Brain dump

 • 03.09.2015 - 14:41

Hmm.. Meningen med livet.. Det er vell i korte trekk å være ett godt bidrag til samfunnet, betale skatt og hjelpe til med å dra lasset. Det gjør jeg ikke lenger. På onsdag var min siste arbeidsdag hos bedriften jeg har vært lærling hos i 2 år. Det var super rart. Vet ennå ikke hva jeg føler om det. Det er godt å få en ny start og finne noe annet spennende arbeid. Men samtidig er det utrolig kjipt å måtte gå til NAV å søke om å få skattepengene mine tilbake... Jeg føler skam.

Det er skam å være fattig i Norge. Det er skam å sitte hjemme å få penger for ingenting. Det er skam å stå i mine sko.Samtidig kan jeg ikke klage på at det er godt å våkne av seg selv istedenfor ringeklokken. Jeg tenker at nå har jeg muligheten til å gi bloggen 100% oppmerksomhet, men samtidig synes jeg ikke det er kult. Sitte her å se fin ut. Jeg liker å komme hjem etter en arbeidsdag å være sliten og stinke litt. Det er stolthet i det. Og ikke minst når man møter nye folk så lurer de alltid på hva arbeid jeg driver med.

Før kunne jeg stolt si at jeg jobber som Faglaborant, men nå. Hva svarer jeg nå? Hvis jeg sier jeg holder på med blogging for det meste, vil de fleste dømme meg som dum og bortskjemt. Men sannheten er at jeg har hatt min egen inntekt siden jeg var 15, og klart meg fint siden det. Jeg har alltid villet ut i arbeid, og nå sitter jeg uten. 24 år gammel og husmor / blogger. Er dette meg? Hvor lenge vil dette vare? Kan noen bare ansette meg eller? :/

 

Noen som har løst å fikse det grønne håret mitt? Eller har noen ideèr til hva jeg kan gjøre, uten å farge hele håret mørkt. 

 

#blog #blogg #arbeidsledig #hvaskaljeggjøre #ansettmeg #jegerbest #og #smart

1 kommentar

OCD sa du?

 • 17.07.2015 - 17:08

Det sa jeg til mamma at jeg må ha hatt OCD da jeg var liten. Hun var helt enig. Alle klærne mine hadde tellekant, all kosmetikken hadde sin plass og ikke minst sin vinkel. Det var alltid rent. Hadde 5 speil og en servant på soverommet. Det ble vasket ganske ofte med jiff og klut. Rent og pent er hva jeg ennå liker. Og ikke minst laget jeg helvete i huset om noen hadde vært å flytte pittelitt på en ting. Det verste var da søster rotet i toppene mine, og de perfekte 90° tellekantene var "ødelagt". Haha :D Glad det vokste av meg,

Men etter jeg har blitt voksen og hatt et par samboere, har jeg lært meg å gi slipp på konstant orden. Det er umulig når man er flere i samme hus. Så nå tåler jeg å la ting vente til i det minste neste dag. Som oppvask, klesvask etc. Jeg har ennå mine rutiner, men de er ikke dumme å ha. Den beste må nok være sminkerutinen min før jobb. Jeg vet akkurat hva jeg skal gjøre og hvor alt er. Det er ikke noe problem å gjøre det i halvsøvne. Alt har ennå sin plass, men vinkel driter jeg i. At ting har en plass hvor de skal "bo" gjør det lettere å finne det man trenger.

En kveld fant jeg fram alle sparebøssene mine, og koste meg egentlig bare med å sortere og se hvor mye det egentlig har blitt. Jeg har slengt en-kroninger i en bøtte hver gang jeg har de. Men jeg bruker mest kort, så da blir det ikke kjempe ofte. Dette er 2. gang jeg gjør dette. Sist fikk jeg 3-4000kr når jeg vekslet alt inn. Denne gangen kan jeg se langt etter en sånn sum. Må nok spare en stund til. Komisk nok har jeg holdt på med denne runden av en kroning sparing siden før 50-øringene gikk i graven.Alt i alt var det 865 kroner, 2 euro og 1 kr fra jeg vet ikke hva land. Minus 50-øringene ble det 853 kroner. Bedre en ingenting

#blog #blogg #penger #sparing #ocd #spare #kroner

0 kommentarer

Frisør skrekken

 • 21.05.2015 - 09:23

Nå har den virkelig eskalert her. Hadde mareritt i natt om at jeg satt i frisørstolen. Frisøren fortalte meg at jeg minst måtte klippe av ALT det blå i håret mitt. Og bare ha hår til under ørene. Åh, det var ikke en god drøm. Hun forklarte meg veldig pent og saklig hvorfor. Håret mitt var rett og slett helt ødelagt. Dette kan ikke være sant?

Drømmene mine har en vane med å snu alt til det vonde. Jeg var som regel mareritt om jeg drømmer. Når jeg faktisk en sjelden gang har en GOD drøm, ja da går jeg rundt og hopper rundt helt til lunsj.

Nå sitter jeg her og lurer på om jeg skal gå til innkjøp av frisørsaks, og lære meg noen klippe teknikker fra youtube. Det gjorde jeg før da jeg bodde i Kirkenes. Da var frisør skrekken min, belive it or not, verre enn den er nå. Men huff, jeg gruer meg så sinnssykt... Stakkars håret mitt. Gå inn i en fremmeds hender hver gang. Hadde jeg fått ett ønske, hadde jeg ønsket at håret mitt aldri ble slitt.

Om jeg skulle finne en frisør jeg bare elsker, har de en tendens til å forsvinne eller så er det jeg som flytter fra de. It's not ment to be. I don't deserve beautiful hair :'( What to do??
#blog #blogg #frisør #fobi #hår #sveis #klipp

2 kommentarer

Mannfolk logikk

 • 14.05.2015 - 19:42

Nå lagde jeg for litt siden ett innlegg om jenter og reglene våre. Så nå er det mannfolkas tur til å grilles. Neida. Dette er mer en liste inspirert av hverdagen min som samboeren til en gubbe. Og kjære, ikke bli sur. Dette er ikke vondt ment. Kun en liste over fakta. Love juu <3

Bare veldig mannete ting å gjøre/tenke:

1. Har mamma gjort noe for han hele livet, har han aldri tenkt å lære seg det selv.

2. Han ligger og drar seg i senga, dama lager frokost og inviterer han ut.
    Hva gjør han? Setter seg og lager "godlukt" inne på toalettet.

3. Å slenge sokker MOT skittentøykurven, er like effektiv som å legge de NEDI.
    Sokkene havner magisk nedi kurven uansett. Magic!

4. Min kjæreste sier (les med stavanger dialekt) "Eg har aldri sett så mange fine damår som i Kirkenes".
     Han sier også "Eg e ishje tiltrekkt til nogen av venninnane dine".
 


*Crazy gf out* 

 

#blog #blogg #mannfolk #menn #mennesker #logikk #fakta #hverdag

  

1 kommentar

Liste over hva jeg hater

 • 08.05.2015 - 17:45La oss bli ennå bedre kjent. Sist jeg laget en slik liste, var det over mine kjennetegn. Denne gangen tenkte jeg å ramse opp alle tingene som får blodet mitt til å koke.

L  Folk som tror det ikke finnes søppeldunker. Om jeg noen gang tar noen på fersken, så får de søpla slengt rett tilbake.

L  Bilister som ikke setter pris på at jeg ALDRI, ALDRI, ALDRI sykler på veien. Med mindre jeg skal krysse den selvfølgelig. De tar ikke litt avstand (gjelder ikke alle bilister), og synes tydeligvis jeg fortjener å bli dynket i møkkavann. Enten det eller så er de bare hjernedøde og eier ikke folkeskikk.

L  Frekk kundeservice når man selv ikke stilte opp i dårlig humør. Også når kundeservice svarer på noe helt annet en hva man spurte om. Så må man virke som en bitch og spørre om akkurat det samme igjen, omformulert for idioter selvfølgelig.


L  Folk som sniker i kø. Hvilken som helst kø. Fergekø, bilkø, do kø!!!, butikk kø, Wherever! Jeg hater å stå i kø. Tror egentlig alle hater å stå i kø. Å se at noen kommer og slipper å vente, de går bare rett fram som om de er kongelige. DA koker det, og nei jeg er ikke den som holder kjeft. :-)

L  Når man har vært å shoppet, og oppdager først når man kommer hjem at alarmen ikke er tatt av. Da må man reise hele veien tilbake for å få den fjernet...L  Rotete arbeidsstasjoner. Det er egentlig ikke så blod kokende. Men er lettere irriterende når en må rydde opp i andres rot, før man kan begynne å jobbe. De fleste jobber nok bare oppå andres shit. Men jeg klarer ikke arbeide om det er fullt av søppel rundt meg. Det tar max 2 minutter å fjerne det. Så at personen som levnet det der var så lite omtenksom for sin neste, er ganske lamt.

 Hvis du vil lese om den tingen jeg hater mest, som er sjalusi, så skrev jeg en veldig åpen tekst om det ifjor. Du kan finne den med å klikke her.

L  Overprisa varer. Jeg kan få varen billigere ett annet sted, men velger å dra til nærmeste butikk/varehus. Lefdal pleier være VELDIG greie og gi meg billigst mulig pris. (Jeg er god kunde der. Handler ALT av elektrisk vi har i hus, hos dem).

L  Samme vare - samme butikk - ulik pris. Dette gjelder spesielt på Fres. Det er bruse-tabletter med koffein. Jeg drikker de istedenfor kaffe for tennene mine blir så lett missfarget.

L  Treg PC og/eller tregt Internett.

L  Candy Crush.

 ~ Nå vet dere hvilke knapper dere skal trykke på, for å gjøre meg forbanna. ~

#blog #blogg #forbanna #irritasjonsmoment #irritasjon #whitegirl

8 kommentarer

Popp ut flere barn !

 • 05.05.2015 - 20:53

Leve alderen går opp, det er færre skilsmisser og flere gifter seg. :)

Dette ser jo veldig lovende ut! Om statistisk sentralbyrå kunne laget et kart over hvor vi tjener penger, og hvor vi bruker de. Da hadde nok mange sett rødt.. Her er det veldig mye fakta puttet inn i ett bilde, ta deg tid å se litt på det. Hvilke tanker popper opp i ditt hode når du ser på dette?

Sjeføkonom Terje Strøm i NyAnalyse sier at fødselstallene i Norge tross alt er høyere enn i de fleste andre land. "Fødsler er på 1,8 barn per kvinne som er høy i europeisk forstand. som betyr at vi har lykkes med å klare kombinasjonen av jobb og familie her til lands. Både politikere og arbeidsgivere har bidratt til dette".

Hver norske kvinne føder i gjennomsnitt 1,78 barn, som er nedgang. Jeg vokste selv opp i en stor familie med 6 søsken i hus. Kunne aldri tenkt meg å hatt det annerledes. Å vokse opp med en gjeng som støtter deg uansett, og har et spesielt bånd til som gjør at man elsker hverandre utrolig høyt, er sånn alle burde hatt det. Et snitt på 1,78 barn betyr at det er mange enebarn der ute, det synes jeg er utrolig trist. Min mening. Tror nok de fleste har ønsket seg en lille søster eller bror, det sa iallefall noen av enebarna jeg gikk på skolen med.

Det er noe annet som bekymrer meg når det kommer til denne nedgangen i fødsler, nemlig min egen fremtid. De som har hørt om 30-30-30 konseptet vet kanskje hva jeg sikter til. Kort forklart betyr det at de fleste mellom 0-30 år går uten inntekt, og studerer gjerne og får kanskje stipend, som blir betalt av felleskassen. De fleste fra 30 til 60 er i arbeid og tjener inn til felleskassen. Pensjonistene eier den siste 30 delen, og de får utbetalt pensjonen sin fra felleskassen. Det jeg prøver å si er at om det blir mindre folk som jobber for felleskassen og flere eldre, vil det ikke gå opp i opp.

Utenom det er det masse positiv å lese her. Bla. får gjennomsnittskvinnen flere barn en gjennomsnitts mannen. Dette skulle man tro var omvendt. Det er jo lettere for en mann å ligge med mange damer og få barn, enn en kvinne som trenger minst 9 måneder på å lage ett barn. Norske menn er ikke så tøsete som man skulle tro!

Dette er ett innlegg jeg skrev 03,06,2014. Men tenkte det er aktuelt nå som Statsministeren vår har invadert vår stue, og bedt oss få barn tidligere. Men selvfølgelig, all respekt for de som er frivillig barnløse. Å være forelder er ikke alles nr.1 interesse.

#blog #blogg #fåbarntidligere #norgesbefolkning #statistikk

14 kommentarer

Jenter og reglene våre

 • 22.03.2015 - 21:53


Jente verden er veldig merkelig. Dette er ikke noen nyhet. VI har mange uskrevne og skrevne regler. Og vi gjør mye uten å tenkte oss om. Som dette fenomenet: "Pene jenter menger seg med stygge jenter, for å føle seg bedre". Det er like sant som at "Stygge jenter henger meg penere jenter for å kamuflere seg". Altså, i en venninnegjeng med masse modell-lignende jenter er det en mindre perfekt jente som gjemmer seg. På ett bilde av jentegjengen ser det ut som en gjeng pene jenter. Men ser du på de en og en, er det en eller to som ikke når helt opp til de andre. 

Men med disse to fenomenene i spill i samfunnet, burde ikke alle jenter ha nullet ut hverandre? De stygge gjemmer seg i flokker av de vakre. Og de vakre har stygge venninner for å stråle sterkere. Da burde vi egentlig stå på nøytral grunn, og alt kropps-press forsvinne. Mattestykket sier det, men slik er det ikke. Pluss + pluss = minus??

Min konklusjon er at dette er noe noen engang i tiden la merke til. Og nå står det som en sannhet, noe det ikke er. Personlig har jeg blitt venner med mine venninner fordi vi har klikket umiddelbart. Kjemien vår passer sammen. Jeg ville aldri hengt med noen, og kaldt de en venninne om jeg ikke følte meg 100% meg selv med de. Det å basere venninner på utseende er jo bare sprøtt. Eller? Gjør vi dette ubevisst, eller er det en stygg usannhet? Uansett så vet ikke jeg om jeg er stygg eller pen. Tror de fleste jenter er usikre på det. Dette er noe jeg tenkte på i trafikken idag...

 

 

#blog #blogg #jenter #regler #meangirls

5 kommentarer

Gruer du deg til mandagen? Prøvd dette

 • 25.01.2015 - 21:04

Jeg har nå tatt ut egenmelding for å slippe jobb torsdag og fredagen som var. Hvorfor, velger jeg å ikke dele på bloggen. Men det skal nok komme klart fram imorgen når jeg stiller opp på jobb. Dere som har lest bloggen min en stund, vet kanskje hva det handler om.

Jeg gruer meg litt, for jeg er ganske så plaget av en situasjon jeg ble satt midt oppi. Gud vet hvorfor. Jeg skal komme til bunns i dette dramaet. Om du lurer på hvorfor jeg er så uvell nå, så kan du lese ett følelsesladd innlegg jeg skrev i sommer om hvordan noen fikk meg til å psykisk knekke sammen. HER finner du innlegget Jeg har blitt utsatt for trusler og MYE hersketeknikker av enkelte. Dette er lenge siden. Jeg trodde vi hadde ordnet opp. Det virket slik en lang stund. Men nå igjen, blir jeg forskjellsbehandlet. Gudene, igjen, vite hvorfor...SÅEH. Idag har jeg sittet og sett på Jenna Marbles videoer. Jeg er ikke fast følger av henne, men nu og da sjekker jeg ut hva hun har laget. Jeg kom over en kjempemorsom video hun hadde laget om selvbruning. Jeg tok derfor fram det jeg hadde av selvbruning og satte igang. Jeg begynte først med en fuktighetskrem som gir en slight tan. Så gikk jeg over til en spray tan som skal gi meg en dypere farge. Å være brun gir meg en bedre selvfølelse. Jeg ser friskere ut, og det er alltid ett pluss. Nå har jeg akkurat laget meg en kopp grønn te. det skal visst være godt for kropp og tarmsystem. Forhåpentligvis våkner jeg i morgen med en jevn og fin brunfarge, og ett uthvilt sunnt sinn. Wish me luck! Ha forresten ALDRI honning i grønn te. Det smaker drit.

Det er viktig å bruke en god tan-hanske for et jevnt resultat. Om du ikke er kjempe smal og/eller myk, så er det godt å ha en venn til å hjelpe deg med å nå ryggen. Jeg fikk hjelp av pus:


Den utrolige morsomme, insiprerende, humr løftende "self tan" videoen til Jenna:

7 kommentarer

Stygge kommentarer

 • 06.01.2015 - 12:33Uææ :(

Er det noe som setter hjertet mitt litt lenger opp i kroppen. Og knytter en liten knute under magesekken. Så er det stygge kommentarer. Nå tenker jeg ikke på tradisjonelle mobbere. Men mennesker som leser blogge min, og missforstår/ ikke samtykker til det jeg skriver. Jeg prøver på ingen måte med denne bloggen å provosere noen. Heller ikke noe uthenging, eller latterliggjøring med mindre de allerede ligger på et annet sted på nettet med samme info.

Jeg synes det er helt forferdelig når folk argumenterer imot ved å si at jeg er idiot etc. Har alltid satt pris på en god diskusjon med saklige argumenter. Jeg må innrømme at jeg ofte bruker følelsene mine som argumenter, men det må jeg få lov til? Alle har sin mening, og surprise! Det har jeg også. Jeg har aldri ett eneste sted på denne bloggen skrevet at jeg er verdens beste menneske. Heller ikke at jeg er feilfri i utseende eller intelligens. Jeg elsker å få informasjon, og om du synes jeg mangler noe info blir jeg skjele glad for å få den! Men når en velger å slenge med at jeg er idiot og må gå til kirurg for å fikse nesa mi, nei da gjør det bare vondt...

Jeg forstår også at folk må få lov til å si sin mening, derfor har jeg åpent kommentar felt. Men om du skriver bare for å uttrykke din sinnssykt sterke mening, som er helt motsatt av min. Og du vet vi ikke kommer til enighet. Så kan du åpne din egen blogg å bruke den til å uttrykke dine frustrasjoner og meninger. Jeg setter også utrolig pris på om du blir skikkelig sinna på meg, å tenke deg litt om før du poster kommentaren din. Ta gjerne en kopp kaffe eller gå en tur med hunden. Jeg tenker igjennom teksten før jeg legger den ut. Selvom du måtte mene at det jeg skriver er idiotisk så betyr det ikke at jeg så på det sånn.

Sånn, det var noe jeg måtte få skrevet, håper ikke dette gjør meg til en større idiot...

#blog #blogg #minblogg #ikkedinblogg

2 kommentarer

Stolt av å "ha forstått alvoret"

 • 16.12.2014 - 09:59

Nå skal jeg faktisk være så overkritisk å si jeg skal kommentere denne artikkelen uten å ha lest den. Grunnen til at jeg ikke leser den, er fordi jeg vil ikke Dagblad skal få mitt klikk, og ta det som en oppfordring til at dette vil folk lese om. Jeg skriver dette innlegget for å uttrykke mitt misnøye og min irritasjon over denne artikkelen. Overskriften sier nok for meg. Dette er ennå en sak, der en kjent person blir hyllet for å ha gjort grove feil, og innsett at det var feil.

Helt på trynet! Hvordan kan du si at du har kjøpt pels gjentatte ganger og ikke forstått at dyr måtte lide. Dyr ble født til verden for at DU skulle ha de rundt deg som et pryd plagg. Forstod du ikke at pelsen kom fra et dyr som engang levde? Trodde du virkelig at dyr fødte pels uten "innhold" som en gave for oss overlegne mennesker? Vet du hva! Stapp 2 fingre dit hvor solen aldri skinner. Du er et dårlig menneske, og fortjener ikke oppmerksomhet fordi du selv ENDELIG har innsett det.

Jeg driter i om dette innlegget ødelegger noen jobb muligheter for meg i framtiden. Dette aksepterer jeg ikke, og det sier jeg tydelig ifra om. Jeg ofrer mitt liv lett for ett dyr. De fortjener livet mer enn den griske menneskeheten.

Tillegg: Skrevet 06,01,15. Jeg har blitt oppmerksom på at ikke alle forstår hva jeg prøver å si. Jeg sier ikke hun gjør noe galt i å slutte å bruke/kjøpe pels. Jeg mener simpelthen at hun burde ikke forlange skryt for å ha sluttet med det. Personlig lever jeg ikke en100% human livsstil. Men jeg legger meg ikke på framsiden av et ukeblad hver gang jeg har funnet ny info, og tilrettelegger livet mitt etter den nye infoen. Håper det hjalp, og at folk kan slutte å si jeg er idiot.#blog #blogg #føkkdæ #neitilpels

10 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits