenting. Dagens antrekk ^
Kjole fra nelly, kardigan fra Cubus og tights fra polen.

 

#blog #blogg #advent #søndag #finland #kirkenes #snø #sne

2 kommentarer

Fra Stavanger til Kirkenes

 • 20.12.2014 - 13:43

Igår hadde vi flyturen fra helvetet. Nei ikke fra den gamle leiligheten. Den er jeg ferdig med nå. Fra nå av når jeg skriver helvetet mener jeg der Satan bor, og ikke Tore sin kjeller.

Jeg hadde bestilt flybilletter direkte fra Stavanger - Oslo - Kirkenes. Men viderøe  klarte lure meg til å kjøpe billige gode billetter,  for så og "kansellere" flyene og sette oss på det beste tilgjengelig. Som damen fra kundeservice  fortalte. Det ble altså å fly fra Stavanger kl10:05 til Bergen,  til Tromsø. Vente 3 timer i tromsø for så å fly til Vadsø - Vardø - Kirkenes. Landet kl.20:00.  Dette tok hele dagen og når vin kom fram var jo helt ødelagte. Det var det siste viderøe  ser til mine penger. Tid er penger og de skylder meg egentlig flere tusen.

Ellers var det utrolig godt å komme hjem til mor og resten av familien <3 Nå kan julen bare komme!

#blog #blogg #reise  #fly  #videroe  #vuderøe

0 kommentarer

8 Tips til glansfullt langt hår

 • 17.12.2014 - 15:43


Dette er tips og triks jeg har plukket opp igjennom årene, og som nå er en del av min daglige livsstil. Mitt ønske er at noen skal lære noe nytt av å lese dette. Og kunne ta imot mine metoder. Ingenting føles bedre enn å kunne hjelpe andre.

♥     Skyll håret i kaldt vann når du er ferdig å dusje.
         Dette får håret til å lukke seg, og det er lettere å skylle med kaldt enn varmt vann.
        Jeg opplever at håret blir enklere og håndtere etter tørking, og også glattere.

♥     Kur håret en gang i uken.
        Bruk også hår-kur istedenfor balsam de dagene det trengs. 

♥     Hver andre uke dynker jeg hår tuppene mine i hår-olje 10 minutter før dusjen.
        Dette gir et eksepsjonelt resultat. Ikke gjør dette samme dag du bruker hår-kur. 

♥      Bruk varmebeskyttende for bruk av varme apparater + hårolje etter styling.
        Jeg bruker en oljebasert spray til hele håret, og en varme beskyttende krem/kur i tuppene.

♥      La håret henge mest mulig fritt.
        Unngå å sette det i strikk o.l.

♥      Ikke bruk sjampo i tuppene på håret når du vasker det.

♥      Unngå sjampo som inneholder sulfater.
        Hvis du sparer håret ditt langt, vil det med tiden se ut som om du har dyppet håret i sement.

♥     Spis mer proteiner.
        Det er blitt poppis å si at vi spiser så mye proteiner at det bare blir dyr avføring. Men sannheten er at de proteinene som ikke blir brukt            til å bygge kropp, blir brukt til å bynne hår og negler. Så ikke vær redd for å spise for mye kylling-nuggets.

 

#blog #blogg #hår #glans #tips

4 kommentarer

Stolt av å "ha forstått alvoret"

 • 16.12.2014 - 09:59

Nå skal jeg faktisk være så overkritisk å si jeg skal kommentere denne artikkelen uten å ha lest den. Grunnen til at jeg ikke leser den, er fordi jeg vil ikke Dagblad skal få mitt klikk, og ta det som en oppfordring til at dette vil folk lese om. Jeg skriver dette innlegget for å uttrykke mitt misnøye og min irritasjon over denne artikkelen. Overskriften sier nok for meg. Dette er ennå en sak, der en kjent person blir hyllet for å ha gjort grove feil, og innsett at det var feil.

Helt på trynet! Hvordan kan du si at du har kjøpt pels gjentatte ganger og ikke forstått at dyr måtte lide. Dyr ble født til verden for at DU skulle ha de rundt deg som et pryd plagg. Forstod du ikke at pelsen kom fra et dyr som engang levde? Trodde du virkelig at dyr fødte pels uten "innhold" som en gave for oss overlegne mennesker? Vet du hva! Stapp 2 fingre dit hvor solen aldri skinner. Du er et dårlig menneske, og fortjener ikke oppmerksomhet fordi du selv ENDELIG har innsett det.

Jeg driter i om dette innlegget ødelegger noen jobb muligheter for meg i framtiden. Dette aksepterer jeg ikke, og det sier jeg tydelig ifra om. Jeg ofrer mitt liv lett for ett dyr. De fortjener livet mer enn den griske menneskeheten.

Tillegg: Skrevet 06,01,15. Jeg har blitt oppmerksom på at ikke alle forstår hva jeg prøver å si. Jeg sier ikke hun gjør noe galt i å slutte å bruke/kjøpe pels. Jeg mener simpelthen at hun burde ikke forlange skryt for å ha sluttet med det. Personlig lever jeg ikke en100% human livsstil. Men jeg legger meg ikke på framsiden av et ukeblad hver gang jeg har funnet ny info, og tilrettelegger livet mitt etter den nye infoen. Håper det hjalp, og at folk kan slutte å si jeg er idiot.#blog #blogg #føkkdæ #neitilpels

10 kommentarer

Julebord kjoler

 • 11.12.2014 - 18:52

1. Passer denne bedre til halloween?

2. Beyonce kjolen min


3. God gammel favoritt

 

Jeg har hatt en småtravel dag med å vente på en buss som aldri kom. Fått inn ny steikovn, og skrubben den til døde. Vil ikke ha andres shit/rot. Også er det julebord imorgen. Det innebærer youtub'ing etter hår og sminke. Det går fort noen timer før jeg finner noe som er perfekt nok. Og siden det ble kjempe kort varsel på julebordet, har jeg ikke rukket bestille noe ny  nøye planlagt kjole. Men jeg tar det rolig. Heldigvis har jeg endel kjoler i skapet med prislappen ennå på.

Det står nå imellom de 3 kjolene over. Jeg tenkte at "Internett er en bra plass å få erlige meninger". Så vennligst gjør din rett som internett-bruker å si din mening. Hvilken burde jeg gå med imorgen? Jeg fant ingen brukbare med vidt skjørt med tanke på spising. Men hvem bryr seg. Det kommer til å være mørkt, og folk er for fulle til å bry seg om jeg er oppblåst i kjolen min. 

Nå skal jeg bestille billetter til Nicki Minaj <3 Snakkes

4 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits