Nye klær - Fordi jeg fortjente det

 • 09.11.2015 - 19:54

 

Hei hei :)

Idag har jeg hatt en flott dag på jobben. Jeg var så fornøyd med meg selv, at selvom jeg ikke har råd til det så kjøpte jeg meg noe nytt. En topp fra bikbok som var på salg til 79kr. Og en bukse jeg har siklet lenge etter. Nemlig Dr.Denim i sort. Har tidligere hatt den i kvit, men den var litt for liten så den ble arvet vekk. De er helt fantastisk deilige å gå i + at de ser ut som ordentlige bukser og ikke tights. Kan vel si det er en kryssning av tights og jeans. Sorry for dårlige bilder, not sorry (som vanlig). Er litt ute av trening med kamera, har vært endel borte fra bloggen ser du.
 

#blog #blogg #carlings #drdenim #bikbok #innkjøp #ootd #nyeklær #nytt #innkjøp #sort #crop #croptop #fashion #mote

 

10 kommentarer

Video: Min første unboxing

 • 19.09.2015 - 18:59

 Min første glossybox. Sorry for mine shaky hands. Har drukket litt for mye koffein i mårrest. Håper videoen faller i smak. Jeg liker godt å åpne esker og dele med dere hva jeg finner. Fant forresten ut etterpå at den BB me kremen er for håret.. Haha :D Så feil kan man ta. Har også ganske dårlig fokus ordna tydeligvis. Men man lærer for hver gang.

 Klikk på ett av bildene under for å komme til siden deres.

 

#glossybox_norway #glossybox #unboxing #blog #blogg #blogger #norge #vlog #videoblogg

0 kommentarer

Mere fra ebay

 • 07.09.2015 - 17:45

Jepp det er ennå endel ting jeg har kjøpt for en stund siden som detter ned i postakssen. Det tar litt tid å sende fra andre siden av verden. Regner med det kommer med båt, siden det går så seint. Men jeg klager ikke. Er det noe jeg trenger med engang så går jeg i butikken og kjøper det. Dette er hva jeg fikk idag.

Dere som kan dette med å ta bilder. Hvordan får jeg kamera til å fokuser på bare meg, og ikke alt annet i bakgrunnen også?

 

Jeg "fikk" denne gangen 5 par herresokker. Slike som er bra når man går med Vans, som er mine favoritt sko. Slik at de ikke synes så godt som vanlige ankelsokker om du skjønner. Grunnen til at jeg kjøpte herresokker, er fordi asiater er mindre enn oss nordmenn. Så om jeg kjøper dame sokker blir de altfor små. Det er ikke jeg som har unormalt store føtter altså. 

Jeg "fikk" også 2 blokker post-it lapper. Disse tenkte jeg blir kjekke når jeg har travle uker. Da er det bare å skrive på, og henge den på speilet eller hvor enn jeg ikke kommer til å overse dem. Passer nok også godt for de som går skole. 
#blog #blogg #ebay #postit #ukesplanlegger #ukesplan #sokker #herresokker #transkledd #pakke #pakkeriposten

13 kommentarer

- Søndags shopping -

 • 06.09.2015 - 12:29

Inneholder annonselenker

Det er søndag. Jeg er fyllesjuk. Da er det ingenting bedre enn å se på skikkelig b-skrekkfilmer og vindus shoppe på nett. Her sitter akkurat nå og sikler på disse klærne/skoene. Så om noen ønsker å se meg smile, og i disse klærne, så er det bare å kjøpe de til meg! Fritt fram. Legger ved linker om du skulle like noe av det samme som meg. :-)

 

Sort sexy off shoulder kjole HER      Snasen blonde kjole HER        Cross it dress HER

 

 Crop genser ♥ HER          Flirty blonde Bralette HER           Pullover Knit genser HER

 

 Flate lårhøye støvletter HER      Sykt fine Luxe sko HER          Cross Strap sko HER

 

 Slim pants HER                   Peplum Bluse HER          Dr.Denim slim pants HER

 

 

#blog #blogg #nellyholic #shopping #nettbutikk #nelly 

10 kommentarer

Vlog: Nye sko og litt klaging

 • 01.09.2015 - 07:36
Hei :)
Nu blei de litt dårlig kvalitet på filmen denne gangen.
Men det forklarer jeg i selve vidoen. Så sånn ble det.

0 kommentarer

Videoblog: August Haul

 • 30.08.2015 - 16:19God Søndag alle dere ! Som dere vet sliter jeg med at lyden på videoene mine henger etter. Alt er fint, helt til jeg begynner å klippe i filmen. Jeg kommuniserer nå med supporten, så håper jeg finner ut hva som er galt veldig snart.

