Årets treningsøkt

 • 26.12.2015 - 14:56

 

Alle som kjenner meg litt, vet at jeg er utrolig lat. Jeg holder meg ved like ved å spise riktig/binge en gang i uken på sjokolade. Og de som kjenner meg ennå litt bedre vet at jeg har 1 eller 2 årlige treningsøkter. Idag var årets treningsøkt. Det er min trenings entusiastiske storesøster som drar meg med hvert år. Alltid en gang rundt jul, og en gang rundt sommeren om jeg reiser opp hit da.

Fordi vi skal gå i høye hæler ikveld, valgte vi å ta overkroppen idag. Det er alltid gøy å trene, og jeg tenker alltid at NÅ skal jeg begynne å trene fast. Hehe, det har ikke skjedd ennå.

WARNING !: No makeup

  

#blog #blogg #trening #årslig #engang

3 kommentarer

Drunk Yoga Challenge - Video

 • 02.08.2015 - 08:55

Dyrene springe vilt rundt oss, mens vi kaver på gulvet og skriker i smerter. Jeg og min bestevenninne Silje spilte for over noen uker siden inn en video. Den skal vi le godt av når vi ligger for døden. (...) Vi tok oss ett glass øl, og fant masse yoga stillinger på google. Vi valgte noen vanskelige, og tok de fleste som så enkle ut. Vi ville jo klare noen! Det var vartfall kjempe artig, og ganske svett i slutten. Haha :D Aner ikke hva som skjedde med lyden i slutten der. Tilgi meg da! Dette er den første filmen jeg har klippet. Det har tatt altfor mange timer. Men jeg har lært utrolig mye. Og tror dette blir bedre neste gang. Ikke minst ta mye mindre tid. 

Tips: Jeg synes det er ennå morsommere å se på når man setter opp speed'en på videoen.

Play this: 

Legg gjerne igjen en kommentar for hva challenge vi burde prøve neste gang.
Vi har noen ideer selv, men alltids kjekt med inspirasjon fra dere <3
 

#blog #blogg #yoga #challenge #vlog #video #yogachallenge #youtube #bestfirends #bestevenner #kløn #høytnivå

2 kommentarer

Månafossen - Topptur

 • 18.07.2015 - 21:17

Jeg og Dina tok oss en kjøretur borti gokk, for å gå opp en liten topp. Det var ca 1,5 times kjøring(?) for å gå oppover i kun 20 minutter. Men det var veldig rett opp! Og det var flere (turister vell og merke), som sleit og måtte sitte i stien og ikke dø før de fortsatte. Det var ekstra motivasjon for meg å bare hoppe videre oppover som om jeg selv ikke holdt på å dø av kols...

Dina var som regel lederen, fordi hun sliter ikke med dårlig kondis. Aner ikke hva det er med meg. Ja jeg er lat, men jeg er jo aktiv. Sykler 20 minutter hver dag, så fort lungene min lar meg trø. Går nesten i bakken noen dager når jeg kommer fram til jobb. Men det henger nok mer sammen med at jeg ennå ikke har spist noe. Uansett, Her en noen bilder fra turen:

Det vare helt fantastisk å studere fossen fra alle mulige vinkler. Det var mye spennede som foregikk inni der. Bare det at vannet har rent så lenge at dette har blitt formet slik. Det må nesten sees med egne øyne, nytter ikke uansett hvor mye jeg skulle skrive om det,

 

 

#blog #blogg #topptur #sommer #månafossen #maanafossen #varmt #kondisjon #kondis #trentmenutrent

4 kommentarer

Jeg sluttet å telle kalorier i ferien

 • 07.07.2015 - 18:20Nå som jeg har hatt 2 uker ferie, og bodd for det beste i telt. Jeg bestemte meg fort etter 2 ukert bruk av en kalori app, at jeg orker ikke styre med det på ferie. Nå man har ferie skal alle bekymringer vekk! 

Appen er veldig enkel. Du scanner strek koden på det du spiser, og velger så hvor mange biter eller gram etc. du har spist av det. Så regner den ut hvor mye du burde spise hver dag fra BMI'en din. Du fyller også inn hva aktiviteter du har gjort hver dag. Men jeg syntes det var rart den klarte å finne min. Alt jeg la inn var vekten min. Hvordan vet de hvor høy jeg er? Jeg sjekket på kalkulatoren at BMI'en appen viser stemmer, og det gjør den. Så idk.. magic? Eller så får de den informasjonen når jeg koblet den opp mot facebook.

Uansett, nå skal jeg prøve å spise dte jeg vil i moderate mengder, også se om jeg kommer oppi buksene mine uten å telle kalorier. Her er det som skjedde:

Jeg målte midjen min i ca 1 uke før ferien. Og igår etter jeg hadde sovet, og idag mårrest. I ferien spiste jeg bare dte jeg følte for uten å tenke noe veldig på hvor usunt det var. Eneste er at jeg er flinkere på mindre porsjoner nå. Lærte det av appen :-) 

 #blog #blogg #kalorier #kaloritelling #sommerkroppen

2 kommentarer

Sykkeltur - Sommeren er endelii her!

 • 12.06.2015 - 21:26

Idag har vi kooosa wors !

Det har vært så varmt idag som det ikke har vært hele "sommeren". Håper virkelig det fortsetter slik. Jeg og Tommy tok oss en mimre sykkeltur rundt store stokkavannet istad. Det var herlig. Pluss fått trimma litt. Håper også på å få litt brunfarge snart. Den jeg har på disse bildene, har jeg rediger på... :/ Får vell gå til innkjøp av noe selvbruning.

Jeg har lastet ned en genial app, som jeg leste om her i ett skriveri. Kort sagt er det bare å scanne strekkoden på det du spiser, også regner den ut hvor mye mer du trenger å spise. Pluss når man logger inn treningsøktene, sier den at du må spise ennå mer ! :-D Er blitt helt hekta på den. Appen har tilogmed vann måler. 

Ellers er livet ganske bra. Ikke lenge til jeg tar sommerferie nå. Så da skal jeg og kjæresten roadtrippe litt i nermeste europa. Tenkte tyskland en tur for å kjøre noen syke karuseller i fornøyelsespark. Egentlig bare se litt hvor bilen tar oss hen. Men vi ender i DK, hvor vi skal møte familien min som er på ferie der. Gleder meg sinssykt! Har du noen planer for sommerferien?


#blog #blogg #sykkel #terrengsykkling #tur #stokkavannet #storestokkavannet

0 kommentarer

Løpetur i skogen

 • 19.05.2015 - 19:26


"Huhu, her ser det ut som om jeg løper gjennom skogen i vill fart x-D Egentlig var jeg midt i en tryning." 

Denne helgen kom den nye tights'en min i posten. Og siden det var 17-mai-helg, ventet jeg litt med å teste den. Men idag! Da var det rett ut og løpe en liten runde rundt det lille stokkavannet. Jeg er en medium, men jeg kjøpte den i small. Det sier storesøster var best, så da hører man etter. :-)

Jeg tenkte gjøre litt "trenings posing" for dere. Da ble jeg fort påminnet at jeg ikke eier balanse. Så da ble det litt av vert med rare bilder. Det var litt regn å skittvind idag. Men fikk litt opphold i starten så ikke alle bildene ble våte.


 

Jeg gidder ikke lyve om at jeg ikke redigerer bildene mine. For det gjør jeg en sjelden gang. På bildet over, har jeg brukt paint og klippet ihop beina mine men en overdel. Fra to forskjellige bilder. #skills Bruker forresten ennå mobilen til å ta bilder. Men det er jo ikke alt for ille kvalitet på bildene da. Jeg sporte pakken tidligere idag, og så at kamera mitt var blitt hentet. Nå venter jeg bare på å få overført pengene, slik at jeg kan kjøpe nytt. Can't wait!

Håret mitt trenger sårt en frisørtime. Derfor orker jeg ikke fikse det lenger. Er som å ha ull i nakken dette.(...) Men jeg bruker alltid noen uker på å mote meg opp. Beklager til alle frisører. Det er ikke deres feil. Det har ikke skjedd noe bad hos frisøren på mange år. Men det er bare en forbi jeg har. Elsker å gå til tannlegen, hater å gå til frisøren. Jeg blir kvalm og svimmel hele den dagen jeg har frisørtime.

"Hvilken frisør skal jeg velge?"
"Hvem kommer til å trakkasere håret mitt minst?"
"Kommer de til å synes det er greit at jeg vil vaske håret selv?"
"Kommer jeg til å se ut som et troll etterpå?"
"Er det virkelig verdt risikoen?"


#blog #blogg #tur #stokkavannet #lillestokkavatnet #løpe #frisør #frisørtime #stavanger #tananger #sporty #sport

2 kommentarer

Yndlings Fossen - Ut På Tur

 • 02.05.2015 - 16:37

Sættan vi har kosa oss idag. Måtte en tur inn til Tau for å hente sykkelen til Tommy. Den hadde uheldigvis stått på fuktig grunn, så bakdekket var råtnet. :-( Ingen sykkeltur på oss denne flotte helger.. Utrolig kjipt ettersom han fikk dekk senest ifjor, av moren sin... Elsker å sykle og utforske. Oppdatering: Det var bare slangen som var ødelagt. Vi har lappa den sammen nå :-D

Det var veldig varmt etter en liten gåtur, og man kom seg vekk fra vinden. Så mens Tommy kjente naturen kalle, tok jeg meg en liten soling. Han skulle egentlig til frisøren idag for å få kontroll på reiret sitt, men frisøren ringte 1 time før han hadde avtalt å møtes. Og sa hun var syk... Uproft som fæen. Jeg tenker det ikke er tilfeldig at hun var syk akkurat denne dagen. Men det blir bare spekulasjoner. Han fikk ny time på mandag så no probs.


#selfie #bleik #finnmarking

Her hopper altså vi rundt fra stein til stein og ser hvor langt opp i fossen vi kommer. Det var ganske mye vann idag, så kom ikke like langt som vi pleier.

Jeg fant ut halvveis, at det er lurt å ha skoene GODT og stramt knytta i slike omgivelser. Så var jeg så smart og skulle begynne å pose. Så da falt brillene mine i vannet. Jaja, de trengte nok en liten vask. :-)

 

BTW people: Jeg er ikke så oppmerksomhets sjuk at jeg legger ut 2 bilder av rompa mi i ulike bukser, og sier det er meg og en annen. Er det en ting jeg ikke gjør så er det å lyve til leserne mine. Jeg pynter kanskje litt på sannheten av og til, men ingenting er direkte løgn. Sånn, måtte få det ut. Tenker at når jeg har mellom 200-400 lesere om dagen, så er det flere enn den ene som kommenterer det som tror det. Tror jeg...


#blog #blogg #strand #jørpeland #tau #tur #friluftslif #kjærester

0 kommentarer

Ett steg nærmere sommerkroppen - Preikestolen

 • 21.03.2015 - 20:03

Fra venstre: Mamma, meg, Kaia, Tommy og Marianne ^

Endelig skinner sola på vestlandet! Det utnyttet vi fullt ut. Vi tok oss en tur inn til Strand, og gikk opp til Prekestolen. Jeg har egentlig avtalt med meg selv å gå opp dit 1 gang i året, men dette ble bare min 3. tur siden jeg flyttet hit i 2011. Mamma er ennå på besøk, så det ble hennes første tur. Det var endel snø oppover, ganske skummelt enkelte partier. Anbefaler de som har tenkt å gå opp der i nærmeste framtid å gå med ordentlige fjellsko, helst med brodder. Moren til T og lillesøsteren hans ville også være sporty, så de ble med. Knall tur! Elsker å gå opp der. Utfordrer både frykten og balansen. God trening for ryggen er det også. Eneste minuset må være at man går å ser ned hele tide, det belaster nakken ganske mye. Får ta en tur til når snøen er borte, så kan vi heller se på utsikten.  Bilturen hjem satt jeg bare og sov hele veien. Nå er det snart biffmiddag. Mamma må jo få smake kjøtt fra Norges beste slakteri, Idsøe.

Mamma og meg på "trollstien" ^

Mine og mamma sin fot utenfor Preikestolen. Veldig modig gjort av oss! ^


 Meg og mamma på Preikestolen ^

#blog #blogg #preikestolen #stavanger #strand #topptur

6 kommentarer

Idag gikk jeg tur

 • 13.03.2015 - 19:30

" Se ett flyyy "

Nå har endelig solen har begynt å skinne igjen, og regnet har gitt seg. Da var det endelig tiden inne for meg og T å sjekke ut nabolaget. Vi gikk oss en runde rundt først "på landet. etterhvert kom vi til ett nytt byggefelt på toppen av berget, fant masse hus til salgs. Interessant. T var veldig flink til å leke både stalker og fotograf. Takk for hjelpen bo <3

Tenkte at jeg fra idag av skal begynne å jobbe på bikini formen. Så det blir gåturer hver gang været tillater det. Og jeg har handlet inn sunne middager og baby gulrøtter som munch. Håper jeg overlever helgen uten å måtte bake brownies.. Neste gåtur blir det hansker! ennå passe kaldt ute.
#blog #blogg #tur #gå #utpåturaldrisur

1 kommentar

Kjære lesere

 • 17.07.2014 - 16:18

Hei kjære lesere :)

Da stikker jeg ut for et kjapp å intensiv sykkeltur. Lover samtidig å lage et skikkelig knall innlegg om min ganske så nye kosekamerat seinere idag. Lik gjerne facebook siden min for direkte oppdatering. Det hadde gjort meg kjempe glad!
Da stikker jeg, snakkes ;*


#blogg #sykkel #trening

3 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits