Paradise finalefesten

  • 08.06.2014 - 12:07

Var som sagt for 1000 gang at jeg var i Oslo på finalefesten med min kjære søster Julie. Startet festen på hotellet med noen andre deltakere av ph. Var veldig rart å vite hvem alle som kom inn døren var, men ingen viste hvem jeg var. De fleste så med engang at jeg er søsteren til Julie, men likevell. Når du har sett på ett gjeng med folk i x antall uker føler man at man kjenner de litt. Framstillingen av ph-deltakerne på TV, var ikke så fjern fra virkeligheten. Men det var et par personer uten å nevne navn, som overrasket meg med å være en totalt annen person en det jeg så på TV. Var flink til å ta bilder på vorset, men ettersom glassene med vin steg, sank bildene og også kvaliteten. Derfor er det ikke så mange bilder fra selve festen.

Typisk 2014 vors, alle sitter med mobilene. Haha, var ikke lenge før alle ble veldig festlige,Jeg møtte en veldig hyggelig fotograf som tok noen bilder av meg. Gjorde mitt beste som hobby modell med en flaske vin i magen. Den flinke fotografen heter Thomas, og du finner han her. De 2 bildene under er hans verk. Hadde heldigvis på meg nippel-covers, kjolen ble vist litt gjennomsiktig i blitsen. Når jeg ser på bildene fra denne festen er jeg veldig glad for at jeg tok restylane dagen etter. :))


Nok engang gratulerer så masse til the classy girl med seieren! Aurora å Ann Mariel fortjente det virkelig synes jeg. De måtte igjennom mye unødvendig piss pga de spilte spillet. Som er meningen med hele showet. Det var ikke alle som reagerte like fint da vi så på finaleepisoden på storskjerm. Noen gikk ut midt under visningen ganske røde i trynet. Du kan lese på side2 hvilke reaksjoner det kom ut av det senere på kvelden. Trykk her for artikkelen.Kjempe bra kvalitet på bildene utover kvelden :)

#blogg #paradisehotelnorge #ph #fest #oslo #monalisahuset

5 kommentarer

Dagen etter finalen

  • 06.06.2014 - 13:38

Dagen der på er alltid like deilig. Skjelven som et aspeløv og gå tempo som en pensjonist. Men har funnet en liten kur. Blåbær, bringebær og jordbær. Toppet med farris og juice.

Måtte selvfølgelig ta en foto shoot i det fine været! Kommer til å skrive innlegg om festen når jeg er hjemme i Stavanger imorgen. Så får dere se bilder og lese litt sladder. Det var ikke alle som reagerte like fint når den siste episoden ble vist på storskjerm. Nå skal vi straks bevege oss mot en klinikk og få litt forandring. Noen som kan gjette hva det kan være? :)

#blogg #oslo #paradise #ph #dagenderpå

0 kommentarer

Ankommet hovedstaden

  • 05.06.2014 - 14:36

Da e vi på vei til sentrum og polet for vin så man kan bli fin :) Var herlig å se min store mongo igjen! Oppdatere bedre seinere. Blir jeg å møte noen som leser dette, på finalefesten?

8 kommentarer

Stavanger - Oslo

  • 04.06.2014 - 20:18

Føles ikke ut som jeg skal reise imorgen, driver å pakker alt mulig. Aner ikke hva jeg får bruk for og ikke. Tenker også at kanskje Julie glemmer noe, så tar med dobbelt av alt. Vanskelig å pakke, skal bare være borte i 2 dager men kofferten ser ut til å fylle seg opp likevel. Så hva har jeg egentlig hevet oppi her nå? Alt utenom stelle saker. Kunne skrevet en liste men den hadde blitt for lang og kjedelig. Har husket det nest viktigste utenom antrekk og sminke, nemlig medisin pungen.

Oppi medisin vesken min (typisk pensjonist stil), har jeg mine daglige omega-3 og betakaroten, + medisin fra polen mot dårlig mage. Man vet aldri hva slags dårlig mat som blir trykket inn i ete-hullet iløpet av en kveld på byen. Jeg tar også med meg polsk hodepinetablett og allergimedisin. Jeg har ikke allergi selv, men det er en gammel myte som sier det hjelper å ta et par før man drikker, så blir man ikke like dårlig dagen etter. All a girl needs :)

Preparerer face'n for all sminken som skal bli spakles på imorgen:
Vasket fjeset før jeg påførte masken, så har litt maskara overalt.#blogg #finalefest #preparation #pakking #reise #stavanger #oslo

4 kommentarer
  • Eldre innlegg
hits