 

OBS! Husk å sette opp kvaliteten på videoen før du ser den. :)

-Qpgi1w5iek
 

(Annonselenker)

Fra Blush:

Real Tecniques børster i mappe - // HER //

Bare Minerals Mineral Veil - // HER //

Maybelinne "the Nudes" - // HER //

Lancome Hypnose Drama Mascara - // HER //

 

Fra Ebay:

Nose strips - // HER //

NYX makeup setting spray - // HER //

 

 

#blog #blogg #vlog #haul #shopping #videoblogg #video #norge #norway #norwegiangirl #jente #blogger #nettbutikk #anbefaling

0 kommentarer

Hva kan dette være?

 • 20.08.2015 - 14:57

Da har jeg litt i hemmelighet opphevet ebay forbudet mitt. Det var en litt lang periode der jeg fikk små pakker i postkassen nesten hver dag. Og kjæresten reagerte. Selvom det bare koster noen få kroner og øre per ting, så adder det seg fort opp når man ikke klarer å slutte trykke KJØP. Denne gangen var det ting jeg trenger og kommer til å bruke. Eneste nedsiden med ebay er at man kan ikke kjøpe ting man trenger umiddelbart. Men hjelper på med noen uker å bestille fra UK istedenfor Kina. Denne gangen kom det fra begge land, like fort. What ?! O.o
 

(annonselenke) Disse utrolig søte små til å jevne ut contouren din finner du //her//.

(Annonselenke) Lignende hansker som disse koster lett 160-500 kr per stk. i butikk. Men fant de for 24kr //her. 

#blog #blogg 3ebay #shopping #internetthandel #internettbutikk

2 kommentarer

Ny topp

 • 15.08.2015 - 16:24

Nå har jeg leita etter denne toppen lenge. Eller, har ventet på at den skule falle i hodet på meg. Men det gjorde den ikke. Idag dro jeg på kvadrat, og i 3.butikken fant jeg den. Fant den egentlig i den 1. jeg gikk inn i. Men den var bare i for liten eller for stor størrelse. Bikbok er heldigvis veldig flink til å holde seg oppdatert på trender, og tar inn ekstra i de mest kjøpte størrelsene. Har jeg lagt merke til. Så nå har jeg den. Dagens moralpreken fra smarte Stine ; Ikke gi opp, gå ut og gjør det du må for å oppnå drømmen din.

#blog #blogg #topp #bikbok #kjøp #shopping #smartestine #moralpreken #mote

15 kommentarer

Bye bye shoes

 • 10.08.2015 - 17:35Idag er dagen.

En av mange triste dager jeg vil oppleve ila. livet.

Det er nemlig to par sko som skal sendes vekk.

De kom ikke inn i skoskapet engang.

Før de rakk å si hei, var jeg allerede lei.

De var rett og slett for små,

like vil jeg aldri få.

For de finnes ikke i min størrelse :'-(

 

Heldigvis er ikke dagen bare grå.

Jeg vil snart nye sko igjen få.

De er større i størrelse, men langt ifra like.

Jeg skal ikke være kresen.

Alle Vans er velkommen i mitt skap.

Fine er de, ingen er perfekte.

  

Jeg ble genuint forelsket i disse skoene. Begge to.

 

Søte voffer, og beatles Yellow Submarine, med teksten 'all you need is love'.

 

Jaja, sånn gikk nå den nettshoppingen.

Men jeg har allerede bestilt 2 nye par, som skal byttes mot disse. Can't wait ! :-)

La det være dagens preken fra smarte Stine, til mine trofaste lesere <3 ilu  

#blog #blogg #vans #sko #retur #bytte #newontheway

5 kommentarer

Fett forbrenning

 • 25.07.2015 - 13:35

Dette er ingen reklame. Jeg bare deler hva jeg mener her.

Jeg har begynt å drikke E-Burn fast hver dag nå. Før drakk jeg alltid Tech sin Fres. Men det ble slitsomt å reise ut til kvadrat hver gang jeg trengte påfyll i kjøkken skapene. Så sa ble det til google. Og jo jeg fant min trofaste Fres, men den var lik pris som i butikk. Det er buuu! På Internett skal jo ting være billigere...? Det mener jeg. Så jeg søkte opp etter billigere produkter. Og fant E-Burn! Ikke bare gir den meg det koffein kick-et jeg trenger om morgningen. Men den sier at den også forbrenner fett. Kan det bli bedre? 


 

Jeg drikker ikke kaffe selv om det er så billig som bare fysan. Tennene mine er alt for skjøre etter røff behandling av en imposter tannlege. No kidding! Så nå drikker jeg bare drikker som etser vekk tennene mine uten å missfarge de. :-)

Eneste minuset med e-burn, er at den har ingen smak. Missforstå meg rett. Den smaker kjempe godt. Men det står ikke på hva den smaker. I motsetning har Fres 3 forskjellige smaker å velge mellom. Får se om jeg ikke blir lei av samme smak hele tiden, eller om jeg må ha litt fres iblant også. #blog #blogg #fres #eburn #koffein #brusetablett #kaffe #neitilkaffe #kaffenekt

7 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits